bu tuy sorunu ne olacak

acembuselik

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
1.021
Puanlar
158
burada bakimli olmakla ilgili bi konu okudum az onve epilasyon deyince aklima geldi sorunum. kizlar yeni evliyim genital bolgem disinda doger bolgeleri cikinca kendim hemen temizliyorum ama genital bolgem icin kuafore gidiyorum soyle bi sorun ki gec cikiyor yani alincak duruma gelene kadar 1 bucuk ayi buluyor . yeni evliyim ve bu nedenle surekli temizleyemiyorum :((( napicam kocamdan da cekiniyorum bu yuzden cok az ciktiginda alabilir mi kuafore kocam dert degil diyo ama bence buyuk sorun . siz her daim temiz tutabiliyor musujuz o boyleyi yani kuvuk tuyler bile olmadan ozellikle evli hanimlar

Valla ağdayla pek mümkün değil ama epilatöre alıştırırsan devamlı temiz olursun.

O degil de ben 1,5 ayda cikmasina takildim,ya ben agda yapiyim 2 hafta sonra cikiyo yaa deli oluyorum :KK53:

canim ben 6 seneye yakin zamandir kuafore gidiyorum ilk zmanlar bende senin gibiydim son bi senedir boyle inceldi azaldi iyice

canim ben 6 seneye yakin zamandir kuafore gidiyorum ilk zmanlar bende senin gibiydim son bi senedir boyle inceldi azaldi iyice
Ben kuafore hic gidemedim,cok utaniyorum :(
Kesinlikle cozum lazer ya bence cunku bildigim kadariyla belli bir seviyeye gelmeden agda yapilmiyor

Ilk zamanlar jiletle tertemiz
Sonra azcık çıkıyor
Zaman geçtikçe utanma geçiyor tabiri caizse orman olarak devam ediyor:KK53: şaka bir yana
Ama lazer en etkili Kökten çözüm tavsiye ederim heran mis gibi oluyorsun:KK68::cool:

Ben kendim ağda ile alıyorum yıllardır .
Ama kökten çözüm lazer kesinlikle. Evlenmeden önce mutlaka yaptırılmalı diye düşünüyorum.
Ben evlenmeden kökten kurtulmak istiyorum yani :)

lazer kızlar :) evli değilim ama evlenene kadar tum vucut yaptirmak istiyorum suan sadece koltuk alti yaptiriyorum 2.seansim filan ama cooook memnunum tüy derdim kalmadı :)

sadece koltuk altimda kalmadi tuy derdim yani:):)

kocan dert değil diyomuş
insan baştan çok takılıyoda kıl tüy meselesine sonrada amaan onda daha çok var deyip teselli veriyo kendine :KK53: evliliğiniz yeniymiş biraz zaman geçince bu kadar takılmazsın

Ben kuafore hic gidemedim,cok utaniyorum :KK43:
Kesinlikle cozum lazer ya bence cunku bildigim kadariyla belli bir seviyeye gelmeden agda yapilmiyor

evet benim sorunumda o :((( lazeri dusundum ama gorustugum yer evliyseniz tavsiye etmiyorum genital bolgeye dedi kanser riski dogarmis ozellikle bebek yapmak yasak kuaforde bende ilk zamanlar utancimdan acamiyordum bacagimi :))) allahtan sevdigim bi abla kuaforumde acsana kizim aaa yeter bisi olmaz hadi hadi diyediye kavga dovus alistirdi simdi bile cekiniyorum ama npalim

Bende her ay agda yaptırıyorum ama bıktım .tuglerde cansizlasip azalmisken lazere baslicam. Tavsiye ederim

evet benim sorunumda o :KK43:(( lazeri dusundum ama gorustugum yer evliyseniz tavsiye etmiyorum genital bolgeye dedi kanser riski dogarmis ozellikle bebek yapmak yasak kuaforde bende ilk zamanlar utancimdan acamiyordum bacagimi :))) allahtan sevdigim bi abla kuaforumde acsana kizim aaa yeter bisi olmaz hadi hadi diyediye kavga dovus alistirdi simdi bile cekiniyorum ama npalim
Nasil ya benim cevremde cok var yaptiran,hic boyle bir sey duymamistim :KK57:

kocan dert değil diyomuş
insan baştan çok takılıyoda kıl tüy meselesine sonrada amaan onda daha çok var deyip teselli veriyo kendine :KK53: evliliğiniz yeniymiş biraz zaman geçince bu kadar takılmazsın

bende diyorum teselli icin kizim bi tek sende yok bundan rahat ol her kadin senin durumunda diyo hatta annemler bana simdiki adamlar sansli biz tras bicagiyla gelin olduk cok irdeleme diyo ama ne biliyim her gun kontrol ediyorum kendimi uzadimi alinir mi diye. simdi bi de samimi biri kuaforum kalkip da derse kizim hic utanmadin mi kocandan kendin temizleseydin uzamasi beklenir mi falan der diye utaniyorum ne biliyom takintili miyim neyim bn buluttan nem kapiyorum galiba :)

bilmiyorum ki bende korktum baska yere gitmedim kanser riskini arttiyomus rahim agzi kanseri... iki sene de cocuk yapmaman gerekiyo dedi bana
Cok sasirdim su an. Ben de yakin zamanda baslamayi dusunuyorum gidip iyice bilgi alayim o_O

Bende her ay agda yaptırıyorum ama bıktım .tuglerde cansizlasip azalmisken lazere baslicam. Tavsiye ederim

sizde uzatmak zorunda mi kaliyosunuz yoksa kisayken alabiliyorlar mi ben bi iki kere gittim dr alinmaz deyip gonderdi kendim ugrastim gitsin diye tahris ettim yani halt yedim :)) hatta 8 yillik kuafor ablami bile degistirmeyi dusunmeye basladim kisayken alabilen birini bulsam

Cok sasirdim su an. Ben de yakin zamanda baslamayi dusunuyorum gidip iyice bilgi alayim o_O

benim gittigim yer polikinlikti canim ankarada lokman hekim ... genital bolgede isinlar kansere sebep olabiliyor evlilikten bi iki sene once dusunseydiniz keske ama karar sizin dedi

Lazerden kesin sonuç alan var mı acaba? Yani öyle 3 ay beş ay değil. Benim beş senedir tüy sorunum yok diyen var mı mesela? Yoksa benim hormonlar mı sapıtık?

Dostum sen de kafaya takma çok, erkeklerin çoğu tüy sever benim bildiğim kadarıyla.

Back