Saç Bakım Ürünleri bu ürünü hiç sevmedim!!!(resimli)

Lys

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
6 Temmuz 2008
860
25
slm arkadaşlar:KK55: gliss onarıcı bakım maskesi kullanıp da memnun kalmadım diyen varmı acaba aranızda? benim saçlarımı inanılmaz derecede sertleştirdi ve diplere de değmediği halde dökülme yaptı..iki kez kullandım sonuç aynı... son kullanma tarihi de geçkin değil üstelik,,,böyle bişiy yaşayan varmı acaba aranızda merak ettim...:26: Piyasadaki en iyi ürünlerden diye lanse edildiği için almıştım oysaki...

Eki Görüntüle 164783

ben onu değilde gliss in saçin kolay tarnması için spreyi var onu kullandm hiç bi faydası olmadıı gliss ürünlerine güvenmyrm o yüzden..

ben onu değilde gliss in saçin kolay tarnması için spreyi var onu kullandm hiç bi faydası olmadıı gliss ürünlerine güvenmyrm o yüzden..

slm:KK55: bu turuncu durulanmayan spreyden bahsediyosun sanırım canım...ben de o da var..ıslakkken saç, az da olsa işe yarıyor ama saçı kurutup sıktığında kazık gibi bırakıyor....sanki böyle wax sürmüş gibi...ayrıca onarmıyor bence kırıkları,,,sarısından da denicem,,,bazılarına turuncu değil de sarısı iyi gelmiş mesela....son bi şans vermeyi düşünüyorum glisse...

kokusu çok güzel ama hiç birşeye yramaz onarıcı bakım kremı almıştım bndee

Her serisini kullandım çok başarılı ürünler son kullanma tarihi geçmişş olabilir ya da sahtedir yoksa bu kadar kötü sonuç veremez mümkün degil

ben sarı saç maskesinden kullanmıştım,ama pek bir fayda etmemişti..
sıvı saç spreylerini de beğenmiyorum Glissin..
pembe bir şampuanı vardı ,onu kullanmıştım bir ara,saçlarım kazık gibi olmuştu..

Her serisini kullandım çok başarılı ürünler son kullanma tarihi geçmişş olabilir ya da sahtedir yoksa bu kadar kötü sonuç veremez mümkün degil

dermatalogmusnuz:KK9: herkes de farklı sonuçlar doğurabilir kimyasallar....tarihi geçkin değil ve courfoursadan alınma....ama sonuç veriyor işde,,,,bu kadar saçımı sertleştiren bişiy kullanmamıştım....(saçlarım normalde yumuşaktır)....bir dolu kavanoz öyle bekliyor,,alternatif bi kullanım alanı bulucam ama ona:21:

ben sarı saç maskesinden kullanmıştım,ama pek bir fayda etmemişti..
sıvı saç spreylerini de beğenmiyorum Glissin..
pembe bir şampuanı vardı ,onu kullanmıştım bir ara,saçlarım kazık gibi olmuştu..

pembe şampuanından ben de kullanmıştım 3-4 ay önce.....bana da iyi gelmemişti....yolunmaya neden oluyordu yaa tararken...şişe bitmeden rafa kalktı...

glissi çok beğenırım ama ben de bu urunden hiç memnun kalmadım benım saçıma yaramadı. en ıyısı turuncu serının saç spreyı sıvı olan.

bende hiç memnun kalmadım spreyini kullandım hiç bir etki yok.. ürünlerine güvenmiyorum açıkçası güvenilir bir marka olarakta bulmuyorum

dermatalogmusnuz:KK9: herkes de farklı sonuçlar doğurabilir kimyasallar....tarihi geçkin değil ve courfoursadan alınma....ama sonuç veriyor işde,,,,bu kadar saçımı sertleştiren bişiy kullanmamıştım....(saçlarım normalde yumuşaktır)....bir dolu kavanoz öyle bekliyor,,alternatif bi kullanım alanı bulucam ama ona:21:

WALLA BN DERMATOLOG DEGİLİM DE BU KADAR KESİN YARGILAR,KİMYASALLARDAN ANLAMALAR FİLAN ANLAŞILAN SİZ DERMATOLOGSUNUZ ?
BÜYÜK MARKETLERDE YANLIŞ,TARİHİ ÜRÜN ASLA ÇIKMAZ DİYE BİRŞEY YOK Kİ MİLYONDA BİR ŞANS SİZİ BULUVERİR CARREFOURSA'YA GİDİP İADE/DEGİŞİM TALEP EDEBİLİRSİNİZ YUMUŞATMAYABİLİR ;AMA SERTLEŞTİRMEZ DE DİYE BİLİYORUM HANİ dermatolog OLMASAM DA HER ÜRÜNÜN İÇERİGİNİ YILLARDIR İNCELEYEK ALAN BİLİNÇLİ BİR BAYAN OLARAK bakım ürünlerinin HEPSİNİN MUHTEVİYATINDA dimeticone denen bir silikon vardır bundan dolayı olamaz hani en iyi savunma saldırıdır hesabına gerek yok:KK23::KK23:

