Doğuma Hazırlık bu ürünlerde hangi marka önerirsiniz?

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
merhaba arkadaşım almıştı sevi bebenin setinden bende onda gördüm allahtan görmüşüm yoksa bende alacaktım berbat bişey bence çok kalitesiz plastik gibi
bence hepsini tek tek al ayrıca tırnak makası ve saç fırçasında chıcco kullanıyorum ben gayet güzel

yorumun için teşekkür ederim canım, ben de onu almayı düşünüyordum. set olması, hepsini düzenli bir şekilde muhafaza edecek olmam iyi gelmişti ama kalitesi daha önemli tabi. ben de burdaki önerilere göre tek tek alayım.
bu arada gögüs pedi aldım bebedorun, jelli olanı varmış ondan daha kullanmadım tabiki, ama arkadaşım memnun kaldığı için önermişti. inşallah sütüm olur da kullanmak nasib olur :CüvCüv:

Tırnak makası seti, fırça seti ve göğüs pedi bebedor dan aldım....Göğüs kremi almadım daha...Bana da yardımcı olun fisfisfis

göğüs kremini lansinoh aldım,bu konuda bir numara olduğuna heryerde rastaladım..
tırnak makası mothercare(tutuş dizaynı çok rahat geldi bana)
fırça seti ve göğüs pedi bebedor..

gogus kremını lansınoh alacagım.
digerlerını chıccodan aldım...

)tırnak makası : bebedor (tavsiye ederim tutması cok kolay)
2)tarak,fırça bebedor aldım ama hala kullanmadım
3)göğüs pedi bebedor cok güsel , wee ninkini asla alma berbat bişi
göğüs temizleme mendili almadım
göğüs kremi lansinoh ben önceden basladğıığm için göğsümde yara olmadı sende önceden basla derim
göğüs ucu nuby aldım

kızlar tırnak makasını bebedordan aldım tutma aparatı olanlardan ama yeni doğana şu makas görünümlü olan tırnak makaslarındanmı alıyosunuz yoksa ikisinide almakmı gerekiyor?

tırnak makası - nuk
tarak,fırça - nuk
göğüs pedi- Masmi aldım
göğüs temizleme mendiline gerek duymadım
göğüs kremi- Avalon
göğüs ucu - Avalon

teşekkür ederim cnm göğüs kremine neden doğumdan önce başlanıyormuş birde kaç haftalıksın?

Gebeliğin başlaması ile vücutta görülen ilk değişiklikler göğüslerde meydana gelmektedir.Göğüslere gelen kan akışı hızla artar ve böylelikle gerilme ve duyarlılık hissine sebep olur.Göğüs uçlarında da gerginlikten dolayı kuruma ve çatlama meydana gelir. Bu çatlakların oluşumunu engellemek için göğüs ucunu nemli tutmaya özen göstermeliyiz. Yoksa oluşan çatlaklardan ve kuruluktan doğum sonrasında bebeğinizi emziremez hale gelebilirsiniz. Benim bir iki yakınım göğüs uçlarına gerekli özeni göstermediği için doğum sonrasında çok zorlandı. O kadar kötüydiki emzirdiği zaman göğüs ucundan kan gelmeye başlamıştı, emziremediğinde de bebek aç kalmıştı. Ağrısı da cabasıydı.
Lütfen arkadaşlar göğüslerinize ve göğüs uçlarınıza çok dikkat edin ve gerekli özeni gösterin.
Ben bir organik bağımlısı olarak sadece organik bakım ürünleri kullanıyorum ve bu bakım ürünlerinde de Avalonu tek geçiyorum.Diğer organik markalar ile karşılaştırdığımda hem çok ekonomik hemde sadece hamile anneler ve bebeklere odaklandığından ürün portföyü çok daha başarılı.Dermokozmetiklere gelince; dermokozmetiklerin içerisinde sentetik ve petrol türevi hammaddeler kullanılmakta dolayısı ile göğüs ucuna sürdüğünüz ürünün içindeki hammaddeler göğüs ucundan direkt olarak kana karışıyor ve ordan da bebeğinize ulaşıyor. Bu yüzdende ben dermokozmetik ürünleri kullanmıyorum. Umarım göğüs ucu ile ilgili sorunuza yardımcı olabilmişimdir. opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

Herkese sevgiler

mothercare nin küçük çantalı içinde tırnak makası .kağıt törpü.
tarak. fırça .hatta diş fırçası .makas .burun aspiratörü
ve su sıcaklığı ölçeri hepsini birlikte aldım
göğüs kreminide Earth Mama organics aldım ama daha kullanmaya başlamadım

ya kızlar ben 33 haftalık hamileyim bebeğimin tüm eksiklerini aldım. kendimede göğüs pedi aldım ama krem almadım. alıp kullanmaya başlamam mı gerekiyor. benim göğüslerim biraz küçük olduğu için hiç gerilme falan olmuyor.

X