• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

BU VİCDAN AZABI BİTMEZZ :(

2 ay sonra 4 yaşına girecek bir oğlum var benimde. . Hayat şartları nedeniyle bende çalışmak zorunda kaldım ve 3 aylıkken işime döndüm. . Çok ama çok bir süreç. .

Sizi korkutabilir ama çocuklarımız ne yazıkki annesizliğe alışamıyor. . Düşünün 3 aylıktan itibaren çalışmama rağmen şimdi bile ağlıyor işe gitmemem için gece uyanıyor anne işe gidecekmisin diye soruyor. .Demekki kafası hep bununla dolu. .

Benim ev kredim olduğundan dolayı çalışmadan olmayacak.İnşallah 10 ay sonra bitiyor ve bende o zamn işten ayrılıcam yaşadığı boşluğu geç kalmış olsamda doldurmaya çalışıcam. Eşimin maaşı komple krediye gittiği için benim çalışmam şarttı. .

Şunuda söyliyim bende oğlmla kaliteli vakit geçirmeye çalışıyorum ama evde temizlik veya yemek yapmadanda olmuyor . Düzenli bir insan olmama rağmen işlerimn bir kısmını oğlum uyuduktan sonra yapmaya çalışsamda çocuklar hep yanlız kaldığı için her anı bizimle yaşamak istiyor. E bizde insanız ne kafa kaldırıyor bazen ne de vücut. .

Rabbim çalışan annelere kolaylık versin. .

Canımcığım 2,5 aylıkken işe geri başlamak durumunda kaldım( Yarım gün).14 aylık olana kadar annem baktı sağolsun.
Sonra kreşe başlamak zorunda kaldık.(yeğenim vefaat edince annem yengemin yanına gitti.)
Evett artık hem eve hemde kızıma yetişmek zorundaydım.Bir kere yemeklerimi geceden yapıyorum yani ertesi gün için.
Temizlik kriterimi banyo,wc temiz olsun mutfak dağınık olmasın yete düşürdüm.
Ayrıca önemli olan iç güzelliği deyip camları içeriden siliyorum.Dışarıdan silme işini eşime yıktım vallah.
Şu ıslak mendilin gözünü seveyim rahatsız olduğum durumda hemen siliyorum yıkama derdi de yok:))
Biraz yorucu oluyor kabul ama zevk almayı bilirsen çok güzel oluyor.Şimdilik küçük çocuğunuz hele bir büyüsün ooooo eraf toplu olunca insan garipsiyor yeminle.

CANIMKIZIM bende kızım 8 aylıkken işe başladım annem baktı ve şimdide 2 yaşında kreşe başladı ve hemen bunalıma girmemek için kızımın uyku düzenini oluşturdum(çok geç yatıyordu)sonra akşamdan yemeğimi hazırlıyorum.eşime de kolay işleri hallettiriyorum ben eve ondan daha geç geliyorum gelene kadar bişeyler yaptırıyorum.mesela ben sofra topluyorsam kızımın banyosunu ona yaptırıp uyutmasını istiyorum bende osırada dinleniyorum .ütüyüde kolay şeyleri eşime yap diyorum kızımın taytı tişörtü zorlarıda ben yapıyorum. haftalık menümü ayarlayıp pazara ona göre çıkıp ayarlıyorum.Bu şekilde ayarlıyorum evim temiz düzenli yani bunlara eşinle beraber uyarsan sen de mutlu olursun...

Back
X