Bu ürünleri kullanan var mı aranızda?

gulizz

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Ağustos 2009
312
4
arkadaşlar bu ürünlerden alıp kullanan varsa deneyimlerini paylaşabilirmi?

ben almayı düşünüyorum ama teredütteyim...parkelerim beni canımdan bezdirdisenağlamasenağlamaakannehir.çok leke oluyo... gün aşırı elime kovayı havluyu alıp bi güzel sıka sıka siliyorum.akannehirsenağlama

bu h2o buharlı olmasına rağmen parkelerdede tavsiye edilmiş.:sm_confused:parkeleri buhar mahvetmezmi ya?:uhm:ayrıca ıslak kalmazmı:uhm:

diğer ürününde toz haznesi çok küçük gibi geldi ama?:uhm:siz ne dersiniz?

Eklentiler

• $111_buyuk.jpg
    $111_buyuk.jpg
    7,5 KB · Görüntüleme: 58
  • $236_buyuk.jpg
    $236_buyuk.jpg
    10,9 KB · Görüntüleme: 80
Son düzenleme:
canım parke bu niye kafana takıyorsun tabi leke oluyor. silersin bir güzel elinde kovayla gezmene gerek yokki. ya da benmi çok gamsızım bilmiyorumki CADIARZU
ben bunlara para vermek istemiyorum sonuçta yine kirleniyor, bide benim parkelerim krem rengi bir saç teli düşünce belli oluyor sinir ediyordu beni başta ama bıraktım şimdi kendi haline
neyse belki kullanan biri vardır, sorarız ona işe yarıyormu diye

canım nasıl takmıyayım...evde olunca çalışmayınca ikide bir gözüm takılıyo dayanamıyorum başlıyorum silmeye..öyle böyle deil en ufak bişey leke yapıyor..

moplar,yok efendim microfiber bezler,vileda falan zaten iz bırakıyo(bütün yöntemleri denedim yok sirke kat,yok yumuşatıcı damlat falan) hepsi çok yorucu(maalesef elimde sinir sıkışması başladı bez sıkmaktan..):çok üzgünüm: ve sonuç hiç iç açıcı deil:sm_confused::sm_confused:.bende tvde bu buharlıyı görünce acaba bi çözüm olurmu dedim ama pekde mantıklı gelmedi bana hani..:sm_confused:

ayyy keşke bende görmemezlikten gelebilsemm..ayyy bayılıyorum bu akıllı ve kendini seven,rahat hanımlara....:nazar:

X