• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bu yatak odası, yatak örtüsü ve markiz...sizce nasıl

dderya3484

Guru
Kayıtlı Üye
13 Nisan 2010
449
36
318
Kızlar, bir pembe hastalığım var kopamıyorum, pudra pembesinden vazgeçemiyorum,
bu resimdeki yatak odasını yatak örtüsünü ve markizi satın aldım...
Üçüde sipariş verdiğim sayfadan ekledim resimleri, üçünde aldığımın kendisi benzeri değil, Sizce nasıl?

Bu arada yolluk olarak beyaz Peluş halı, perde olarakta beyaz tül üzerine pudra fon olacak...
Fikirlerinizi inanılmaz merak ediyorum....

$image.webp$image.webp$image.webp

Son düzenleme:
Canim iyi gunlerde kullan zevk meselesi sonucta sen ve esin begendiyse gerisini bos ver :)

Kızlar, bir pembe hastalığım var kopamıyorum, pudra pembesinden vazgeçemiyorum,
bu resimdeki yatak odasını yatak örtüsünü ve markizi satın aldım...
Üçüde sipariş verdiğim sayfadan ekledim resimleri, üçünde aldığımın kendisi benzeri değil, Sizce nasıl?

Bu arada yolluk olarak beyaz Peluş halı, perde olarakta beyaz tül üzerine pudra fon olacak...
Fikirlerinizi inanılmaz merak ediyorum....

Eki Görüntüle 978674 Eki Görüntüle 978676 Eki Görüntüle 978675

canım zevkin çook güzel bayıldım fakat beyaz halı hoş düz beyaz perde de güzel ama fon perdeninide pembe yapma derim insanı sıkar birde genelde erkekler pembeden pek hoşlanmazlar ve sıkılırlar

markiz çok güzel
yatakörtüsünü o takıma serersen çok göstermez sade beyaz bir mobilyada daha şık durur.hem yatak başlığı altı onlarda pembe birbirini boğmasın.

canım zevkin çook güzel bayıldım fakat beyaz halı hoş düz beyaz perde de güzel ama fon perdeninide pembe yapma derim insanı sıkar birde genelde erkekler pembeden pek hoşlanmazlar ve sıkılırlar

Aslında haklısınız, ya çünkü benim mutfağım banyom ve salonumda pembe olacak yani pudra pembesi

Salonumda bu ton hep. Beyaz ve pudra, yani kitaplığım aksesuarlarım koltuklarım hep pudra

Salon tüllerini ve fonunuda pudra düşünüyordum
Yatak odasının sadece fonu pudra olsun diyordum

Ama siz sadece pudra fona bile sıkıcı olabilir diyince, acaba salon da hem tül hem fon pudra çokmu abartı durur?

Kesinlikle Dikkate alıcım bu yorumunuzu çok teşekkür ederim:)

markiz çok güzel
yatakörtüsünü o takıma serersen çok göstermez sade beyaz bir mobilyada daha şık durur.hem yatak başlığı altı onlarda pembe birbirini boğmasın.

İkitane yatak örtüsü aldım biri beyaz tül biri resimdeki pudra tül.
Ozaman beyaz tül daha uyumumu olur? (Onu günlük pudrayı yedek mi kullanmalıyım?)

Ya nişanlım karışmıyor hiç birşeye sağolsun ama pembelerde bunalımlarda istemiyorum

Salonum yatak odam banyom mutfağım hep pudra beyaz
Birtek oturma odası siyah beyaz olacak:/

İkitane yatak örtüsü aldım biri beyaz tül biri resimdeki pudra tül.
Ozaman beyaz tül daha uyumumu olur? (Onu günlük pudrayı yedek mi kullanmalıyım?)

Ya nişanlım karışmıyor hiç birşeye sağolsun ama pembelerde bunalımlarda istemiyorum

Salonum yatak odam banyom mutfağım hep pudra beyaz
Birtek oturma odası siyah beyaz olacak:/

eger aldıysan kafanı karıştırma cnm beğenmişsin almışsın güle güle huzurla kullan.

takımı çok beğendim markizin kumaşına yakın bir kumaş bulursan fonlarını diktir derim.Ayarıca bir evde her oda farklı konseptte olmalı diye düşünüyorum böyle renkler sadece yatak odasında güzel olur her yeri pembeye boğarsan sıkılırsın bence..

Çok güzel üçüde harika ama yatak odası takımın pembe oldgndan başka renk örtüyle kullanışsız olucak

takımı çok beğendim markizin kumaşına yakın bir kumaş bulursan fonlarını diktir derim.Ayarıca bir evde her oda farklı konseptte olmalı diye düşünüyorum böyle renkler sadece yatak odasında güzel olur her yeri pembeye boğarsan sıkılırsın bence..

