Hodan yağı duymuştum,aktardan alınıyor,15 tl gıbı bı fıyatı var,kırısıklıkları ütü gıbı açıyormuş o derece ama göz altında kullanılıyor mu bılemıyorum,sen yıne de arastır bence tatlım...denemedım(kayınvalıdemde denıycem :)
Hodan yağı duymuştum,aktardan alınıyor,15 tl gıbı bı fıyatı var,kırısıklıkları ütü gıbı açıyormuş o derece ama göz altında kullanılıyor mu bılemıyorum,sen yıne de arastır bence tatlım...denemedım(kayınvalıdemde denıycem :)
benimde erkek arkadaşımın göz çevresi kırışık 32 yaşında ama ben bunu saçma gelmesin ama çok gülen bir insan olmasına bağlıyorum inanılmaz güleç o yüzden her güldüğünde o kırışıklıklar dahada artacak kaz ayağımı ne diyolar o kırışıklıklara
kırışıklık için bi krem önerebilirim isterseniz kullanmak size kalmış annem kullanıyo. la sante anemon krem hatta ben bile annemden gizli kullanıyorum şşşşiiittt duymasın sakın