- 16 Haziran 2017
- 417
- 906
- 18
- Konu Sahibi klavyemkavalyem
Kızlar bu tüylerimden artık bıktım. Sürekli ağda yapıyorum fakat ağdadan sonra bacaklarım öyle bir kabarıp sivilceleniyor ki, asla geçmiyor. Zaten batıklar var, kabak lifiyle bunu en aza indirgedim derken ağda yapınca yine sivilceleniyor, bir türlü pürüzsüz olmuyor. Jiletle alıyorum birkaç haftadır, iki günde tüyler tekrar çıkmaya başlıyor. Ve daha kalın bir şekilde.. Özel bölge için asla jilet kullanmıyorum. Ama doğrusu nedir onu da bilmiyorum.
Kuaöför bir arkadaşıma sordum, ağdayla tüylerin çıkış yönünün tersinden sakın alma dedi, fakat internette tüylerin ters yönünden çekin diyor. Acaba burada mı hata yapıyorum? Kendimi bildim bileli evde kendim ağda yapıyorum ve sivilce çıkması eksik olmuyor ne yazık ki.. Artık ağlayacak durumdayım, hem o acıyla uğraşıyorum saatlerce hem de pürüzsüz olmuyor.. Lazer için bütçem şuanlık yok malesef, evlilik hazırlığında olduğum için eksiklerimi kapatmaya çalışıyorum. Siz nasıl yapıyorsunuz, bunun doğrusu nedir?
Kuaöför bir arkadaşıma sordum, ağdayla tüylerin çıkış yönünün tersinden sakın alma dedi, fakat internette tüylerin ters yönünden çekin diyor. Acaba burada mı hata yapıyorum? Kendimi bildim bileli evde kendim ağda yapıyorum ve sivilce çıkması eksik olmuyor ne yazık ki.. Artık ağlayacak durumdayım, hem o acıyla uğraşıyorum saatlerce hem de pürüzsüz olmuyor.. Lazer için bütçem şuanlık yok malesef, evlilik hazırlığında olduğum için eksiklerimi kapatmaya çalışıyorum. Siz nasıl yapıyorsunuz, bunun doğrusu nedir?