- 27 Şubat 2015
- 220
- 132
- 53
- Konu Sahibi canimmelekim
Ne biliyim cilt lekelerine iyi geldiğini biliyorum ama ne zararı olur ki?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Arkadaşlar benim problemim bikini bölgesindeki kızarıklık batık kararma ne ararsanız var. şu an perişan durumda ağdayla kendim alıyorum bir ara jiletle aldım belki toparlar diye baş edemedim tüyler artınca.tekrar ağda ile alınca daha beter oldu.şu an her duşta kese yapıyorum kantaron yağı sürüyorum günde 1 veya 2 kere. 2 ay sonra doğumum var çok utanıyorum napcam bilemiyorum çok sinirim bozuluyor.
Canım sorun kıllar değil onu alırım problem yok ama sivilce batık dolu canımı sıkan onlarSancin baslayinca jiletle aliverirsin bi de duş aldım mi mis gibi olursun dert ettigin seye bak.
Ben yeni yetişiyodum bi abla anlatmıştı.. 7 8 kadın yatıyolarmış sancı odasında ebe gelip kontrol ediyomuş ne kadar açılma var diye bi kadının başında durmuş bu ne kocanın traş bıçağı da mı yoktu doktordan mı utanmıyosunuz yosun tutmuş demiş.. kadındaki cevap bomba kocam böyle seviyo kel istemiyo demiş.. aklıma geldikçe hem gülüyorum hem de midem kalkıyoPeh anasını be öyle yaşanırmı valla inanılmaz bebeğin çıkası gelmez
Canım ne diycem çay ağacı sosu var farmasi de böyle şeylere çok iyi geliyo.. benim de boynumda vardı sivilceler ve olmadık yerlerde çıban gibi çıkanlar bi damla sürüp yayıyodum 2 3 güne hem kuruyo hem de iz leke falan kalmıyo.. bi dene istersenCanım sorun kıllar değil onu alırım problem yok ama sivilce batık dolu canımı sıkan onlar
Ama benimki senelerin izleri batikları sıkıp çıkarmaya çalışırken de oldu baya onlara daiyi gelir mi kiCanım ne diycem çay ağacı sosu var farmasi de böyle şeylere çok iyi geliyo.. benim de boynumda vardı sivilceler ve olmadık yerlerde çıban gibi çıkanlar bi damla sürüp yayıyodum 2 3 güne hem kuruyo hem de iz leke falan kalmıyo.. bi dene istersen
Yanlış bilgi vermek istemem onu bilmiyorum canım ama vitiligo diye bi hastalık var ya deri beyazlıyo pigmentler öldüğü için ona bile iyi gelmişti bi tanıdığımın ellerinin rengi baya kendine gelmişti.. bi de kuzenimde egzama vardı ona iyi gelmişti.. bi dene istersen faydası dokunur zararı olmaz.. zaten içeriğini doktor hazırlıyoAma benimki senelerin izleri batikları sıkıp çıkarmaya çalışırken de oldu baya onlara daiyi gelir mi ki
Kuzu agdadan sonra pudra surdunmu? Bence gunde 2 kere surmelisin özellikle iki bacağının en yukarıda degdigi bacak kısımlarına.Arkadaşlar benim problemim bikini bölgesindeki kızarıklık batık kararma ne ararsanız var. şu an perişan durumda ağdayla kendim alıyorum bir ara jiletle aldım belki toparlar diye baş edemedim tüyler artınca.tekrar ağda ile alınca daha beter oldu.şu an her duşta kese yapıyorum kantaron yağı sürüyorum günde 1 veya 2 kere. 2 ay sonra doğumum var çok utanıyorum napcam bilemiyorum çok sinirim bozuluyor.
Aynen öyle... Koltuk altındada sarkma ve renk koyulaşması yapıyor bu bölgeler için iyi bir seçim değil.Batıklara sebep oluyor. Sarkmanın en büyük etkisi ağda, kararmanın da öyle. Sarkık ve kararmış bir kuku istiyorsanız devam edin.
Koltukaltına ağda yapmak göğüs ve lenf bezi kanserini tetikliyormuş. Bunu da daha dün doktorumdan öğrendim.
Cay ağacı sosu mu benimde yüzümde sivilceler bu ara arttı denesem m8Yanlış bilgi vermek istemem onu bilmiyorum canım ama vitiligo diye bi hastalık var ya deri beyazlıyo pigmentler öldüğü için ona bile iyi gelmişti bi tanıdığımın ellerinin rengi baya kendine gelmişti.. bi de kuzenimde egzama vardı ona iyi gelmişti.. bi dene istersen faydası dokunur zararı olmaz.. zaten içeriğini doktor hazırlıyo
Acı problem değil yeterki geçsinBatıklar ve kararma için dayanabiliyosan agdadan hemen sonra limonla ov. Bu yontem kıl köklerinide inceltiyormuş ..
Batıgım yok ama kararma bende 2 dogumda oldu. Limonu en son duydum denemedim ama çok krem kullandım bi işe yaramadı. Kendi haline bıraktım. Batık için hemen etki edebilirde kararma için en az 3 ay kullanmak gerekiyomuşAcı problem değil yeterki geçsin
Kesinlikle sonuç alırsın canım ben kullanıyorum memnunum.. çok etkiliCay ağacı sosu mu benimde yüzümde sivilceler bu ara arttı denesem m8
Ordan çıkan bebeğe acırım ben, peh bee doktorun gözü kanamıştır ya valla inanılmaz bişey ne pis insanlar var çok kızıyorum böyle şeylere. Bebek mikrop kapmamıştır inşallah.Ben yeni yetişiyodum bi abla anlatmıştı.. 7 8 kadın yatıyolarmış sancı odasında ebe gelip kontrol ediyomuş ne kadar açılma var diye bi kadının başında durmuş bu ne kocanın traş bıçağı da mı yoktu doktordan mı utanmıyosunuz yosun tutmuş demiş.. kadındaki cevap bomba kocam böyle seviyo kel istemiyo demiş.. aklıma geldikçe hem gülüyorum hem de midem kalkıyo