bu tuy sorunu ne olacak

yaaa düzenlemede geç kaldım.
şu erkeklerin çoğu tüy sever dedin ya ona şaşırdım ilk defa duydum böyle bişey.
neden bu kadar uğraşıyoruz o zaman diye kahrettim resmen :D
Yani orman kıvamına gelmediği sürece sıkıntı yok bence. Hatta tamamen temizlenmiş olmasındansa hafif tüylü daha çekici geliyor diye biliyorum.

Yok öyle bir durum. Ama bahsettiğiniz cihaz ıpl zaten. Yok etmiyor tütleri, uyutuyor sadece. Hormonlar, hamilelik falan da bahaneleri. Alex yaptırdım ben yaklaşık 5 yıl önce.
Ben yaptirdigim gunden bugune cok rahatim artik sonrasinda uyur mu uyanirmi bilmem tum vucut agdayi bizim burda100tl ye yapiyorlar senelik ayni para en azindan ben pesin1500verdim tuyler inceldi dokuldu ozel bolgemde ve kolumda kaldi en cok diger yerler tek tuk

Ben yaptirdigim gunden bugune cok rahatim artik sonrasinda uyur mu uyanirmi bilmem tum vucut agdayi bizim burda100tl ye yapiyorlar senelik ayni para en azindan ben pesin1500verdim tuyler inceldi dokuldu ozel bolgemde ve kolumda kaldi en cok diger yerler tek tuk
Üzgünüm ama muhtemelen bıraktığınız zaman bir kaç ay içinde geri gelecek. Ipl'in olayı bu çünkü. O yüzden ucuz oluyor.

M
Nerden baslamak daha kolay ?
Makina sicaksa aciyor sanki ben ilk yada dudak ustunden yada ozel bolgeden baslatiyorum o zaman makina soguk o kadar acimiyor acida şoyle kil koku azaldikca aci da azaliyor

Üzgünüm ama muhtemelen bıraktığınız zaman bir kaç ay içinde geri gelecek. Ipl'in olayı bu çünkü. O yüzden ucuz oluyor.
Benim gittigim yer diod ta yapiyor hemen hemen yarisina ona girdim onemsemiyorlar hangi oda bossa giriyorum cikarsa o zaman dusunuruz dedigim gibi agda parasiyla ayni

Lazer en etkili çözüm elbette ama bazı arkadasların dedigi gibi kansere yol aciyor diye duymustum .bide kimisi evlenmeden demis ama uzmanlar kısırlıga yol acabileceginide söylüyorlar

Lazer en etkili çözüm elbette ama bazı arkadasların dedigi gibi kansere yol aciyor diye duymustum .bide kimisi evlenmeden demis ama uzmanlar kısırlıga yol acabileceginide söylüyorlar

bende duydum canım ama arkadaşlar öyle bi tehlikenin olmadığını söyledi. bilemiyorum ışın sonucunda bana bunu söyleyen de bir dermatologtu. ne biliyim ya kadın olmak çok zor kılı tüyü lazeri ağdası :KK34:

Ben kuafore hic gidemedim,cok utaniyorum :KK43:
Kesinlikle cozum lazer ya bence cunku bildigim kadariyla belli bir seviyeye gelmeden agda yapilmiyor
lazer yaptırmayın bence bir arkdaşımda yüksek ısıdan dolayı su toplamş gibi şeyler çımış ilaçlarla zor gçrdi ve artık ağdada yapamıyorum diyor canı çok yanmış

en iyisi epilatöre aştırmaya çalış en azndan hassas bölge dşnda halledip braz rahatlarsn alablrsen o bölgeyide ağdayla felan temzlersin az çkıyorsa çok dert etme ama

lazer yaptırmayın bence bir arkdaşımda yüksek ısıdan dolayı su toplamş gibi şeyler çımış ilaçlarla zor gçrdi ve artık ağdada yapamıyorum diyor canı çok yanmış
Her yerde aynı değildir ki benim yaptıran çok yakınım var keşke daha önce yaptirsaymişim diyorlar. Ben hastanede yaptirmayı dusunuyorum. Arkadasiniz nerede yaptirdi hastane mi ?

güzellik salonunda yaptırdı ama kadında uzmandı makinası da iyiydi kız o zaman baya araştırmıştı sonuçta çok iyi bir yerde olsa yüksek ısıdan dolayı olan birşey kanser riskide bu yüzden var

burada bakimli olmakla ilgili bi konu okudum az onve epilasyon deyince aklima geldi sorunum. kizlar yeni evliyim genital bolgem disinda doger bolgeleri cikinca kendim hemen temizliyorum ama genital bolgem icin kuafore gidiyorum soyle bi sorun ki gec cikiyor yani alincak duruma gelene kadar 1 bucuk ayi buluyor . yeni evliyim ve bu nedenle surekli temizleyemiyorum :KK43:(( napicam kocamdan da cekiniyorum bu yuzden cok az ciktiginda alabilir mi kuafore kocam dert degil diyo ama bence buyuk sorun . siz her daim temiz tutabiliyor musujuz o boyleyi yani kuvuk tuyler bile olmadan ozellikle evli hanimlar
Bende sözlüyüm canım şimdiden aynı derde girdim evlenince nasıl olacak? Şimdi uzamasını bekliyoruz almak için rahatız dediğin gibi 1/1,5 ay bekliyoruz ama evlenince 2 haftadan sonra tek tük çıkmaya başlıyor nasıl yapılır ki? o_O

