- Konu Sahibi CANIMKIZIM
-
Ben biraz titizim işte.
Yemek yendi mi o masa mutlaka kalkacak bulaşıklar makinaya yerleşecek.
Mutfağımın dağınık durmasını hiç sevmem..
Kuruyan çamaşırlar günlerdir sepette duruyor dolaba bile yerleştiremedim :)
Biraz geniş olmam gerekiyor sanırım..
Bugün benim için bir milat olsunnn :)
akşam yemeği zaten başlı başına bir iş.Yemek hazırla masayı hazırla topla et o bile yoruyor insanı.
kızımın yemeği,banyosu osu busu derken kendime hiç vakit kalmıyor :-/
borçlarımız var malesef şuan işten çıkma durumum yok..O büyüdükçe bu vicdan azabım artacak diye çok korkuyorum..
Çokkk zor çookkkkilk bebeğiniz ise ve imkanınız varsa çalışmayın derim..
Ağlayarak okudum .... Keşke imkanımız olsa da hiç bırakmasak.....Ben kötü bir anne miyim? Kızıma yetemiyor muyum? diye kendi kendimi yerken dün akşam en sonunda yorgunluğa ,koşturmaya dayanamayıp küçücük bebeğime "yeter" diye bağırırken buldum kendimi(( meğerse oda ayağımda değil kollarımda uyumak istiyormuş kucağıma aldım ve uyudu...
Bende ağlaya ağlaya onu izledim
Bebeğim 8 aylık ve mecburen çalışıyorum.O büyüdükçe sanki bana daha fazla ihtiyaç duyuyor beni daha çok özlüyor ama günün yorgunluğundan,evle uğraşmaktan ben onunla yeterince ilgilenemiyorum sankiBüyüyüşünü kaçırıyor muyum ki..Geçen sene hamileyken,bugün 8 aylık oldu bile güzel kızım..Zaman su gibi akıp gidiyor..Bu hengamenin içinde o büyüyor,biz yaş alıyoruz..Hep bir koşturma..Zorundalıklar..Mücadeleler..
Sanırım yoruldum kızlar..
7/24 kızımı görmek,onu koklamak,büyüyüşünü kaçırmamak istiyorum..
Ağlayışları,isyanları,mızmızlıklarına yeterrr diye değil sevgiyle yaklaşmak istiyorum...
Tahammülsüz bir anne miyim ben diye kendimi yiyorum..
Bana bişeyler söyleyin nolur((
Ağlayarak okudum .... Keşke imkanımız olsa da hiç bırakmasak.....
Canım işyerinden çıktığın an işteki yorgunluğunu unut. Beyin aptaldır yorgun değilim dersen mutlaka sana enerji gelecektir. Eve bebeğini çok ozleyerek gidiyorsun zaten. Günün en güzel ve verimli saatlerini onunla geçirdiğini düşün. Malesef çalışan annelerin karşılaştığı zorluklar bunlar.
Ama yorgunluğunu mutluluğa çevirebilirsin. Allah yardımcın olsun. Herşey dört dörtlük olmak zorunda değil sende yapabildiginin en iyisini yap.
Yazmadan geçemeyeceğim
Ben evi barkı pırıl pırıl derli toplu bal dök yala her yer diye eşi tarafından takdir edilen kadın hiç görmedim ayrıca madalya da takmıyorlar ha derseniz ki ben takıntılıyım ...boşverin! bebeğinize odaklanın minicik şey zaten gün içersinde sizden ayrılıyor yazık nasıl özlüyordur sizi kıyamam ya ...eşinizden size yardımcı olmasını isteyin lütfen hayat müşterek nasıl ki evin geçimi esasen ona ait ama siz ona destek amaçlı çalışıyorsanız o da size destek olmak zorunda bunu lütfen belirtin ve eve geldiğinizde tüm zamanınız bebeğinizle geçsin erteleyin herşeyi inanın çok çabuk geçiyor zaman ve sonra üzülüyor telafi edemiyorsunuz ancak resimlere bakıp iç çekiyorsunuz
Canım hiç üzülme ben çalışmadığım halde çok zaman kendimi boğuluyo gibi hissediyorum kızıma bağırdığım oluyo bu çok farklı bi duygu heleki sonradan pişman olma vicdan azabı keşke olmasa
doğumdan sonra hiç izin kullandın mı? hala loğusalık var gibi sanki? gerçek hayatta ne yazıkki bütün çalışan anneler sizin durumunuzda. çocuklarına daha fazla vkait harcamak istiyorlar ve fakat çalışmak zorundalar.
hem annelik hem ev hanımlığı hem de iş kadınlığı yapıyorsunuz :)
ben olsam kendime yetemez bir yerde bayılırdım herhalde.
insanın da dinlenmesi lazım tatile ihtiyacı var.
Canım tövbe de kahrolacak bir şey yok bunada şükür Rabbim beterinden saklasın bu günümüzü aratmasın sonuçta herşey evladın içinhepinize ayrı ayrı teşekkürler arkadaşlar.
benim hamileliğim zor geçti o yüzden işten ayrıldım maddi olarak çok sıkıltı çektik.
ilk 1 yıl kızıma kendim bakacaktım ama çıktığım işyerimden müdürüm arayıp beni geri çağırdı.
Şartları çok iyi olduğu için kızım 5 buçuk aylıkken işe başladım..Çok fazla düşünme fırsatım olmadı hemen olumlu yada olumsuz bi dönüş yapmamı istediler bende kabul ettim.
Gerçekten çok yorucu ve zor hem anne hem iş kadını hem ev kadını olmak..
4 aydır çalışıyorum ama birde bana sorun kızımı deli gibi özlüyorum.Telefonda sesimi duyunca yüzü gülüyormuş "hee heee" diyip duruyor bana :)
napıcam inanın bilmiyorum.Ev kredimiz var ben işe girdim diye ihtiyaç kredisi çektim onun ödemesi var.
Eşim tek maaşla yetişemez bende böyle kahrolarak yaşarım
Işten arta kalan zamanınızda kaliteli zamn geçirmeye bakın gelecekleri için çalışmak zorundayız..hepinize ayrı ayrı teşekkürler arkadaşlar.
benim hamileliğim zor geçti o yüzden işten ayrıldım maddi olarak çok sıkıltı çektik.
ilk 1 yıl kızıma kendim bakacaktım ama çıktığım işyerimden müdürüm arayıp beni geri çağırdı.
Şartları çok iyi olduğu için kızım 5 buçuk aylıkken işe başladım..Çok fazla düşünme fırsatım olmadı hemen olumlu yada olumsuz bi dönüş yapmamı istediler bende kabul ettim.
Gerçekten çok yorucu ve zor hem anne hem iş kadını hem ev kadını olmak..
4 aydır çalışıyorum ama birde bana sorun kızımı deli gibi özlüyorum.Telefonda sesimi duyunca yüzü gülüyormuş "hee heee" diyip duruyor bana :)
napıcam inanın bilmiyorum.Ev kredimiz var ben işe girdim diye ihtiyaç kredisi çektim onun ödemesi var.
Eşim tek maaşla yetişemez bende böyle kahrolarak yaşarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?