• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bu yelekten nerde bulabilirim, lütfen bi tavsiye..

gazeldustubaglara

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
11 Ocak 2012
10.411
2.199
248
mrb kızlar.. resimde gödüğünüz siyah yeleklerden nerede bulabilirim bilen varmı?
bi ara çok modaydı heryerde vardı bilirsiniz.. bilhassa beyaz gömlek üzerine giyiliyordu çok yakışıyordu...
şimdi arıyorum bulamıyorum.. aynen böyle beyaz gömlek üzerine siyah yelek arıyorum,.. varmı bi fikriniz???
images (1).jpg
images.jpg

Küçükken bende vardı renk renk :) kafifesi derisi çok guzelgomlekle giyiyordum... O günler aklıma geldi siz söyleyince :)

Üstteki resimdeki kız çin'li, dolayısıyla aliexpres sitesinde bulabilirsiniz.

Siteye bir göz atayim link vermek serbestse bulabiliriz sanirim

Şimdi bu ürünü bu sitede bırı satıyor mesela 6 dolara, dıger bır satıcı 4 dolara satıyor dıgerı 10 dolar, ben hangısı ucuzsa gıdıp ondan toptan alıyorum burda genelde n11. com sıtesınde satılıyor ürün aynı, ama turkıyede oldugundan daha hızlı gelıyor ve tabı satan kişi onu 10 dolara degıl de ıkı katına satıyor yani ürün aynı ama fıyatı iki katı,

veya bu sıteden alıcaksın ama gemıyle konteynerlerde gelıyor ptt ıle ulastırılıyor 1,5 ayı falan bulabiliyor gelmesi, yani ya burdan en uygun fiyatlısını alıcaksın veya normal bır magazaya gırıp bakıcaksın almak için :)

ınternetten almak ıstesen böyle çinli kız görursen bu sıteden almıs ya stoklamıs veya yıne o sıteden ıstetecek sana gec gelecek ama komisyon alıyor oluyor, karışık oldu ama sıtede ne kadardı acaba tekstıl de ucuz olmuyor genelde orda.

wala çarşıya gıt tatlım bence :) çarşıdan al ama netten daha kolay dıyorsun o zaman trendyoldan veya morhıpodan bakabiliriz. G gazeldustubaglara

walla benzeri şu an turkiyede yok demekki dediğim gibi 2 -3 ay sonra en çok satan istenen modellerden olacak

http://www.aliexpress.com/item/2014..._73_74_75,searchweb201527_3,searchweb201560_9

bunu al bence 9 dolarmış, 35 lıraya gelıcek sana, ama 1 ay sonra gelir.
G gazeldustubaglara

bi aralar okadar çok modaydı ki birkaç sene önce... genelde de beyaz gömlek ile kombinleniyordu... şimdi ben almaya niyetlendim ya bulunmaz artık piyasada :) biraz daha araştırayım bakayım.. deneyerek almak netten almaktan daha iyi olur tabi de keşke bulabilsem...

Back