- 22 Aralık 2018
- 2.997
- 2.643
- 53
- 35
- Konu Sahibi Melahatabla
Merhaba hanımlar
Beş haftalık bebegim var. 30 gün çık iyiydi emer uyurdu. Sonra bir gün çıldırdı, durmadı. Sabah sekizden, öğleden sonra üçe kadar susmadı. Çok çaresiz kaldım. Zaten tek basıma ilgileniyorum ne yapacağımı bilemedim. Sonra netten baktım beyaz gürültü tavsiyesi üzerine fön makinesi ile iki gündür çok güzel uyudu. Bugun fırsat bulup araştırma yaptım. Meğer çok zararlıymış. Sizce iki gündür çok fazla zarsr görmüş mudur? En fazla ne olabilir? Çok tedirginim. Oysa bilinçsiz biri degilim. Her şeyi en ince ayrıntısına kadar araştırırım,bebegim için hep en iyisini yapmaya çalışırım. Ama bu bilgiyi öğrendiğimden beri çok tedirginim(ve sucluluk hissi). İki gün boyunca böyle uyuttum. Sizce çok zarsr vermiş miyimdir?![KK43 :KK43: :KK43:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk43.gif)
Beş haftalık bebegim var. 30 gün çık iyiydi emer uyurdu. Sonra bir gün çıldırdı, durmadı. Sabah sekizden, öğleden sonra üçe kadar susmadı. Çok çaresiz kaldım. Zaten tek basıma ilgileniyorum ne yapacağımı bilemedim. Sonra netten baktım beyaz gürültü tavsiyesi üzerine fön makinesi ile iki gündür çok güzel uyudu. Bugun fırsat bulup araştırma yaptım. Meğer çok zararlıymış. Sizce iki gündür çok fazla zarsr görmüş mudur? En fazla ne olabilir? Çok tedirginim. Oysa bilinçsiz biri degilim. Her şeyi en ince ayrıntısına kadar araştırırım,bebegim için hep en iyisini yapmaya çalışırım. Ama bu bilgiyi öğrendiğimden beri çok tedirginim(ve sucluluk hissi). İki gün boyunca böyle uyuttum. Sizce çok zarsr vermiş miyimdir?
![KK43 :KK43: :KK43:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk43.gif)