• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bu yanlızlıkdan nasıl sıyrılırım :(((

maskelileydi

yalnızlığım
Kayıtlı Üye
3 Haziran 2009
80
0
86
Diğer
yanlız olanlar hiç arkadaşı dostu olmayanlar yanlızlığının kabuklarından nasıl sıyrılıp çıktılar bilmek öğrenmek hayatıma uygulamak istiyorum

ne vakit arkadaş edinmeye birilerine kendime dost bilsem mutlaka bi kazık yada eşdeğerinde bi davranış gördüm

uzun zamanlardan beri insanlara güvenimi yitirdim ve yanlızlığa sığındım.

ama artık yanlızlıkdan kurtulmak istiyorum

benim yaşadıklarımı veya benzerini yaşamış olanlardan neler yaptılar nasıl ne yaptılar paylaşamalarını rica ediyorum

herkese teşekkürler şimdiden

yalnızlık Allaha mahsus,elbette arkadaş-dost edinmeliyiz ama bunun için kendinizi şartlandırmayın bence ve unutmayınki hiçkimse bir değildir yani yaşadığınız talihsiz arkadaş seçimleri yeni arkadaşlar edinmek,insanlara güvenmek konusunda korkutmasın sizi. çünkü,nezaman birine güvenseniz bir darbe yediğinizi söylemişsiniz,bu iyi niyetinizden kaynaklanıyor olabilir ve tabi arkadaş özelliklede dost seçmek hiç kolay birşey değil.buyüzden daha seçici ve özenli olunmalı.bu zamanda hiçkimse kimseye güvenemiyor ve çoğu insan yalnızlığından şikayet ediyor zaten. bu konuda tek değilsiniz. sosyal çevrenizi değiştirebilirsiniz ayrıca buradanda kafa yapınıza uygun güzel arkadaşlıklar kuracağınıza inanıyorum. kadınlar kulübü hoş paylaşımlarda bulunmanızı,güzel vakit geçirmenizi sağlayacak yalnızlığınıza bir nebzede olsa derman olacaktır.burası insanda alışkanlık yapıyor yerimseniben

bu site bana o kadar iyi geldi ki gerçi burdada hiç arkadaşım yok ama yazılanlara elimden geldiğince cevap verip bir şeyler yapmak istiyorum. arkadaşlardan kazık yemek tek sana özel bir şey değil inan bana ben hasını yedim şöyle selvi ağacından imal edilmiş bir kazık. :)

sadece kendin gibi ol fırsatın varsa ortamlara girmeye çalış kafana göre olsun ama. bir şekilde zamanla oluşacaktır. hem kazık yemeden büyüyemiyoruz ne yazık ki. hem bazen kazıklarda iyi oluyo gerçek arkadaşlığı öğrenmemizde acı ama güzel deneyimler sağlıyorlar bize a.s.

aman canım be boş ver aynı şeyi bende yaşıyorum herkezi bir bir sildim gitti zerre içim acımadı onlarda beni silsin cokta tın aslında ...

hiç bi zaman iyi niyetli olmamayı ogretti bu tipler bana ...

şimdi kimse ile yakınlaşmıyorum hep mesafeliyim biriyle en fazla 3-5 muabbetim olur sonra cekerim kendimi ...
arasalarda gorusmem cok fazla ...

boş ver sen takıl burda kk hatunları yetiyo vala bir ordu kadr arkadasım var burda buda yetiyo bana :D

eger real olsaydı bu kadar kişi yedigin kazıkların hesabını tutamazdın boyle uzaktan uzaga mucuk mucuk en iyisi ...

opuyorumnanaktan

yalnızlık Allaha mahsus,elbette arkadaş-dost edinmeliyiz ama bunun için kendinizi şartlandırmayın bence ve unutmayınki hiçkimse bir değildir yani yaşadığınız talihsiz arkadaş seçimleri yeni arkadaşlar edinmek,insanlara güvenmek konusunda korkutmasın sizi. çünkü,nezaman birine güvenseniz bir darbe yediğinizi söylemişsiniz,bu iyi niyetinizden kaynaklanıyor olabilir ve tabi arkadaş özelliklede dost seçmek hiç kolay birşey değil.buyüzden daha seçici ve özenli olunmalı.bu zamanda hiçkimse kimseye güvenemiyor ve çoğu insan yalnızlığından şikayet ediyor zaten. bu konuda tek değilsiniz. sosyal çevrenizi değiştirebilirsiniz ayrıca buradanda kafa yapınıza uygun güzel arkadaşlıklar kuracağınıza inanıyorum. kadınlar kulübü hoş paylaşımlarda bulunmanızı,güzel vakit geçirmenizi sağlayacak yalnızlığınıza bir nebzede olsa derman olacaktır.burası insanda alışkanlık yapıyor yerimseniben

ağzına sağlık wala çok güzel yazmışın arkadaşımmkaydirigubbakcemile5

cnm bende zamanında senin gibi çok kazık yedim ama karamsar olmadım hiçbizaman.. şuan biçok yakın arkadaşım war sık görüştüğüm ama bitane dostum war,kim biliyormusun : annem
hiç kazık atmıo, eleştirio ama arkamdan konuşmuo, kızıo ama sırt çewirmio, yanlış yönlendirmio we beni koşulsuz sewio..

işte buyüzden sakın üzülme, kimse yoksa annen war, annen yoksa ablan abin baban.. onlar yoksada kendin warsın, bi insanın en çok ihtiyaç duyduğu şey kendi dostluğudur bazen kimse yokken etrafında kendinle başbaşasındır çünkü ..

haa bidee biz warız kkyerimseniben

a.s.

aslında yalnzılık kötü bişey diil .. Sadece yalnızlığı bunalım karamsarlık olarak gören ve kabullenen bizleriz.. Çoğu zaman biz kendimizi yokuşa sürüyoruz.. Hayata üşengeçlik ve korkuyla yaklaştığımız için genelde yeniliyorz.. Aslında yenildiğimiz hayat değil kendimiz.....

sadece kabullendim,ve huzura kavuştum,bazen içim acımıyo değil ama ne yapıyım,ne insanları değiştirebiliyorum ne kendi yazgımı..

yalnizlik kotu bisey mi ki...
en son dostluga bir sans daha verdigimde bunun buyuk bi hata oldugnu cok iyi gordum.
bundan sonra asla dedim.
mesafeli ama guzel arkadasliklarim var.
istedigim zaman gorustugum istedigim zamanda kendi basima kaldigim.
ve fazlasinda artik gozum yok bundan sonra..
cogu zaman da yalniz takiliyorum.
canim skldi mi buraya damliyorum.
insanlarin dertlerini okurken kendiminkileri unutup gidiyorum..
guzel bisi bu..

ınsanları tartarak dostluklar kurmak lazım.Ama bu tartma üç beş güne sığacak şey değil.Demek ki yanlış yerde yanlış insanlara rastgelmişsin.Bu senin suçun değil.
Umarım bir gün doğru yerde doğru insanlara rastlarsın.Ben buna kader diyorum...

teşekkür ederim hanımlar düşüncelerini paylaştığınız için

bende zaten yanlızlıkdan bunalıpda kk yı keşfedenlerdenim

ama benim mesafeli mesafesiz çevremde kimse yok

bazen oturup düşünüyorum en kötü ben miyim die?

çünkü bakıyorum dürüst olmayan ama o kadar da arkadaşı dostu olanlar var

tabiki bu nokta da yavaş yavaş sorgulamalar başlıyor

ve büyük bi derinlikde devam ediyor :uhm:

Back