- 20 Mart 2012
- 277
- 22
-
- Konu Sahibi ElifZehra_
kolay gelsin elinizde 46 48 beden kot veya kumaş cepli etek varmı
SU an yok ama yarin urun almaya gidicen isterseniz uygun fiyata bukursam alayim mi ?kolay gelsin elinizde 46 48 beden kot veya kumaş cepli etek varmı
çok sevinirim ben size özelden model atarımEki Görüntüle 1396869 Eki Görüntüle 1396870 Eki Görüntüle 1396871 Eki Görüntüle 1396875
SU an yok ama yarin urun almaya gidicen isterseniz uygun fiyata bukursam alayim mi ?
bende unutmuşum sıfır ürünlerinin satışının burda yasak olduğunu canım kusura bakma senide yanlış yönlendirmiş gibi oldumBilmiordm cnm zaten ikinci el fuyatina hepsi cok ucuZ sadece hic giyilmedi
25 tl esnek kumas gercekten cok şık kendinden desenli minicik bi defosu var o yuzden bu fiyata alcak olursan defosunu atarm kenar dikis kisminda kucuk birsey. TesekkurlerBordo elbisenin fiyati canim
Var cnm 42 beden ici leopar cpk rahatbi ceket birde tuuba venn siyah cok şık bi kase kban var.Canim elibede42 beden deri ceket veya kaşe kaban tarzında ürünlerin var mi
Evet fiyat gercekten ustunde bi urun ama bordosu koyu ve yakindan gorsen kacirmaSin o kadar şık bedeni sariorRenkte kararsiz kaldim siyah olsa kesin alirdim fiyati çok iyi
Deri ceketi attm cnmCanim hemen görmek isterim mümkün mu