Bu yaşta bu sinir ..

Juslie

Fazlalıkları atma vakti !
Kayıtlı Üye
24 Nisan 2010
92
0
Merhaba doktor hanım . ben henüz 16 yaşındayım. okul , aile arkadaş hayatım gayet iyi bi kaç sağlık problemim var sadece. ama çok çabuk sinirleniyorum en ufak bişiyi kabul edemiyorum ve sinirlendiiğimde kendime veya bir başkasına bir başka maddeye zarar vermek isityorm bu duyguyu içimden atmaya çalışıyorum bazen başarıyorum ama bazen sinirimin geçmesii başı şeyleri kırarak duvara yumruk atarak yada kendi saçımı çekerek yolarak sonlandırıyorum ve insanlar benim çok güzel olduğumu söylüyor olduğumdan bi 3-4 yaş fazla görünüyorum insanlar sürekli beni 19 20 yaşında sanıyor ben kendi yaşımda görünmek istiyorum ama oda olmuyo artık bunları bunu duymak bilmek istemiyorum kendi kendime kalmak isitiyorum herkes beni bırakıp gitsin istiyorum bazen en yakın arkadaşlarım en uzaktakiler olsun istiyorum bunların sebebleri ne olabilir ne yapabilirim sizce bir ergenlik problemi olup geçici bir şey mi yoksa tedavi edilmesi gereken bir durum mu ? cvp verirrseniz çok mutlu olurum

Son düzenleme:
Merhaba Juslie, anlattıklarınız tipik ergenlik sıkıntılarını düşündürtüyor. Sitede bu konuda bir makalem var, okuyun. Kendinizle ilgili birçok bilgi oluşturursunuz.
Bu dönemde öfkeleri yönetmenin en sağlıklı yöntemi düzenli spor yapmaktır. Yaşamınızın bir parçası haline getirin sporu. ıfade ettiğiniz saldırgan davrranışlarınızı yönetebilirsiniz.

Çok tşk ederim :)

Merhaba;
7 aylık evlıyım ve sureklı memnunıyetsızım buda esımı cok uzuyo herseyı takıyorum kafama buda uzerıne sınır yuklemesı oluyo galıba.hep asık suratlıyıjm.kendıme cok kızıyorum ama herseyı kafama takmak zorunlulugu hıssedıyorum.evı ıŞı ınsanları.bunu adı ne yardım edermısınız..........

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…