ben onu değilde gliss in saçin kolay tarnması için spreyi var onu kullandm hiç bi faydası olmadıı gliss ürünlerine güvenmyrm o yüzden..
Her serisini kullandım çok başarılı ürünler son kullanma tarihi geçmişş olabilir ya da sahtedir yoksa bu kadar kötü sonuç veremez mümkün degil
ben sarı saç maskesinden kullanmıştım,ama pek bir fayda etmemişti..
sıvı saç spreylerini de beğenmiyorum Glissin..
pembe bir şampuanı vardı ,onu kullanmıştım bir ara,saçlarım kazık gibi olmuştu..
dermatalogmusnuzherkes de farklı sonuçlar doğurabilir kimyasallar....tarihi geçkin değil ve courfoursadan alınma....ama sonuç veriyor işde,,,,bu kadar saçımı sertleştiren bişiy kullanmamıştım....(saçlarım normalde yumuşaktır)....bir dolu kavanoz öyle bekliyor,,alternatif bi kullanım alanı bulucam ama ona
WALLA BN DERMATOLOG DEGİLİM DE BU KADAR KESİN YARGILAR,KİMYASALLARDAN ANLAMALAR FİLAN ANLAŞILAN SİZ DERMATOLOGSUNUZ ?
BÜYÜK MARKETLERDE YANLIŞ,TARİHİ ÜRÜN ASLA ÇIKMAZ DİYE BİRŞEY YOK Kİ MİLYONDA BİR ŞANS SİZİ BULUVERİR CARREFOURSA'YA GİDİP İADE/DEGİŞİM TALEP EDEBİLİRSİNİZ YUMUŞATMAYABİLİR ;AMA SERTLEŞTİRMEZ DE DİYE BİLİYORUM HANİ dermatolog OLMASAM DA HER ÜRÜNÜN İÇERİGİNİ YILLARDIR İNCELEYEK ALAN BİLİNÇLİ BİR BAYAN OLARAK bakım ürünlerinin HEPSİNİN MUHTEVİYATINDA dimeticone denen bir silikon vardır bundan dolayı olamaz hani en iyi savunma saldırıdır hesabına gerek yok
glissi çok beğenırım ama ben de bu urunden hiç memnun kalmadım benım saçıma yaramadı. en ıyısı turuncu serının saç spreyı sıvı olan.
canım saçımda boya yok benim şuan.... boyadığımda loreal casting kullanıyorum,,,,ve inanılmaz dökülme ile birlikte kazık gibi bırakıyor o resmini koyduğum ürün...iki kez kullanıp rafa kaldırdım..bekliyor öyle,,,,saçın ucuna bile sürsem inanılmaz bişiy ama döküyor yani,,hiç böyle bir ürünle karşılaşmamıştım....saniyeler içinde dökülme,,,,arkadaşlar herkesin saç yapısı aynı değil, üstelik saçtaki boyanın türü, kullanılan şampuan bile işe yarayıp yaramamasında büyük etki eder.. dolayısıyla biriniz işe yarıyor, biriniz işe yaramıyor diyebilirsiniz. bu aynı kahverengi boyayı, biri sarı biri kırmızı saçlı iki bayanın alıp, sonucun birinde kahve, birinde kızıl kahve olması gibi birşey