bu vajinismus sayılmaz değil mi?

bendekidurumlar

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
30 Ocak 2015
1.276
821
2 haftalık evliyim, ilk ilişkide ilk gece yapamadık çok canım acıdı geri çekildim. sonra 4. günü sabrettim oldu kan geldi. ama sonraki birkaç denememizde çok yandı acıdı yine devam edemedim.

ama bir parmak rahat giriyor iki parmakla deneyince hafif acıyor yine de oluyor. yani oraya bişey girecek diye korkum yok. vajinismus olma ihtimali yoktur değil mi ilk kendimi serbest bırakıyorum sadece eşim girmeye çalışınca o kadar canım yanıyor ki istemsiz sıkıyorum kendimi. hatta o kadar sıkmışım ki bir gün boyunca bacaklarım ağrıdı.

bir de benim evlenmeden önce bir yanma acı sorunum vardı vajinanın hemen dışında, iç dudakların arasında. dokununca çok yanıyordu normalde günlük hayatımda hissetmiyorum. doktora gitmiştim küçük noktalar vardı doktor vajinanın normal yapısı o demişti, ama yanma hiç geçmedi dokununca feci acıyor. bundan dolayı olabilir diye düşünüyorum böyle kronik bir yanma olabilir mi normalde hissedilmeyen ama 5 yıldır var olan. iki doktora gittim ikisi de noktaların normal olduğunu söylemişti yanma konusunda da normal bi krem verip göndermişti. şimdi ilişkiye girememe nedenim de bu büyük ihtimalle oradaki baskıyla yanması.

Kayganlaştırıcı jel kullanın birde..
Orada yanma olmaz ya ya mantar vardır ya bişey vardır nasıl normal deniyor? Yada size öyle geliyor mu acaba? Ama ilşkide yanma dıyosunuz yanma olmaz yani enfeksiyon vardır mantar vardır bişey vardır

Ben 1 ay çektim malesef acı konusunu
Öncesi gayet iyi ama eşim yeltendigi an bacaklarimi filan sıkıyordum artık korkar olmuştum eşim denemek isteyecek diye
Kanama oluyordu birde hep. Ya o an ya da ertesi gün.
1 ay sonunda korku da acı da kanama da bitti.
Ama yanma oluyorsa gidin bence tekrardan
Belki mantar vs olabilir o tetikliyordur

Bende de aynı sorun vardı tedavi ile yendim aslında kendi kendime bir haftada çözdüm, nefes egzersizleri ile denemeye çalışın. Bir de ilk birkaç ilişkide yanma olabilir çok normal ben de öyleydim sonradan geçiyor. Sakin olun ve üst pozisyonda kontrol sizde olacak şekilde deneyin

Vulvar vestibulit sorununuz var gibi görünüyor anlattıklarınıza göre. Bir araştırın vajinismus değil ama acı veren bir durum. Çözümü vajinismusa göre daha basit.

Vulvar vestibulit sorununuz var gibi görünüyor anlattıklarınıza göre. Bir araştırın vajinismus değil ama acı veren bir durum. Çözümü vajinismusa göre daha basit.

doğru ilk defa duydum baktım ama gerçekten benziyor, farklı bir doktora gidip soracağım

Evet vajinismus sayılmaz ilişki yasamissiniz. Ama yanma için gerçekten iyi bir doktora gidin derim

On sevişmeyi uzatin ıslanma olsun iyice sonra rahat olur

Kasılmayı nasıl yendınız

Kasılmayı nasıl yendınız
O bölgenin kapalı olmadığını düşündüm
Herkesin yaptığı bir şey olduğunu kavradım. O kadar zor olsa bu kadar insan nasıl yapabilir dedim.
Bir süre dayanmaya çalıştım.
Parmağımla da egzersiz yaptım birkaç kere kolay olduğunu fark ettim. Galiba eşimin ani hareket etmesinden korktuğumu fark ettim. Eşime de rica ettim yavaş hareket etmesi için.
Ben kendimi kastığımda eşim uyarıyordu kasıyorsun diye gevşemeye çalışıyordum nefes alıp veriyordum.
Biraz dişimi sıktım diyelim yani.
Şimdi hala ilk girişte kendimi kastığım oluyor ama hiç diğerleri gibi değil korku yok yani çok rahatım. Eşimin de psikolojik olarak çok yardımı oluyordu. Bazen çok üzülüyordum halledeceğiz sen canını sıkma diyordu o bile bana kendimi iyi hissettiriyordu.

İlk denemelerde acı olması çok normal aslında sonuçta ilk kez o bölgeye bir müdahele oluyor. Ama o an insan dayanamayacak gibi geliyor. Hiç öyle değilmiş meğerse. Şimdi gayet zevk alıyorum problem yaşamıyorum.

Şimdi düşününce eşimi bacaklarımın arasına resmen kıstırdığım aklıma geliyor da gülüyorum adam resmen can çekişiyordu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…