- Konu Sahibi efenihanefe
-
ben bebeğim 7 aylık henüz. sandalet ve şapka uyarmı acepp??:44::44:
Canim öncelikle bunlar hala elindemi ? Leopar ayakkabı kaç numara ? Beyaz pantolon düşük belmi yüksek belmi tek başına fiyatı.ne kadar ? Son olarak kullanılma durumları nedir ?
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
uyar zaten yam bu en yaz rahat kullanabilirsin ikisinide cnm
fiyatları nasl olur acaba? Inş. Anlaşırzz çok beğendmmm:))
fiyatlarınıda yazarmsn?Canm sandalet 20 şapka 8 TL yapariz birşeyler su yeşili 40-42-44 bedene kadar olur diğer lacivertte 42 beden
fiyatlarınıda yazarmsn?
cnm fiyatlar kalitesine göre uygundur eminm de şmdilik beni aşıo:) cnm benm 40 liram var suan sadece ayakkabıyı ve 3 yaş için olan mavi adidası almak istiyorum. şapkayıda hediye edersn artkk:))Canm si yeşili 65 gecen yaz 120 yer aldim bikere giydim arminede birkaç kez giyildi ama tertemiz konuda 70 deriz düşünürsen yardimci olurum cnm
cnm fiyatlar kalitesine göre uygundur eminm de şmdilik beni aşıo:) cnm benm 40 liram var suan sadece ayakkabıyı ve 3 yaş için olan mavi adidası almak istiyorum. şapkayıda hediye edersn artkk:))
Olur canm napalim artik boynumuz kildan ince mavi adidas yanlız orijinal değil ama bellekten aldim rusyadan kacak getirmişlerdi mali çok güzel malum kuş bitti seneye giyemiycek diye satmak istedim bilgi ne canm
adidası ablamın oğlu için dğşğnmüştüm oda şuan 3 buçuk yaşında kışa 4 olacak dar gelmesn snra?
adidası ablamın oğlu için dğşğnmüştüm oda şuan 3 buçuk yaşında kışa 4 olacak dar gelmesn snra?
beğendklerm varda karar verme meselesi var ben ablama da göstereym ona göre neyi istiom neyi istemiorm yazıcam sana ilgilendğin için çoook teşekkür ederm cnm.olmazsa onn yerine başka bişi bakayım barii( senn sayfadada güsel şeyler var:))
sapkayla sandaleti yani:)beğendklerm varda karar verme meselesi var ben ablama da göstereym ona göre neyi istiom neyi istemiorm yazıcam sana ilgilendğin için çoook teşekkür ederm cnm.nikela adidası ayır banaaa ama kesin cvbı eşime sorunca yazarm akşama
Bak bunları beğendim canm ben
Eki Görüntüle 1098477 Eki Görüntüle 1098478
Birde pijama biliosn onu
Şu elbisemi bunuda çok beğendim
Eki Görüntüle 1098479
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Canm bak bu varmis hediye gotururum diye almistm
sapkayla sandaleti yani:)
Canm nike orijinal isikliyi bikere bile giymedi carsida gezerken agladi istedi aldim o kadar sandalet 18.5 no oda az kullanildi isiktan resmi ole cikmistr giyimler içinde gorusurz ne verirsen o:)
Canim bot ve sandalet kucuk, kiyafetlerin bedenini soylemedin? Bir de bi fiyat verirsen ona gore pazarlik yapariz,beyaz nike da dahil,diger ekleyeceklerini de bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?