ben yüzüstü yatarım ondan mı oluyo acababıde cnm kayısı cekırdegı yagında önerebılecegın bı marka var mı bıde nasıl kullanyorsun gunde kac kere ? senamm cok sanslısın gercekten ben senın yasına gelınce gozlerımın altını dusunemıyorum
Bende yüzüstü yatıyorum ve benim de moralimi bozuyor kırışıklıklar
Bende kayısı yağına başladım Süphan marka
Yani öyle alalade bi markası yok aktara gidiyorsun ve hangisi varsa onu alıyorsun
Güvenebileceğin bi aktar olsun yeter
Ama bene bu bitsin kayısı çekirdeği yağına başlıcam bi de buğday yağını duydum
ikisini karıştırıp yüzüme sürecem
Bi de bu tarz yağlar gece yatarken sürülür gün ışığına maruz kalmaz
Aman ha sabah kullanma !
Ya bi peeling markası verin offf 28 yaşındayım bu zamana kadar hiç peeling yapmadım
Bırak peelingi maalesefki cildim de dahil hiç bi yerime nemlendirici bile kullanmadım
Çok geç kaldım çoook...
Bide göz altım için La Roche Posay Hydraphase yeux göz kremi kullanıyorum nemlendirici..ama kırışıklık önleyici almadığıma pişmanım o da 75 küsürdü ..benim aldığım 56TL
Bende 20 yaşındayım göz altlarım hem mor hem kırışıkÇok takıyorum kafama annemde bile öle aman aman bi kırışıklık yok Göz altı kremleri kullanmayı düşündüm ama hepsi genelde 30 yaş ve üstü için bizim yaşımıza uygun bi krem yok. Dün üzüm çekirdeği yağı kullanmaya başladım ama onunda yağ bezesi yapmasından korkuyorum zaten bi kaç tane var yağ bezem önceden beri. Kullanan varsa iyi bi krem önersinde kurtulalım bu dertten
i
canım peeling i cilt tipine göre al.mesela benim cildim kuru Neutruega aldım ama memnun değilim cildimi kurutuyor.Ben Olay ya da Diadermine öneririm sana.Bende La Roche güneş koruyucu kullanıyorum göz kremini almak istiyorum sen memnun musun..???