- 27 Şubat 2015
- 220
- 132
- 53
- Konu Sahibi canimmelekim
Doğumdan sonra öyle yapayım bende ozaman
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bikini bolgesinin mukozasinda kullanilmaz deride kullanolabilir kaldiki gebelikte hertur krem kullanilabilir emilim cok az olacagi icinTuy dokucu krem normaldede bikini bolgesinde kullanmayiniz yaziyo.bayan bide hamile.zararli olur
Ama benimki senelerin izleri batikları sıkıp çıkarmaya çalışırken de oldu baya onlara daiyi gelir mi ki
Aynen öyle... Koltuk altındada sarkma ve renk koyulaşması yapıyor bu bölgeler için iyi bir seçim değil.
Peh anasını be öyle yaşanırmı valla inanılmaz bebeğin çıkası gelmez
Off cidden inanılmaz ya, yorum yapamıcamGözümle görmesem inanmazdım.
Komşumuz doğum yaptı ziyarete gittim doktor geldi bende ayak ucunun karşısındayım çarşafı açtı.
Kıllarıda elleriyle kenara çekti ki vajinayı görsün.
Ogünden sonra kadının elinden su bile içmedim
Tuy dokucu krem insanin gozlerini bile yakiyo uzaktan olsa bile.ben dogru bulmuyorum.tercih eden edebilir bisey diyememBikini bolgesinin mukozasinda kullanilmaz deride kullanolabilir kaldiki gebelikte hertur krem kullanilabilir emilim cok az olacagi icin
Kese yapmanın cilt lekelerine iyi geldiği bilinen bişey anormal olan bişey yok bence abartmayinHamile kadınsın. Kantaron yqgi niye suruyorsun. Boyle icerigibden emin olmadigin seyleri kullanma. Genital bölgede ki sivilceler için kadin doğum doktoruna konuş. Belki bir sebebi vardır. Allahım sivilceye kese yapılıp yağ mi sürülür. Doktor gerek görürse ve bebisini etkilemeyecekse ilaç verir zaten. Ya da kullanmanız için kozmetik bir ürün onerebilir