Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende gördüm canım var gibi ne zamandır istiyodun bide çizgi ilk 5 dk mı çıktımerhaba arkadaşlar . bata 4 gün kala test yaptım dün aksam . streçli olanda bu sabah yapılan test. 2.çizgiyi tek ben mi görüyorum. anlamını bilem bi el atsın lütfen![]()
valla biz denemedik acıkcası yumurtlama günümde ayın 17 ve 19u ilişkiye girdik . ondan dolayı şüphelenmeye başladım. aynen sabah yaptıgımda ilk 5 dkda çıktı. ama adetime 4 gün var kafam karışık.Bende gördüm canım var gibi ne zamandır istiyodun bide çizgi ilk 5 dk mı çıktı
Biraz erken canım tabi biraz bekle tekrarla ama var gibide duruyorvalla biz denemedik acıkcası yumurtlama günümde ayın 17 ve 19u ilişkiye girdik . ondan dolayı şüphelenmeye başladım. aynen sabah yaptıgımda ilk 5 dkda çıktı. ama adetime 4 gün var kafam karışık.
ay alıntı yapmayı unutmuşumBiraz erken canım tabi biraz bekle tekrarla ama var gibide duruyor
çok teşekkür ederim canım tekrarlıcamBende görüyorum
Bebiş var gibi..bende de cizgi cıkmıstı sonra adet oldum.. sonra tekrarlayın.. hayırlısı olsun
![]()
İkisin de var hayırlı olsun adet geçince kan ver sağlıkla gelsin inşallah cnmmerhaba arkadaşlar . bata 4 gün kala test yaptım dün aksam . streçli olanda bu sabah yapılan test. 2.çizgiyi tek ben mi görüyorum. anlamını bilem bi el atsın lütfen![]()
Doktor idrar testi pozitifse pozitiftir demisti.kızlar hamile olmadığımızda bu çizginin çıkma ihtimali varmı peki . ya kan testi yaptırcam ama adetim geçmediği için yaptıramıyom. umutlanmakta istemiyorum .![]()
valla biz denemedik acıkcası yumurtlama günümde ayın 17 ve 19u ilişkiye girdik . ondan dolayı şüphelenmeye başladım. aynen sabah yaptıgımda ilk 5 dkda çıktı. ama adetime 4 gün var kafam karışık.
ya hem korunmasız ilişki hemde onu düşününce herşey insana belirti gibi geliyo. mesela çok saçma ama 2 gün mideme kramp geldi biri gece biri gündüz ve kustum. sonra buda çok saçma ama göbeğimin altından kasığıma doğru çok hafif açık renkli bi çizgi belirdi. yani olsa olsa 3 haftalık olan şeyin bana yaptıklarına bak :) başka mesela ben pilatese gidiyorum ve spordan olduğunu zannetmiyorum ama karnımda ve kasıklarımda ağrı var . şu anda hatta çok ağrıyo uzanıyorum . başka aklıma gelen karnım çok acıkıyo. ki ben düzenli beslenen ve kendine dikkat eden biriyim normalde acıkmam kolay kolay. ama işte dedim ya insan şüphelenince herşey belirti gibi geliyoCanim süphelendim dedin ya.. suphelenmene sebep baska seyler varmiydi belirti gibi? yoksa sadece korunmasiz iliskimi
inşallahh Allahım isteyen herkese nasip etsin kızlarİkisin de var hayırlı olsun adet geçince kan ver sağlıkla gelsin inşallah cnm
hayırlısı olsun inşallahDoktor idrar testi pozitifse pozitiftir demisti.
aynen zaten pazartesi batPozitifin yanlışı pek olmuyor. Bence hamilesiniz hayırlı olsun :) Kanda da çıkar ama düşük çıkar. Bence bat bekleyin adet günü yaptırın en azından sağlıklı gebelik olup olmadığını 1 seferde öğrenirsiniz.