• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bu testin sonucuna bi bakar misiniz?

sleek

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
10 Ağustos 2015
414
384
103
Merhaba kizlar;
Bugün bat günüm ve günü hic şaşmaz ancak bugün regl olmadim ve test yapmaya karar verdim,sonuç aşağıdaki gibi cikti,buna gore hamile miyim?
İlk 2 tanesini çok önce yapmistim 1-2,ay önce kadar ve saklamistim,bugünde alttaki 2 taneyi yaptim,ama emin olamiyorum çünkü ayni regl olacakmisim gibi belirtilerim var,lütfen yorumlarinizi esirgemezseniz çok mutlu olurum
Şimdiden çok tesekkur ederim

Eklentiler

• 20151106_173520-1.jpg
    20151106_173520-1.jpg
    153,8 KB · Görüntüleme: 102
Merhaba kizlar;
Bugün bat günüm ve günü hic şaşmaz ancak bugün regl olmadim ve test yapmaya karar verdim,sonuç aşağıdaki gibi cikti,buna gore hamile miyim?
İlk 2 tanesini çok önce yapmistim 1-2,ay önce kadar ve saklamistim,bugünde alttaki 2 taneyi yaptim,ama emin olamiyorum çünkü ayni regl olacakmisim gibi belirtilerim var,lütfen yorumlarinizi esirgemezseniz çok mutlu olurum
Canim sonucuna göre cift cizgi hamilesin görünüyor ama kanda gebelik testi yap derim. ..

Canim sonucuna göre cift cizgi hamilesin görünüyor ama kanda gebelik testi yap derim. ..
Ayy çok tesekkur ederim bi heyecan oldu eğer hamile isem çok farklı bir his gerçekten,burada kan testi yapmiyorlr ne yazik ki :( yine idrar testinden ogrenecegim sanirim ve şimdiden çok heyecanliyim :)

Merhaba kizlar;
hamilesiniz tbrkler.. bende hamile oldugumu ögrendim ay adet belirtileri vardi ama o nomalmis olmasanda olabiliyor belirtiler

hamilesiniz tbrkler.. bende hamile oldugumu ögrendim ay adet belirtileri vardi ama o nomalmis olmasanda olabiliyor belirtiler
Ayy coook tesekkur edriimmm,su anda mesela inanılmaz belin agriyor ve kasik agrimda var o yüzden imkan vermiyordu bu ay ama şaşmaz regl günüm demek normalmis :) sizinde kasik ve bel agriniz olmuş muydu acaba? Kusura bakmayin saskinligimdan merak ediyorum :)

Ayyy ne güzel ya dizinde çok az kalmis kavusmaniza Allah saglikla kucaginiza almayi nasip etsin insallaaahhh,peki siz ne zaman ogrenmistiniz? Regliniz geçmiş miydi?
Teşekkür ederim darısı size inşallah. Bizim 25 nisanda düğünümüz oldu 26 nisanda adet tarihim. 29 da bitti. Vakit kaybetmedik tabi istediğimiz için. Testlere göre 7 mayısta olmuş. Ben 15i gibi öğrendim galiba. İlk yaptığım testte çıkmadı. 3 gün sonrakinde çıktı çok şükür ☺

Ayy coook tesekkur edriimmm,su anda mesela inanılmaz belin agriyor ve kasik agrimda var o yüzden imkan vermiyordu bu ay ama şaşmaz regl günüm demek normalmis :) sizinde kasik ve bel agriniz olmuş muydu acaba? Kusura bakmayin saskinligimdan merak ediyorum :)
ne kusuru canim bende öyleydim :) evet olmustu o yüzden ihtimal vermiyordum.. ama benimde adetim gecikmezdi geckince test yaptim ve iki cizgiyi gördüm dr a gittim :) simdide allah bagislasin 5 buyuk aylik kizim var :) allahim saglicakla kucagina vermeyi nasip etsin ins

Back