• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bu teste bi bakın kızlarr

• Konu Sahibi Konu Sahibi dend
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
aynen zaten pazartesi bat 😇 ama sabırsızlanıyorum hayırlısı olur inşallah hepimiz için ❤️

Benimde böyle çıkıyor şuan testlerim ve bende salı gününü bekliyorum adet günüm. Aynı zamanlarda aynı heyecanlardayız. Rabbim hayr etsin inşaAllah ❤️

Benimde böyle çıkıyor şuan testlerim ve bende salı gününü bekliyorum adet günüm. Aynı zamanlarda aynı heyecanlardayız. Rabbim hayr etsin inşaAllah ❤
inşallah canım. bugün sabah dayanamyıp yine test yaptım sanki çizgi biraz daha netti ama koyu değildi. yarın artık tutcam kendimi yapmıcam. pazartesi bidaja yapca . pazetesi yada salıda kan vrmeye gidicem. pazartesi eşim evde. süprix yapmak istiyorum o yüzden belki çıkamam ama salı kesin gidicem. allahım hayırlısını nasip etsin. ya senin belirtilerin ne peki. brnim o kadar kasıklarım ağrıyoki anlatamam

inşallah canım. bugün sabah dayanamyıp yine test yaptım sanki çizgi biraz daha netti ama koyu değildi. yarın artık tutcam kendimi yapmıcam. pazartesi bidaja yapca . pazetesi yada salıda kan vrmeye gidicem. pazartesi eşim evde. süprix yapmak istiyorum o yüzden belki çıkamam ama salı kesin gidicem. allahım hayırlısını nasip etsin. ya senin belirtilerin ne peki. brnim o kadar kasıklarım ağrıyoki anlatamam

Hadi hayırlısı olsun inşaAllah canımm ❤️❤️

Bende diğer aylardan farklı olarak içimin titremesi var. Geceleri kasıklarım ağrıyor. Bazen adet ağrısı oluyor tamam adet olacağım buraya kadarmış diyorum o an. İki gündür ara ara gelen göğüs ağrım oluyo. Sağ göğsüme ve alt kısmına iğne batıyor resmen.

Aşırı iştahsızım. Bir de ara ara top top grimsi akıntı var.

Hadi hayırlısı olsun inşaAllah canımm ❤❤

Bende diğer aylardan farklı olarak içimin titremesi var. Geceleri kasıklarım ağrıyor. Bazen adet ağrısı oluyor tamam adet olacağım buraya kadarmış diyorum o an. İki gündür ara ara gelen göğüs ağrım oluyo. Sağ göğsüme ve alt kısmına iğne batıyor resmen.

Aşırı iştahsızım. Bir de ara ara top top grimsi akıntı var.
ya herkesin farklı işte 😇 hepimizin hakkında hayırlısı olsun inşallaahh🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻

Back