• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu yanlışı yapan var mı

Melahatabla

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Aralık 2018
2.997
2.643
53
35
Merhaba hanımlar
Beş haftalık bebegim var. 30 gün çık iyiydi emer uyurdu. Sonra bir gün çıldırdı, durmadı. Sabah sekizden, öğleden sonra üçe kadar susmadı. Çok çaresiz kaldım. Zaten tek basıma ilgileniyorum ne yapacağımı bilemedim. Sonra netten baktım beyaz gürültü tavsiyesi üzerine fön makinesi ile iki gündür çok güzel uyudu. Bugun fırsat bulup araştırma yaptım. Meğer çok zararlıymış. Sizce iki gündür çok fazla zarsr görmüş mudur? En fazla ne olabilir? Çok tedirginim. Oysa bilinçsiz biri degilim. Her şeyi en ince ayrıntısına kadar araştırırım,bebegim için hep en iyisini yapmaya çalışırım. Ama bu bilgiyi öğrendiğimden beri çok tedirginim(ve sucluluk hissi). İki gün boyunca böyle uyuttum. Sizce çok zarsr vermiş miyimdir? :KK43:

Fön makinası sesi mi dinlettiniz yok makinayı mı calıstırdınız ne gibi zararları varmıs ben de bir iki defa ses olarak açmıştım

Bende açıyorum uyumadığı zaman zararı olduğunu duymamıştım. Çoğu insan dinletiyor aslında

Hem alışkanlık yapıp beyin gelişimini olumsuz etkiliyormuş,hem radyasyon. ikisini de denedim.
Kurutma makinesinde ne kadar büyük bir radyasyon olabilir ki. Şaşırdım.
İki kere de bişey olmaz hiç hata yapmadan çocuk büyümüyor malesef. Annelerin de hataları yanlışları olabiliyor.

Zararı olabilir elbette ama abartmadiginiz sürece bir şey olmaz çocuğun yanında tv açık oluyor telefon aynı odada oluyor hepsi radyasyon çok kafaya takip kendinizi yıpratmayın.
Evde tv yok sadece telefon vardı zarsr verebilecek. Fön makinesi nin de zararı cokmuş. İki gün boyunca saatlerce maruz kaldı :(

Elinizde telefon, evde wifi, tv muhakkak, bilgisayar yüksek ihtimal. Ama kurutma makinesinin zararlı olduğunu düşünüyorsunuz. Çok acayip.
Öncelikle zararı sadece radyasyon degil bağımlılık yapması ve beyin gelişimini olumsuz etkilemesi.
İkinci olarak da sandıklarını alıp da cocugun basına koymuyorum
Son olarak da evde sadece telefon ve Laptop var

ah yenı annelık :) cok tatlısınız
aslında radyasyondan daha buyuk bır zararı var
battanıyesı fön sıcaklıgından tutusup yanan bebek var ...

bu bır surec kucakta ayakta hoplayarak zıplayarak bır seklde susturarak uyutarak buyuteceksınız ıste :) buyudukce gece duzenı olusacak rutıne oturacak hıc makınaya sese gerek yok ya gazı vardır ya actır ya da sadece sevgı ıstıyordur bebegın baska derdı olmaz :) 2 gun ıcın dert etmeyın bırsey olmaz

Bir şey olmaz.
Beyaz gürültü beyin gelişimine zararlı değil ayrıca.
Fon makinasi evet radyasyon içerir ama telefon da televizyon da içerir.
Ayrıca 2 günden bir şey olmaz.
Takılmayın bunlara.

Back