- Konu Sahibi efenihanefe
-
Kizlar birinci Sayfam gunceldir satilanlarda var tabi sorun yardimci olurum bunlarda istek üzerine eklenenler
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Burdaki yeşil bluzler duruyor mu her ikisi de
Evet canim ikiside duruyor
Evet canim ikiside duruyor
Bunların durumlarını ve bedenlerini öğrenebilir miyim bir de fiyatları nedir ? Bu ilanın ilk sayfasında pembe gömlek ve mor bir etek var takım 40 yazmışsınız sadece pembe gömlek ne kadar olur? Bu pembe gömleğin durumu nedir? Hepsine kaç lira dersiniz
cnmbunn boyu ne kdar bde üstte nasl duruyor. kumaş cnsi nasl acaba? triko mu?
aynen cnm tam boyunu ölç sana zahmet bde gyink foto çeksen süper olur. karar vermek için.Hayr canm triko değil boyle dökümlü yumusacik agir bi kumaş tam adini bilmiyorum yarin tam bakip yaArim canm super bi mali var benim boyum 1.65 4-5 parmak ayaktan kisa oluyor ama ben kiloluyum kumaş yukari cekiyo sen zayfsan sahada uzun olabilir canm yarin tam boyunu olcsem olurmu
aynen cnm tam boyunu ölç sana zahmet bde gyink foto çeksen süper olur. karar vermek için.
aynen cnm tam boyunu ölç sana zahmet bde gyink foto çeksen süper olur. karar vermek için.
Canm ben şuan antalyadym ürünler izmitte oradan gönderiyorum kargolari oyuzden üzerimde resmi yok maalesef ama senin boyun kaç ve kilon
Ewt cnm esnek likrali cok kaliteli tekbir markasinn urunu. Jarse mi ne diolar ole bisi.
cnm burdakı sıyaah ayakkbıda dryomuKizlar haydi kapisin orijinal dkny saat ve daha fazlasi ne ararsan burda
Canm kalanlar olanlar burada bakarsin bana hbr verirsin 2 tanesi panco kazak ve takim elbise gerisi lcw marka başka sormak istediğin bisey olursa yardmci olurum
canm burdsaki hırka siyah düğmeli grili olan tek rakibim babam yazan gömlek beden ve fiyatları nedir
cnm burdakı sıyaah ayakkbıda dryomu
Kizlar birinci Sayfam gunceldir satilanlarda var tabi sorun yardimci olurum bunlarda istek üzerine eklenenler
canım burdaki yeşil ve yanındaki siyah kıyafetlerin bedenleri nedir canım
Trenchkot ve kap olani soruyorsun canm herlade üzgünüm onlar satildi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?