Son düzenleme:
WALLA BN DERMATOLOG DEGİLİM DE BU KADAR KESİN YARGILAR,KİMYASALLARDAN ANLAMALAR FİLAN ANLAŞILAN SİZ DERMATOLOGSUNUZ ?
BÜYÜK MARKETLERDE YANLIŞ,TARİHİ ÜRÜN ASLA ÇIKMAZ DİYE BİRŞEY YOK Kİ MİLYONDA BİR ŞANS SİZİ BULUVERİR CARREFOURSA'YA GİDİP İADE/DEGİŞİM TALEP EDEBİLİRSİNİZ YUMUŞATMAYABİLİR ;AMA SERTLEŞTİRMEZ DE DİYE BİLİYORUM HANİ dermatolog OLMASAM DA HER ÜRÜNÜN İÇERİGİNİ YILLARDIR İNCELEYEK ALAN BİLİNÇLİ BİR BAYAN OLARAK bakım ürünlerinin HEPSİNİN MUHTEVİYATINDA dimeticone denen bir silikon vardır bundan dolayı olamaz hani en iyi savunma saldırıdır hesabına gerek yok:KK23::KK23:

bu yazdıklarınıza kendiniz inanıyorsanız sorun yok tabi:KK60:.....o olasılığı da hesaplayın da teziniz bi işe yarasın bari diyebiliyorum ancak....çoğu saç şampuanı ve kreminin içinde de yoğun silikon zincirlerine sahip müstahzarlar var,,onları kullanırken acaba neden olmuyor da bu sertlik,bu üründe özellikle oluyor,,,bilirkişi olarak araştırma sonuçlarınızı bekliyoruz dört gözle,,,,:KK23:çoğu insan yazmış burda gliss ürünleri saçıma yaramıyor diye,,,,herkes mi size saldırıyor o zaman,,,:KK57:

arkadaşlar herkesin saç yapısı aynı değil, üstelik saçtaki boyanın türü, kullanılan şampuan bile işe yarayıp yaramamasında büyük etki eder.. dolayısıyla biriniz işe yarıyor, biriniz işe yaramıyor diyebilirsiniz. bu aynı kahverengi boyayı, biri sarı biri kırmızı saçlı iki bayanın alıp, sonucun birinde kahve, birinde kızıl kahve olması gibi birşey :nazar:

glissi çok beğenırım ama ben de bu urunden hiç memnun kalmadım benım saçıma yaramadı. en ıyısı turuncu serının saç spreyı sıvı olan.

evet nispeten daha iyi ama kırıkları onarmıyor yada kamufle de etmiyor,,o beklentiyle yaklaşmamak lazım.....sarı olanını denediniz mi acaba? önerir misniz?resmini koyduğum ürün sizde de işe yaramamış...muhtemelen saç tipimiz birbirine benziyor gibime geliyor da....(saç tipi derken ince-kalın ayrımını değil de keratin yapısı olarak kastım)

arkadaşlar herkesin saç yapısı aynı değil, üstelik saçtaki boyanın türü, kullanılan şampuan bile işe yarayıp yaramamasında büyük etki eder.. dolayısıyla biriniz işe yarıyor, biriniz işe yaramıyor diyebilirsiniz. bu aynı kahverengi boyayı, biri sarı biri kırmızı saçlı iki bayanın alıp, sonucun birinde kahve, birinde kızıl kahve olması gibi birşey :nazar:
canım saçımda boya yok benim şuan.... boyadığımda loreal casting kullanıyorum,,,,ve inanılmaz dökülme ile birlikte kazık gibi bırakıyor o resmini koyduğum ürün...iki kez kullanıp rafa kaldırdım..bekliyor öyle,,,,saçın ucuna bile sürsem inanılmaz bişiy ama döküyor yani,,hiç böyle bir ürünle karşılaşmamıştım....saniyeler içinde dökülme,,,,:KK20:

kızlar kırılan saçı hiç bişey onaramaz, o yüzden o spreyleri kırıkları kapatsın diye alıyosanız boşa para harcamayın derim

X