Göz Çevresi Bakımı bu yasta goz cevresı kırısan var mı :(

mrlm

Popüler Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
17 Ağustos 2011
283
153
mrb arkadaslar bn 20 yasındayım ama göz altlarım sımdıden kırısık şekılde bunu nasıl önlerım krem veya bu kırısıklıarı yok edecek tavsıyelerınız varsa beklıyorum bunun ıcın goz cevresını nemlendırmek gerekıyormus ama yasım cok kucuk oldugu ıcın hangı kremı kullanmalıyım bılmıyorum yardımcı olursanız sevınırım

Merhaba,
Ben 37 yaşındayım ve 20 yaşından bu yana göz kremi kullanıyorum.Ve yaşıma kimse inanmıyor en fazla 25-26 diyolar.Göz çevremde sadece gülerken kırışıklıklar oluşuyor hafif.Bence hafif nemlendirme amaçlı göz kremlerini kesin kullan.Ben hiç bir zaman çok para vermedim kremlere ama devamlı kullandım ve çok memnunum...

sağol cnm cvp verdıgın ıcın tavsiye edebileceğin bi krem var mı

ben 16 yaşımda olmama rağmen bende de göz altı kırışıklıkları mevcut yardımcı olursanız sevinirim..

bende 22 yasındayım ve gülerken falan mimiklerim olunca yuzum cok kırısır ve göz altım en cok kırısan yer bende kullansam ıyı olcak sanırım

ben bu konuda, yani erken yaşta meydana gelen kırışıklıklarda, genetiğin etkisi olduğuna inanıyorum açıkcası.
Yani kremlerle bir nebze önlenilebilirmiş gibime geliyor.
gerçi bu konuda uzman değilim ama nacizane düşüncem bu.
ailenizdeki bayanlara bir sorun bakalım, onlar sizin yaşlarınızdayken nasıllarmış?

Son düzenleme:
Tabi ki genetiğin de etkisi büyük.Ama bence cildi nemlendirme temizleme şart.Mesela ben 20 yaşından bu yana düzenli olarak hafta da 2 gün peeling yaparım ve bunun cilde çok yararı var.Göz çevreme de sabah akşam yaşıma uygun krem kullanırım.Şu an diadermin kullanıyorum memnunum ama bittiği zaman la roche almayı düşünüyorum..

aileye bakarsak annemde benimki kadar kırısıklık yok hepsınınde cıldı cok guzeldir aileden degıl bnm neden böyle bılmıyorum bu arada gluten 044 kullandıgın kremde bnm yasıma uygun cesıtlerı var mı ?

bide peeling nasıl yapıyorsun hazır bı urun mu yoksa kendın mı hazırlıyorsun ?

Bende gireyim konuya cilt bakımım aksatmam.Ama göz altı kremi kullnmıyorum.Peeling haftada bir yapıyorum.Gül içerikli.Satıcı içinde kayısı partikülleri olduğunu bunları patlatırsam daha iyi olduğunu söyledi memnunum yumuşacık yapıyor.

cnm markası ne bu peelıngın ?

kayısı çekirdeği yağı kullan...aktarda satılıyor ben aldım memnunum göz altı ve çevresinine çok iyi geliyor okadar pahalı kremler aldım bunun gibi rahatlatmadı tavsiye ederim uykuna da dikkat et bide yatış şekline sırt üstü yatmaya çalış

merhaba
33 yaşındayım göz çevrem dahil hiçbir şekilde kırışığım yok. hayatımda hiç krem kullanmadım makyaj yapmayı sevmem peeling yapmam hiçbir şekilde cildime bakım yapmam. abdest alırım günde 5 kez:) genel temizliğe dikkat ederim o kadar:) hayırlı günler dilerim

ben yüzüstü yatarım ondan mı oluyo acaba bıde cnm kayısı cekırdegı yagında önerebılecegın bı marka var mı bıde nasıl kullanyorsun gunde kac kere ? senamm cok sanslısın gercekten ben senın yasına gelınce gozlerımın altını dusunemıyorum

Bende yüzüstü yatıyorum ve benim de moralimi bozuyor kırışıklıklar
Bende kayısı yağına başladım Süphan marka
Yani öyle alalade bi markası yok aktara gidiyorsun ve hangisi varsa onu alıyorsun
Güvenebileceğin bi aktar olsun yeter
Ama bene bu bitsin kayısı çekirdeği yağına başlıcam bi de buğday yağını duydum
ikisini karıştırıp yüzüme sürecem
Bi de bu tarz yağlar gece yatarken sürülür gün ışığına maruz kalmaz
Aman ha sabah kullanma !
Ya bi peeling markası verin offf 28 yaşındayım bu zamana kadar hiç peeling yapmadım
Bırak peelingi maalesefki cildim de dahil hiç bi yerime nemlendirici bile kullanmadım
Çok geç kaldım çoook...
Bide göz altım için La Roche Posay Hydraphase yeux göz kremi kullanıyorum nemlendirici..ama kırışıklık önleyici almadığıma pişmanım o da 75 küsürdü ..benim aldığım 56TL

i
canım peeling i cilt tipine göre al.mesela benim cildim kuru Neutruega aldım ama memnun değilim cildimi kurutuyor.Ben Olay ya da Diadermine öneririm sana.Bende La Roche güneş koruyucu kullanıyorum göz kremini almak istiyorum sen memnun musun..???

Bende 20 yaşındayım göz altlarım hem mor hem kırışık Çok takıyorum kafama annemde bile öle aman aman bi kırışıklık yok Göz altı kremleri kullanmayı düşündüm ama hepsi genelde 30 yaş ve üstü için bizim yaşımıza uygun bi krem yok. Dün üzüm çekirdeği yağı kullanmaya başladım ama onunda yağ bezesi yapmasından korkuyorum zaten bi kaç tane var yağ bezem önceden beri. Kullanan varsa iyi bi krem önersinde kurtulalım bu dertten

evet ya kırısıklık ıcın yag kullansak bu seferde beze oluyo biri bize yardım etsin

ok Olay ya da Diadermine deneyim bari
Göz altlarımı güzel nemlendirdiğini düşünüyorum canım
Yani yine alcak olsam alabilirim
iki çeşit zaten sen karar verirsin

bende 20 yasinda olmama ragmen kirisik var goz cevremde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…