Bu yaz is arıyorum

Gokhandila

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
22 Nisan 2017
65
32
3
27
Arkadaşlar okul icin para biriktirmem gerekiyor babam dükkanı üzerime yaptı ve sgkli işte calisamiyorum konussam is verenle sgk yazmasa 2 ay yada nasıl is bulabilirim sgk sorunu olmayan bilgisi olan yazarsa sevinirim

Kimse size 2 ay için sigorta yapmaz, deneme süreci denen birşey var, sırf girişinizin yapılması 700 lirayı buluyor, geçici elemana o kadar para harcanmaz.
Ayrıca sistem değişmediyse üzerinize dükkan olsa da, başka bir yerde sigortalı çalışabiliyorsunuz Bağ-Kur'dan muaf oluyorsunuz o süreçte.

Son düzenleme:
Sigorta istememen iş verenin işine gelir. Onlarca Suriyeliyi hemen istihdam etti ülkemiz, sağ olsun, o kadar işsiz varken daha da çoğaldı (!) Söylerseniz yapmazlar zaten kısa süreli.

Evet ama dükkanda sigortalı işçi yok benim girebilmem için sigartali birini çalıştırmam lazimmiş

Ben gratis yada eve gibi kozmetik firması istiyorum onlarda da kabul olur mu sizce
Ay onu bilmiyorum canım ama deneme süresi oluyor zaten 1 ay çalışmadan sigorta yapmıyorlar. Bir ay çalış. Sonra oradan çıkmadan başka yer ayarla oraya geç bir ay da orda çalış. Kabul etmezlerse.

Ay onu bilmiyorum canım ama deneme süresi oluyor zaten 1 ay çalışmadan sigorta yapmıyorlar. Bir ay çalış. Sonra oradan çıkmadan başka yer ayarla oraya geç bir ay da orda çalış. Kabul etmezlerse.
Haklısıniz iyi fikir aslında bi ay deneme süresi olmasida benim için iyi nasıl içim rahat etti bi bilseniz inşallah olur

Evet ama dükkanda sigortalı işçi yok benim girebilmem için sigartali birini çalıştırmam lazimmiş
Eşim başka bir yerde sigortalı çalışanken şirket kurdu, sigortalı çalışanımız yoktu ama Bağkur ödemedi, İşten çıktıktan sonra Bağkur ödemeye başladı. Dükkan olduğu için mi öyleymiş, kesin bilgi mi?

Avukat ve muhabesebeyciyle görüştüm dükkanda ben işçi gibi gözüküyorum ama babam çalışıyor oda sgk yapmadı kendine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…