- 16 Haziran 2017
- 417
- 906
- 18
- Konu Sahibi klavyemkavalyem
-
Tüylerin tersine alma demiş ki saçma geldi bana,doğrusunu da söyleseymiş keşke.
Ben epilatör kullanıyorum.abartı bir tahriş ya da sivilce olmuyor.
Acı eşiğin yüksekse ve cildin hassas değilse limon suyu öneririm, her agdadan sonra limon sürüyorum 5 dk bekletiyorum, sıfır sivilce.
Ağda yaptıktan sonra iyi yağlamıyormusun acaba
İyice nemlendirip en az iki saat falan yıkamamak gerek
İlk duşda kese yapmasan daha iyi
Ağdadan sonra çabuk tahriş olup kabarıklıklara neden oluyor
Ben çıkış yönünün tersine alıyorum olması gerekende bu diye biliyorum
Duştan sonra tekrar nemlendirici sürüyorum
Ne batık oluyor nede tahriş
sivilceleniyorsa bir doktora görünün derim bende de olmuştu kıl kökü iltihabı varmış meğerse..
Benim de ciddi bir batık sorunum var maalesef, çok fazla çıkıyor yara oluyor ve iz kalıyor. Doktor bana ya lazer ya jilet yoksa yaşayacaksın bunu hep dedi ama bir üye kıl kökü iltihabı olabilir demiş hiç söylenmedi bana..
Çıkış yönüne doğru mu alacakmışız?Henüz denemediniz sanırım dimi..
Öyleyse ve işe yararsa süper olur...
Nette peelingler var bununla uğraşıyorum bir süredir bir tanesini yaparak özellikle izler gitsin diye ama uzun süreçte bile sürekli çıkıyor, kaşınıyor.
Acı eşiğim yüksektir fakat cildim hassas malesef..cildim çok çok ince..Limon işe yararsa vallahi bir ömür duacın olurumbıktım çünkü sivilce ve kabarmalardan..
Alakasiz olcak ama aci esigimizin yuksek yada dusuk oldugunu nerden anlayabiliyoruz kizlar :) bnde su limonu bi denesem mi diyorum da
Alakasiz olcak ama aci esigimizin yuksek yada dusuk oldugunu nerden anlayabiliyoruz kizlar :) bnde su limonu bi denesem mi diyorum da
Batıklar için bana en en iyi gelen şey kabak lifi oldu.. Bacaklarıma baksanız bir nokta boş dahi göremezdiniz batıktan, şuan epey bir azaldı. Görenler soruyor hep ne yaptın diye, çünkü eskiden nasıl aşırı kötü olduğunu görürlerdi. Ben doktora gittim ama kıl kökü iltihabı gibi bir şey söylemedi hiç, epilatör kullanmıştım bir dönem o yüzden olduğunu söyledi sadece. Şu ağdayı da deneyeceğim çıkış yönüne doğru almayı.. ümidim yok hiç ama bakalım:/
sivilce kremi verdi o da hemen söndürdü sivilceleri ancak ben artık ağda yaptırmak yerine lazere gitmeyi düşünüyorum çünkü sivilcelerin izi kalacak hep oynadığım için..Nasıl bir tedavi verdi size doktor?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?