bu tuy sorunu ne olacak

Benimki çok uzamadan aldiriyorum sonuçta sir agda biyere yapisinca affetmiyo :KK45:daha bugn aldirdim. Kuaforumde lazer yaptircak bugün konuştuk beraber gidicez. Toplu lazer indirimi:KK45: nette kadın doğum uzmanlrnn aciklamalari var hiç korkma git yaptir lazerini. Kökten çözüm

benim gittigim yer polikinlikti canim ankarada lokman hekim ... genital bolgede isinlar kansere sebep olabiliyor evlilikten bi iki sene once dusunseydiniz keske ama karar sizin dedi
Evlenmeden önce kanser yapmıyor da sonra mı yapıyormuş? Lazer cihazı evli olduğumuzu nasıl anlıyormuş? İnanmayın bu safsatalara. Benim de kafamı çok karıştırmıştı bir merkez jinekoloğuma danıştım. Böyle bir şeyin mümkün olmadığını, ışınların derinin bir iki mm altına girdiğini bunun da cilt kanseri dışında bir şeye sebep olmayacağını söyledi. Cilt kanseri riski de yazın güneşlenirken aşdığımız risk kadarmış sadece.

Lazerden kesin sonuç alan var mı acaba? Yani öyle 3 ay beş ay değil. Benim beş senedir tüy sorunum yok diyen var mı mesela? Yoksa benim hormonlar mı sapıtık?

Dostum sen de kafaya takma çok, erkeklerin çoğu tüy sever benim bildiğim kadarıyla.
yukardada söyledim bnde lazere baslicam.Eczacimin tavsiye ettiği yere gidicem .Kendisi yaptirali 3 buçuk yıl olmuş ve şiddetle tavsiye etti.Kuaforumle birlikte gidicez insallah:KK45:

Evlenmeden önce kanser yapmıyor da sonra mı yapıyormuş? Lazer cihazı evli olduğumuzu nasıl anlıyormuş? İnanmayın bu safsatalara. Benim de kafamı çok karıştırmıştı bir merkez jinekoloğuma danıştım. Böyle bir şeyin mümkün olmadığını, ışınların derinin bir iki mm altına girdiğini bunun da cilt kanseri dışında bir şeye sebep olmayacağını söyledi. Cilt kanseri riski de yazın güneşlenirken aşdığımız risk kadarmış sadece.

valla canim bende ayni soruyu sormak istedim ama sonra acaba cinsel iliskiden kaynakli mi diye dusundum bi de gorustugum yer polikinlikti karsimda da bi hekim olunca bilmislik taslamayom dedim korktum da acikcasi

Lazer kanser yapıyormuş hem de iki sene çocuk yapmak yasakmış.. Vayyy be iyi sallamışlar. Bütün ark.larım lazer yaptırdı seneler oldu hem de. Çocukları da var kanser olanı da duymadım. Ihmal eden bi ben vardım şükür başladım 2. Seansım ve yok böyle bi rahatlık. Ihmal ettiğim yıllara lanet okuyorum.

Bunu ben de duyup lazer yaptırmadan önce doktora sormuştum, literatürde lazerin kansere sebep olduğuyla ilgili bir bilgi mevcut değil dedi, ben de yaptırdım vallahi evli de değilim artık geçmiş olsun. :KK53:

Lazerden kesin sonuç alan var mı acaba? Yani öyle 3 ay beş ay değil. Benim beş senedir tüy sorunum yok diyen var mı mesela? Yoksa benim hormonlar mı sapıtık?

Dostum sen de kafaya takma çok, erkeklerin çoğu tüy sever benim bildiğim kadarıyla.
Bir bucuk yildir gidiyorum tuyler epey azaldi yani yuzde yetmisi bitti ben memnunum bitis garantili gidiyoruw tavsiyemde odur

uff ya nedir bu çektiğimiz kıl tuyden:).

benim çok yok ama çabuk çıkıyor. 2haftada çıkıp 1 haftasida sivilce oluyor. sadece1 haftası temiz.

Kızılay da Sakarya Cad. Olması lazımdı yanlış hatırlamıyorsam. Gidicegimiz zaman kartını alicam. Isteyen olursa tam adresini veririm.Birde Ümitköy de varmış önce fiyat alıp degerlendricez tabi ikiside güvenilir biyer.

Bir bucuk yildir gidiyorum tuyler epey azaldi yani yuzde yetmisi bitti ben memnunum bitis garantili gidiyoruw tavsiyemde odur
Bu değil işte sorduğum. Ben de bitirme garantili gittim iki seneye yakın, bitti de. Ama bıraktıktan bir birbuçuk yıl sonra tekrar çıktı. Alexti bu arda cihaz. Benim öerak ettiğim ben beş yıl önce, on yıl önce yaptırdım bir daha çıkmadı diyen var mı?

Lazerden de korkuyom yaaa cok aciyacak diyeee..
Agda ile aldiriyorum o da aciyo ama ne bileyim korkuyom valla..

nasıl yani :KK57::KK57::KK57::KK57:

Bu değil işte sorduğum. Ben de bitirme garantili gittim iki seneye yakın, bitti de. Ama bıraktıktan bir birbuçuk yıl sonra tekrar çıktı. Alexti bu arda cihaz. Benim öerak ettiğim ben beş yıl önce, on yıl önce yaptırdım bir daha çıkmadı diyen var mı?
Anladim ben lpL yaptiriyorum bes sene on sene degil ama hamilelik icin tedavi gorenlerde horman tedavisi görenlerde tekrar cikiyormus bunu seansa gelen kizlardan duydum sizde de oyle bir durum yasandimi

Anladim ben lpL yaptiriyorum bes sene on sene degil ama hamilelik icin tedavi gorenlerde horman tedavisi görenlerde tekrar cikiyormus bunu seansa gelen kizlardan duydum sizde de oyle bir durum yasandimi
Yok öyle bir durum. Ama bahsettiğiniz cihaz ıpl zaten. Yok etmiyor tütleri, uyutuyor sadece. Hormonlar, hamilelik falan da bahaneleri. Alex yaptırdım ben yaklaşık 5 yıl önce.

M
Lazerden de korkuyom yaaa cok aciyacak diyeee..
Agda ile aldiriyorum o da aciyo ama ne bileyim korkuyom valla..
özel bolge haric ben cok aci duymuyorum ama benim canim cok tazedir hemen acir baskalari cok hissetmiyormus ama bes dakika bile surmuyor kurtulma bahanesine cekiyoruw

Back