• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bu teste bi bakın kızlarr

• Konu Sahibi Konu Sahibi dend
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

dend

Guru
Kayıtlı Üye
8 Mayıs 2013
219
188
303
İzmir
merhaba arkadaşlar . bata 4 gün kala test yaptım dün aksam . streçli olanda bu sabah yapılan test. 2.çizgiyi tek ben mi görüyorum. anlamını bilem bi el atsın lütfen :110:

Eklentiler

• 8EFDDA4A-87C9-4F01-854C-8A284EA39116.jpeg
    8EFDDA4A-87C9-4F01-854C-8A284EA39116.jpeg
    101 KB · Görüntüleme: 157
merhaba arkadaşlar . bata 4 gün kala test yaptım dün aksam . streçli olanda bu sabah yapılan test. 2.çizgiyi tek ben mi görüyorum. anlamını bilem bi el atsın lütfen :110:
Bende gördüm canım var gibi ne zamandır istiyodun bide çizgi ilk 5 dk mı çıktı

Allah hayırlı etsin, sağlıkla ilerleyip kavuşmak nasip etsin inşallah Rabbim.

Bende gördüm canım var gibi ne zamandır istiyodun bide çizgi ilk 5 dk mı çıktı
valla biz denemedik acıkcası yumurtlama günümde ayın 17 ve 19u ilişkiye girdik . ondan dolayı şüphelenmeye başladım. aynen sabah yaptıgımda ilk 5 dkda çıktı. ama adetime 4 gün var kafam karışık.

kızlar hamile olmadığımızda bu çizginin çıkma ihtimali varmı peki . ya kan testi yaptırcam ama adetim geçmediği için yaptıramıyom. umutlanmakta istemiyorum . ☹️

valla biz denemedik acıkcası yumurtlama günümde ayın 17 ve 19u ilişkiye girdik . ondan dolayı şüphelenmeye başladım. aynen sabah yaptıgımda ilk 5 dkda çıktı. ama adetime 4 gün var kafam karışık.
Biraz erken canım tabi biraz bekle tekrarla ama var gibide duruyor

bakalım artık beklicez adet günümde gelmezse test yapayımmı tekrar yoksa biraz daha geçmesini bekliyimmi sizce kızlar . amaaaannnn beklemekte çok zor be 🤦🏻‍♀️

Bende görüyorum 🥰
Bebiş var gibi..🤗👶🏻 bende de cizgi cıkmıstı sonra adet oldum.. sonra tekrarlayın.. hayırlısı olsun 😚😚

İkisin de var hayırlı olsun adet geçince kan ver sağlıkla gelsin inşallah cnm

kızlar hamile olmadığımızda bu çizginin çıkma ihtimali varmı peki . ya kan testi yaptırcam ama adetim geçmediği için yaptıramıyom. umutlanmakta istemiyorum . ☹️
Doktor idrar testi pozitifse pozitiftir demisti.

Canim süphelendim dedin ya.. suphelenmene sebep baska seyler varmiydi belirti gibi? yoksa sadece korunmasiz iliskimi

Canim süphelendim dedin ya.. suphelenmene sebep baska seyler varmiydi belirti gibi? yoksa sadece korunmasiz iliskimi
ya hem korunmasız ilişki hemde onu düşününce herşey insana belirti gibi geliyo. mesela çok saçma ama 2 gün mideme kramp geldi biri gece biri gündüz ve kustum. sonra buda çok saçma ama göbeğimin altından kasığıma doğru çok hafif açık renkli bi çizgi belirdi. yani olsa olsa 3 haftalık olan şeyin bana yaptıklarına bak :) başka mesela ben pilatese gidiyorum ve spordan olduğunu zannetmiyorum ama karnımda ve kasıklarımda ağrı var . şu anda hatta çok ağrıyo uzanıyorum . başka aklıma gelen karnım çok acıkıyo. ki ben düzenli beslenen ve kendine dikkat eden biriyim normalde acıkmam kolay kolay. ama işte dedim ya insan şüphelenince herşey belirti gibi geliyo 🤦🏻‍♀️ yani belkide daha yeni oluşan gebeliğin bu kadar belirti vermesi ilginç değil mi yada bunlar tesadüf mü anlamadım o_O

Pozitifin yanlışı pek olmuyor. Bence hamilesiniz hayırlı olsun :) Kanda da çıkar ama düşük çıkar. Bence bat bekleyin adet günü yaptırın en azından sağlıklı gebelik olup olmadığını 1 seferde öğrenirsiniz.

Pozitifin yanlışı pek olmuyor. Bence hamilesiniz hayırlı olsun :) Kanda da çıkar ama düşük çıkar. Bence bat bekleyin adet günü yaptırın en azından sağlıklı gebelik olup olmadığını 1 seferde öğrenirsiniz.
aynen zaten pazartesi bat 😇 ama sabırsızlanıyorum hayırlısı olur inşallah hepimiz için ❤️

Back