bu ürün saça iyi geliyormus

blackgirl3434_34

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
10 Ekim 2008
1.770
2
116
40
Yozgat
arkadaslar kuafotrum bana sac bakım yagını önerdi. tum yagları ıcınde barındırıyomus.. sacları canlandırıyomus dokulmeyı onluyıomus..kullanan varmı aranızda

ben çok ciddi saç problemi yaşıyordum...
inanılmaz dökülmüş ve saçmasapan bir kuaförün açıcısının etkisine maruz kalmıştı...
eczaneden bepanthen + bemix + evigen + badem yağı + zeytinyağ aldım... haftada 2 kez bununla bakım yaptım...

erkek tipi dökülmemin olduğu yere de minoxil %5 sıktım ( ama siz %2'den başlayın benim yüzde 5 ' i denemem tamamen uyanıklık çabasıydı medğerse erkek ürünüymüş o ) şu an dökülen yerlerimde saçlar eskisinden daha çok var ve eskisi gibi hatır hutur değil saçlarım yağlarla....
daha canlı..

şampuan ve daha dogrusu sac urunleri olarak da down under ' ı öneririim... kırmızı - yeşil kutularında... üzerinde koala var.tamamen bitkisel 8-12 tl arası satılıyor . her saç tipi için uygun....

erkek tipi dökülme dediğinden bende de var galiba bu dediğini muhakkak denicem

eczaneden aldığın bu diğer zeytinyağlı bakımı nasıl uyguladın biraz açıklar mısın?

bu arada bende down unders kullanıcısıyım ve gayet memnunum

arkadaşlar kuaförlerde ve kozmetikçilerde satılan saç bakım yağları var. aslında onları ayda 1 kez maske yapmak gerekiyor. ben buna üşendiğim için bu yağı alıp şampuanıma katıyorum ayrıca içine eczaneden satın aldığım evigen, bemiks ve bepanthene ampullerinden de kırıyorum. böylece her yıkamadaa saçıma bakım yapmış oluyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…