Doğal Göğüs Büyütme Yöntemleri Bu ürünün kullanan ve ekisini görenler var mı ?

silkm

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Sahte Profil
Kayıtlı Üye
28 Haziran 2010
4
0
Merhaba,
Göğüslerin sarkık olduğu için internette araştırırken bu ürünü gördüm. Kullanan, etkisini gören ya da bilgisi olan var ise paylaşabilir mi ?

Göğüs Dikleştirme Kremi ; Göğüsleri büyütmek ve sarkıkları gidermek için tasarlanmıştır. Tamamen doğal bitkisel yağlardan imal edilmiştir.

Düzenli kullanım sonucunda göğüslerinizdeki deformasyonun giderildiği , göğüslerinizdeki sarkıklıkların gözle görülür bir şekilde düzeldiğini göreceksiniz.

İçeriğindeki Yeşil çay Yağı sayesinde Göğüs Dikleştirici Krem İleriye dönük göğüs kanseri riskini azaltmaktadır.

Kullanımı ; 1 Ay boyunca hergün 1 kez göğüs bölgesine fındık tanesi kadar göğüs dikleştirici kremi yukarıya doğru hareketlerle masaj yapma suretiyle kullanılır. Masajdan sonra cildinizi yıkamayınız. Göğüs Dikleştirici Krem cildinizde tamamen emilerek etkisini gösterir.

2. Ayda haftada 2 kez göğüs bölgesine aynı şekilde uygulama yapılarak kullanılmaya devam eder. 3.ay kullanıma gerek yoktur

Son düzenleyen: Moderatör:
vay bee uçuncu ayda kullanima gerek yokmus demek gerçi bu krem isi beni korkutuyo yaaa ama yesil çay yaginin gogus kanserini engelledigini bilmiodum aliyim bari hemen

canim biraz alakasiz olacak benimkisi ama içinde vazelin varmis krem haline getirmek için vazelin petrol yan urunudur zamanla gozeneklerinde tikanma yapabilir ve bu da sivilce olusturur benim kullandigim bi kremde de varmis hamamdan hemen sonra kullandim ve kollarimla sirtimda aninda sivilceler çikti :S gogsume hiç degdirmemistim ama dusunursen ki gogus bolgesinde deri daha ince yine ayni etkiyi yapabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…