• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bu test sonucunda yıkıldım, ne yapacağız nasıl bir yol izleyeceğiz bilmiyorum kızlar…

Merve hanım, benim eşim azospermiydi, bende de yumurta tembelliği vardı, 2 tüp bebek denememiz olumsuz sonuçlanmıştı, çocuğu olan bir arkadaşımın tavsiyesiyle Ertan Cevizci'ye başvurduk, değerler yavaş yavaş yükseldi, 10.5 ay sonra gebelik haberini aldık şimdi oğluşum 21 aylık. Allah size de nasip etsin inşallah.
Yanlış anlamayın ama bu arada üyeliğiniz sırf Ertan cevizci yi övmek için açılmış gibi geldi

Ne münasebet, öyle bir amacım olsa çocuğumun 21 aylık olmasını beklemezdim emin olun.

Eşiminde ileri hareketlilik sıfır olmasa da dört civarındaydı. Doktor tüp bebek deneyin dedi ama kombine vitaminlerden kullandık ikinci ayda hamileydim. Bence kendinizi şartlamayın birkaç ay destek tedavilerle doğal yoldan deneyin inşallah hakkınızda hayırlısı olur
merhaba, sizin için çok sevindim gözünüz aydın. ya doğal desteklerin güvenilir olanlarını bulmak aşırı zor ve para tuzağı. siz neler kullandınız acaba? ben de sırf bu konu için üyelik açtım valla.

Back