Bitek oturma odasi siyah beyaz geri kalan her yer pudra bembesi. Insallah cok güzel olur
Cok tesekkur ederim

Öncelikle güle güle kullanın ileride.. Tabii zevk meselesi ama bana da pembe çok geldi acikcası. Sizi daha çok mutlu edecekse ayrı ama ben biraz kaçın derim artık. Mesela bi arkadas yazmış beyaz yatak odası daha iyi olur dıye kesinlikle katılıyorum. Perde konusunda da yine bi arkadasın dediği gibi marksizm kumaşı bence çok güzel durur. Tülün beyaz ve düz olmalı bence bir de.
Ayrıca söylemeden gecmeyeyim aynı hatayı mor renk ile ben yaptım kiseninki kadar çökeceğim evimde ( resimlerim var burda bakabilirsin) şimdiden sıkıldım :((

ben cok beğendim
genelde eşyaları biz kadınlar seciyoruz zaten:34:
güle güle kullanın:16:

Öncelikle güle güle kullanın ileride.. Tabii zevk meselesi ama bana da pembe çok geldi acikcası. Sizi daha çok mutlu edecekse ayrı ama ben biraz kaçın derim artık. Mesela bi arkadas yazmış beyaz yatak odası daha iyi olur dıye kesinlikle katılıyorum. Perde konusunda da yine bi arkadasın dediği gibi marksizm kumaşı bence çok güzel durur. Tülün beyaz ve düz olmalı bence bir de.
Ayrıca söylemeden gecmeyeyim aynı hatayı mor renk ile ben yaptım kiseninki kadar çökeceğim evimde ( resimlerim var burda bakabilirsin) şimdiden sıkıldım :((

Girdim proflinize baktım, öncelikle hayirli olsun:)
Yatak odasi resimlerinizi bulamadim ama
5ci sayfada ki banyo resimlerinize bayildim
Orada tablolarmi var? Muhteşem kareler Cok begendim
Sizmi yaptiniz oylemiydi?

Birde resimdeki pudra yatak ortusunun disinda beyaz yatak ortusude aldim öyle tülleriyle olan bi model. Onu kullanirim ozaman.. perdede tulu beyaz yapicam ozaman:) sadece fon pudra olsa olmazmi?

ben cok beğendim
genelde eşyaları biz kadınlar seciyoruz zaten:34:
güle güle kullanın:16:

Evet:) ama benimki tuhaf, hani bi kizin sevdigi bir kac renk olur
Benim bi pudra pembesi var
Yillardir bayilirim o renge elim gitmiyor başka bir renge. Bide beyaz onuda renk olarak bile gormuyorumki purayi tamamlayici olarak goruyorum:)
Bitek oturma odasini nisanlim yapiyor oda siyah beyaz olcak

Girdim proflinize baktım, öncelikle hayirli olsun:)
Yatak odasi resimlerinizi bulamadim ama
5ci sayfada ki banyo resimlerinize bayildim
Orada tablolarmi var? Muhteşem kareler Cok begendim
Sizmi yaptiniz oylemiydi?

Birde resimdeki pudra yatak ortusunun disinda beyaz yatak ortusude aldim öyle tülleriyle olan bi model. Onu kullanirim ozaman.. perdede tulu beyaz yapicam ozaman:) sadece fon pudra olsa olmazmi?

Çok teşekkür ederim beğenmese çok sevindim. Bahsettiğin tabloyu internetten almıştım ve cidden çok uçurdu su an hatırlamıyorum ama zaten çok oldu alalı. Bence de çok güzel oldu :))

Ben de evleneli 1,5 sene oldu ama hala tam değil evim. En son orta sehpamı aldım görmüssündür resmini, ama yemek masamın sandalyeleri bile eksik. O yüzden illa tamamlıcam die uğraşma bence sonraya da bırak.

Yatak odamı koymamıstım çünkü çooooooook eksik. Yatak baslarıma koyacağım şeyi bulamadım hala, duvar kağıtlarım yok. Yine de senin için ekliyorum buraya fikrin olsun. Görünce şaşıracaksın yatak örtüm pembe benim de :)

$image.webp$image.webp$image.webp

Soruna gelecek olursak, ben senin yerinde olsam bir kere dolabımda pembe kullanmadım. Marksizmin de pembe kısımlarını beyaz yaptırıldım. Sevdiğin rengi az kullanmak daha çarpıcı bir etki yapıp bence. Yatak örtünü beyaz kullanacaksa pembe fon olabilir bence. Önemli olan az kullanmak diye düşünüyorum :))

Son düzenleme:
Back
X