Bende sözlüyüm canım şimdiden aynı derde girdim evlenince nasıl olacak? Şimdi uzamasını bekliyoruz almak için rahatız dediğin gibi 1/1,5 ay bekliyoruz ama evlenince 2 haftadan sonra tek tük çıkmaya başlıyor nasıl yapılır ki? o_O

canım ben evleneli 2 ay olack 1 kaç gün sonra be malum bölgeyi daha bu hafta aldırabildim düşün artık halimi :) artık her hafta kuaföre uğrayıp abla alınır mı diye göstermekten gına gelmişti. ben neredeyse 7 yıldır ağda yaptırıyorum tüm vücut artık malum bölgede tek tük çıkıyor anca 1.5 ayda alıncak duruma geliyor koltuk altım ise sarardı ve cımbızla temizlencek durumda o kadar az yani eşin anlayış gösterir diye umuyorum ya benimki dert değil diyo ama kendin rahatsız hissediyosun sanki pismişssin iğrencekmiş gibi alışırız heralde sonuçta aynı durumda olan tek kişi biz değiliz heralde

canım ben evleneli 2 ay olack 1 kaç gün sonra be malum bölgeyi daha bu hafta aldırabildim düşün artık halimi :) artık her hafta kuaföre uğrayıp abla alınır mı diye göstermekten gına gelmişti. ben neredeyse 7 yıldır ağda yaptırıyorum tüm vücut artık malum bölgede tek tük çıkıyor anca 1.5 ayda alıncak duruma geliyor koltuk altım ise sarardı ve cımbızla temizlencek durumda o kadar az yani eşin anlayış gösterir diye umuyorum ya benimki dert değil diyo ama kendin rahatsız hissediyosun sanki pismişssin iğrencekmiş gibi alışırız heralde sonuçta aynı durumda olan tek kişi biz değiliz heralde
Canım sevgilimle bu konularda konuşmadık henüz o aşamaya gelmedik ama yakında konusu açılır herhalde :p ama çok anlayışlı biri sorun çıkarma dediğin gibi en başta biz rahatsız oluyoruz. Canım birşey sorsam sana cevabından sonra aklıma geldi. Ben 27 yaşındayım 2 sene öncesine göre malum bölgeyi jiletle alıyordum son iki senedir Allah'a şükür ağdaya geçtim biraz inceldi tabi tüyler ve yoğunluğu azaldı gibi.. Sen 7 senedir alıyormuşsun. Son durum ne tam olarak? Yani atıyorum 4-5 ay almasan 7 sene öncesine göre kaçta kaçı çıkar tahminen?

Canım sevgilimle bu konularda konuşmadık henüz o aşamaya gelmedik ama yakında konusu açılır herhalde :p ama çok anlayışlı biri sorun çıkarma dediğin gibi en başta biz rahatsız oluyoruz. Canım birşey sorsam sana cevabından sonra aklıma geldi. Ben 27 yaşındayım 2 sene öncesine göre malum bölgeyi jiletle alıyordum son iki senedir Allah'a şükür ağdaya geçtim biraz inceldi tabi tüyler ve yoğunluğu azaldı gibi.. Sen 7 senedir alıyormuşsun. Son durum ne tam olarak? Yani atıyorum 4-5 ay almasan 7 sene öncesine göre kaçta kaçı çıkar tahminen?

canım bende tüy dökücü kullanıyodum ve kendim yaptığım için sadece üst kısmı alabiliyodum 2 seneye yakın böyle gitti. şimdi çok rahatladım benim o bölgede kelleşmeler var yani 4 5 almasam sanırım 2 aydır almıyomuş gibi olur çünkü şimdi 1.5 ayda bi gidiyorum ve 4 5 çekimde hepsini temizliyo kuaför koltuk altımda 3 ayda falan ağda yaptırıyorum çünkü bi tutam var acil bi durumda cımbızla temizliyorum kendim hiç kalmadı orda

canım bende tüy dökücü kullanıyodum ve kendim yaptığım için sadece üst kısmı alabiliyodum 2 seneye yakın böyle gitti. şimdi çok rahatladım benim o bölgede kelleşmeler var yani 4 5 almasam sanırım 2 aydır almıyomuş gibi olur çünkü şimdi 1.5 ayda bi gidiyorum ve 4 5 çekimde hepsini temizliyo kuaför koltuk altımda 3 ayda falan ağda yaptırıyorum çünkü bi tutam var acil bi durumda cımbızla temizliyorum kendim hiç kalmadı orda
Yani sonuç olarak yıllarca düzenli sir ağda yaparsak bitecek gibi görünüyor en azından cımbızla alınacak seviyeye gelir diye umut ediyorum. Lazere karşıyım doğal yöntemlerle geçte olsa bitirmeye çalışıyorum tüylerimi. Koltuk altım benimde az zaten 16 yaşımdan sonra çıkmaya başladı ama bikini bölgesi yoğun işte neyse evlilik sürecinde eşler biraz anlayışlı olacaklar yapacak bişey yok yani Hoppa

Back