Bu ürünler kacmaaz/satılmıştır..

Elimde cnm ayakkabı 38 no pantalon ne düşük ne yuksek arada ama hic giyilmedi 40-42 beden tek basina 20 TL ama toplu alirsan yardimci olurum sectiklerinin hepsi sifir yepyeni hic kullanilmadi dolap beklediler cnm düşünürsen yardimci olurum

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Canm si yeşili 65 gecen yaz 120 yer aldim bikere giydim arminede birkaç kez giyildi ama tertemiz konuda 70 deriz düşünürsen yardimci olurum cnm

cnm fiyatlar kalitesine göre uygundur eminm de şmdilik beni aşıo:) cnm benm 40 liram var suan sadece ayakkabıyı ve 3 yaş için olan mavi adidası almak istiyorum. şapkayıda hediye edersn artkk:))

cnm fiyatlar kalitesine göre uygundur eminm de şmdilik beni aşıo:) cnm benm 40 liram var suan sadece ayakkabıyı ve 3 yaş için olan mavi adidası almak istiyorum. şapkayıda hediye edersn artkk:))

Olur canm napalim artik boynumuz kildan ince mavi adidas yanlız orijinal değil ama bellekten aldim rusyadan kacak getirmişlerdi mali çok güzel malum kuş bitti seneye giyemiycek diye satmak istedim bilgi ne canm

adidası ablamın oğlu için dğşğnmüştüm oda şuan 3 buçuk yaşında kışa 4 olacak dar gelmesn snra?

adidası ablamın oğlu için dğşğnmüştüm oda şuan 3 buçuk yaşında kışa 4 olacak dar gelmesn snra?

Bak benimki 3.5 yasinda seneyede giyer boy en olarak ta büyük istersen üstünde resim çekim oglanin yani sayili giydi çok kiyafeti var bana lazim değil ama isine yarar mi bilemem canm

Bak bunları beğendim canm ben

Birde pijama biliosn onu
Şu elbisemi bunuda çok beğendim

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

olmazsa onn yerine başka bişi bakayım barii( senn sayfadada güsel şeyler var:))
beğendklerm varda karar verme meselesi var ben ablama da göstereym ona göre neyi istiom neyi istemiorm yazıcam sana ilgilendğin için çoook teşekkür ederm cnm. nikela adidası ayır banaaa ama kesin cvbı eşime sorunca yazarm akşama

Eklentiler

• $1399112776623.jpg
    35,9 KB · Görüntüleme: 29
  • $1399112793016.jpg
    31,8 KB · Görüntüleme: 31
  • $1399112807187.jpg
    40,6 KB · Görüntüleme: 35
Canm bak bu varmis hediye gotururum diye almistm

Evet çok hoş canm olabilir sen ilk eklediklerime baka tamm dersen denk gelirse onları alayım açık kalırsa bunuda alabilirşm sen başka şey daha beğenrşsen tabi şimdi yukarda eklediğim iki gömlek bir pijama nekadr tutuyor.
Birde en son eklediğim elbisemi trençkot trzımı

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Canim bot ve sandalet kucuk, kiyafetlerin bedenini soylemedin? Bir de bi fiyat verirsen ona gore pazarlik yapariz,beyaz nike da dahil,diger ekleyeceklerini de bekliyorum

Canim bot ve sandalet kucuk, kiyafetlerin bedenini soylemedin? Bir de bi fiyat verirsen ona gore pazarlik yapariz,beyaz nike da dahil,diger ekleyeceklerini de bekliyorum

Canm sandaletle bot gitti zaten sen tam hangileri solersen sevinirim şuan kafam çok karisti kusura bakma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…