PaytiPo Bana Allah Yeter!!! Üyelik İptali Kayıtlı Üye 3 Mayıs 2012 3.661 3.047 13 Haziran 2012 Konu Sahibi PaytiPo #1 kıslaar bunlar anneme hediye gelmiş irandaki arkadaşından ama nedir neyin nesidir anlamadık bilen varmı :26:
kıslaar bunlar anneme hediye gelmiş irandaki arkadaşından ama nedir neyin nesidir anlamadık bilen varmı :26:
L ludmilla Aktif Üye Kayıtlı Üye 26 Aralık 2010 22 1 13 Haziran 2012 Konu Sahibi PaytiPo #2 canım ben kullanmaıdm ama üstünde ingilizce güneş koruyucu yazıyor...
PaytiPo Bana Allah Yeter!!! Üyelik İptali Kayıtlı Üye 3 Mayıs 2012 3.661 3.047 15 Haziran 2012 Konu Sahibi PaytiPo #3 ludmilla .!.: canım ben kullanmaıdm ama üstünde ingilizce güneş koruyucu yazıyor... Genişletmek için tıkla... canım çok teşekkür ederim. üzerinde kar resmi var o yüzden tereddütte kaldık ..güneş kremlerinde genellikle güneş olur ya :)))
ludmilla .!.: canım ben kullanmaıdm ama üstünde ingilizce güneş koruyucu yazıyor... Genişletmek için tıkla... canım çok teşekkür ederim. üzerinde kar resmi var o yüzden tereddütte kaldık ..güneş kremlerinde genellikle güneş olur ya :)))
nilufer_20 Üye Kayıtlı Üye 22 Mayıs 2012 41 0 15 Haziran 2012 Konu Sahibi PaytiPo #4 spf 50 yazıyor büyük ihtimalle güneş kremi
P pistachios Aktif Üye Kayıtlı Üye 22 Mayıs 2008 3 0 16 Haziran 2012 Konu Sahibi PaytiPo #5 uv korumalı, cilt rengini açıcı bir güneş kremi bu.
PaytiPo Bana Allah Yeter!!! Üyelik İptali Kayıtlı Üye 3 Mayıs 2012 3.661 3.047 19 Haziran 2012 Konu Sahibi PaytiPo #6 pistachios .!.: uv korumalı, cilt rengini açıcı bir güneş kremi bu. Genişletmek için tıkla... cilt rengi açıcı mı ?? enteresan o halde :))) ya güneş kremi diye düşündük ama şu üzerindeki kar resmi garip geldi neyse kullanimde bakim ne imiş ne değilmiş artık beyaz mı oluruz bronz mu görcees :)))
pistachios .!.: uv korumalı, cilt rengini açıcı bir güneş kremi bu. Genişletmek için tıkla... cilt rengi açıcı mı ?? enteresan o halde :))) ya güneş kremi diye düşündük ama şu üzerindeki kar resmi garip geldi neyse kullanimde bakim ne imiş ne değilmiş artık beyaz mı oluruz bronz mu görcees :)))