Bu yemek masası sizce nasıl?

Pulsar20

Üye
Kayıtlı Üye
16 Mart 2019
109
35
Merhaba arkadaşlar
Biz yeni düğün yapacağız çoğu şeyi kafamızda belirledik mobilya olarak sadece yemek masamız kaldı. 2 tane masa olmasın dedik evimizde tek bir masa alalım onu da mutfağa koyalım dedik. Şu takımı beğendik mutfağımız 12m2 350 cm eni, boyu 371 cm
Bu masa sizce olur mu? Masanın eni 92 cm uzunluğu 166 cm. Dolaplarımız beyaz olacak.

Eklentiler

• 45E93D5F-D0EB-43EA-9533-D8FD5E58CA9E.jpeg
    45E93D5F-D0EB-43EA-9533-D8FD5E58CA9E.jpeg
    121,1 KB · Görüntüleme: 227
  • 474179CA-69AF-4445-A9AC-FE26A2EA4D50.jpeg
    474179CA-69AF-4445-A9AC-FE26A2EA4D50.jpeg
    114,8 KB · Görüntüleme: 220
  • 6DE5A9C9-9B93-4568-AD1D-EE31E5CFF519.png
    6DE5A9C9-9B93-4568-AD1D-EE31E5CFF519.png
    426,4 KB · Görüntüleme: 204
Güzel ama inşallah mutfakta iyiy olur çünkü salona uygun gibi geldi masa mutfak küçük ise hoş durmayabikir

Allah mutlu etsin huzur versin :))

Güzel ama inşallah mutfakta iyiy olur çünkü salona uygun gibi geldi masa mutfak küçük ise hoş durmayabikir

Allah mutlu etsin huzur versin :))
Yorumlarınız iÇin çok teşekkür ederim aynı şey arasında bizde kaldık nasıl olur ölçüp tartıyoruz ama tam anlamıyla masa oturmadan bişe de anlaşılmıyor çok kararsızım 😔😔

Aynı şeyi mağazadaki görevli de dedi ama başka masamızda olmayacak olmuşken bi kere iyisi olsun dedik ama bilemedik ne yapacağımızı 😔😔
Masa konusunda cok secenek var aslında tatlım iyice arastır sen bence mutlaka gönlüne göre bulursun cok sık mutfak masaları var nette

Yorumlarınız iÇin çok teşekkür ederim aynı şey arasında bizde kaldık nasıl olur ölçüp tartıyoruz ama tam anlamıyla masa oturmadan bişe de anlaşılmıyor çok kararsızım 😔😔
İnan insan ne kadar olcsede bazen gözüne kaba gelebiliyor benim salon takımıma ait olan yemek masam çok kaba olmuştu mutfakta

dar uzun Du bir de mutfağım :/

Mutfak nasıl olursa olsun açılabilir olanlardan tercih et bence 4 kişilik benim fikrim

12 M2 mutfak için çok büyük bence,çok kaba durur,boğar mutfağı.Çünkü bildiğin salon masası bu, ölçülerine bakılırsa.

Salon küçük mü,neden oraya koymuyorsunuz.

Ya da daha küçük boyutlarda ama açılabilen bir masa olabilir mutfak için.Normal zamanlarda kaba durmayacak,kalabalık misafir gelince açılıp kullanılabilecek bir şey yani.

Mutfağa daha kullanışlı daha deri tarzında sandalye alman hem temizlik açısından hemde görüntü açısından daha iyi olmaz mı
Cnku mutfakta kullanacaksın ve o o kumaşı sürekli silmek zorunda kalacaksın daha temiz tutmak zorunda kalacaksın

Bana da salon masası gbi gekdi hatta salon masası diyebilirim çok güzel ama mutfağa gideceğini pek sanmiyirm

Bu masayı salona alın. Mutfak için daha minik açılıp kapanabilen bir şey alırsınız. Bir mutfak masası atla deve fiyatlı değil. Uygununu çok rahat bulabilirsiniz. Aklınızda kalmasın.

Mutfağa daha kullanışlı daha deri tarzında sandalye alman hem temizlik açısından hemde görüntü açısından daha iyi olmaz mı
Cnku mutfakta kullanacaksın ve o o kumaşı sürekli silmek zorunda kalacaksın daha temiz tutmak zorunda kalacaksın

Bana da salon masası gbi gekdi hatta salon masası diyebilirim çok güzel ama mutfağa gideceğini pek sanmiyirm
Evet bu masa yemek odası takımından bu fikri bana bir tanıdığınız vardı ama şu an çok saçma geliyor aslında ilk başlarda böyle düşünmemiştim yani şu açıdan mermer görünümlü masalardan alıp koyuyorum demiştim ama fikrimi değiştirdiler ve şu an Eski düşüncemin daha mantıklı olduğunu görüyorum buradaki bayanlardan da

Bu masayı salona alın. Mutfak için daha minik açılıp kapanabilen bir şey alırsınız. Bir mutfak masası atla deve fiyatlı değil. Uygununu çok rahat bulabilirsiniz. Aklınızda kalmasın.
İnanın biz Uygunluğuna bakmamıştık hani şu an o açıdan bakmamıştık şöyle söyliyim kullanışlı olsun demiştik ama sanırım bu masa bana çok büyük gelecek. Tek bir masa alacağız salonum küçük

Ya da daha küçük boyutlarda ama açılabilen bir masa olabilir mutfak için.Normal zamanlarda kaba durmayacak,kalabalık misafir gelince açılıp kullanılabilecek bir şey yani.
Evet bu masada açıldığında baya büyüyor ama bu masa sanki benim mutfağım için çok kaba

Bunlar 12 M2 için çok büyük, sandalyeler enli, bunu mutfağa koyunca en çok hareket ettiğiniz alanda size hareket edecek yer kalmaz. Salona bir köşeye koyulur, mutfağa da uygun fiyatlı ufak bir masa takımı alınabilir diye düşünüyorum.

X