• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yatak Odası Dekorasyonu bu yatak odasına hangi renk

marriage

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Haziran 2009
135
0
96
İstanbul
bu yatak odasına hangi renklerde perde , halı, aksesuar yapmam lazım sizce hanımlar? :)

Eklentiler

• $tual-yatak-odasi100.webp
    $tual-yatak-odasi100.webp
    18,7 KB · Görüntüleme: 721
Ben yatak odasında kırmızı yada mor parçaların kesinlikle olması gerektiğini düşünüyorum ama senin yatak odası takımında sütlü kahve gibi bir renk olduğu için bilemedim. Düz krem yada beyaz olsa kesinlikle kırmızı yada mor derdim. Yine kremin, kahvenin tonları olabilir bu odaya.

favori yatak odam güle güle kullanın
çok beğenmiştim ama fiyatı çok yüksekti

ben pastel pembe tonlarını tavsiye edeceğim
bence pastel tonlar çok yakışır
perdeyi stor mu düşünüyosunuz
yine krem tonlarında güneşlik yada stor
üste ise pastel pembe tonarında perde öneririm

canlandırmaya gerek yok takımı canım
bu takım başlı başlına canlı zaten :)

teşekkür ederim :)

valla fikir için çok teşekkür ederim :) ben de pembe düşündüm ama emin olamadım. böyle çok pastel mi olur, bi baygınlık yapar mı acaba dedim...

daha önceki yatak odamız koyu kahve perdeler krem gibiydi , öyle sıkıldık öyle bunaldık ki, şimdi bunu almışken artık değiştiremeyeyim, güzel olsun herşeyler istiyorum :))

canım, güle güle kullan çok güzel bir seçim..ben kahve ile mavi, yeşil veya pembenin uyumunu beğeniyorum.ama bu mobilyada krem ağırlıkta..tabi bu renklerin tonları önemli pembe var asil durur, pembe var basit durur..sana bir renk kartelası ile denemeni öneririm..renkli olsun istemezsen krem tonları risksiz olur sanırım..

evet haklısın, tonu doğru seçmek lazım.

şimdi yatak odası eve gelmeden, kurulmadan perde falan almayacağım zaten. iyice bi gözüm görsün :))

pembeye yakın hissediyorum bakalım :))

canım kesinlikle pembe ve tonları gayet güzel olur pembe yatak örtüsü,perde,ve halı yine aksesuarlarını beyaz pembe alırsan süper olur yatak odana bayıldım rengi ve modeli çok güzel

ben olsam şu anda gözümde canlandırınca kahverengi ve beyazın bir arada olduğu bu mobilyalara açık yeşil yani su yeşili,zümüt yeşili kanatlı perde veya aşağı sarkan rustik perde ve aynı şekilde krem yeşil desenli halı kullanırdım ufak paspas tarzı, yatak örtüsünde krem güzel olur ama öyle fırfırlı oluyor öyle değil düz saten den dikilener var onun bir adı var ama hatırlayamıycam o tarz bir yatak ortüsü yastıkları ile birlikte krem rengi ama sarımtırak değil koyu krem altın rengine kaçan veya turuncu rekleri tercih ederim konsepte perde halı örtü vs de ama kırmızı pembe mor siyah kullanmazdım çünkü bu tarz renkleri tek renge yakıştırıyorum sadece beyaz olsaydı mesela

Son düzenleme:
Back
X