• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Bu testten yaptırdınız mı hiç?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

lilydaisyrose

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
23 Mart 2022
182
0
13
29
Merhaba, reglim 6 gün gecikti normalde düzenlidir her ay aynı günde olurum, dün kan testi vermek istedim özel bir hastaneye gittim danışman, iki türlü gebelik testi var biri pozitif negatif olarak sonuç veriyor 1 saatte sonuçlar çıkıyor dedi, diğeri de bildiğiniz sayı değerli hcg testi onun sonucu yarın öğlen çıkar dedi, neyse ben sabırsızlandım, kan verdim ve ilk bahsettiği testten yaptırdım testten yaptırdım ve sonuç negatif, zaten umudum da yoktu büyük ihtimalle stresten falan gecikti ama biraz araştırdım hiç kimsede duymadım böyle bir test yapıldığını, kanla yapılan testlerin de hcg sayı verisi olarak çıkıyor hep, bu arada benim yaptırdığım test diğer testin yarı fiyatıydı, fiyatlarının arasında bu kadar fark olması da saçma geldi, yani bana pek güven vermedi, bu testten yaptıran yada çevresinde yaptırmış olan var mı, doğruluk payı nedir sizce? (Beni en çok düşündüren fiyat konusu ve test sonucunun çıkma zamanları ha bir de daha önce hiç böyle bir test görmediğim için)

Eklentiler

• F7AACA49-6D6F-4966-8555-D6100A832FE4.jpeg
    F7AACA49-6D6F-4966-8555-D6100A832FE4.jpeg
    65,4 KB · Görüntüleme: 130
Aaa hiç yaptırmadım ben, sayı değerli olandan yaptırıyorum hiç bunu söylemediler. İlk kez duydum.

Back