Gelinlik Modelleri bu tesettürlü gelinliği diktirmeyi düşünüyorum.sizce nasıl?

çok teşekkür ederim iyi dileklerin için,sende inşallah sağlıkla sıhhatle,hayırla yavrunu kucağına alırsın: ))
eğer eteğin arka tarafındaki katları kastettiysen onu zaten düz yaptırdım ben
gözüme hoş görünmemişti o yüzden arkası dümdüz oldu,önündeki danteller aynı sadece: )

inşallah istediğin gibi olur. bence güzelmiş.

bencede çok güzel :)

çooook teşekkür ederim kızlar,beğenmenize çok sevindim: )

işte kızlar gelinliğimin son hali.
düğünden önce denedimki,bol veya dar gelme durumuna karşı terzime gideyim diye.
1 ay kaldı düğünüme,bel tarafının biraz aşağısı bollaşmış,3 hafta sonra tekrar deneyeceğim,sonrada terzime götüreceğim
annem pek çekmeyi beceremeiğinden,içlerinde bi bu normal çıktı o yüzden bunu yüklüyorum,önü malum ilk baştaki resimdeki gibi.

bu arada kızlar bişey sormak istiyorum
ben kabarık gelinliği pek sevmiyorum: (
bu gelinliğin tarlatanını biraz küçülttürmelimiyim sizce :44:
çünkü üstü çok zarif ve altı bana göre fazla kabarık geldiğinden,gelinlik kendini tam gösteremiyor gibi geliyor,
annemse hiç bozma böyle çok güzel diyor.sizce ne yapayım?

dikilmiş bir gelinliğin tarlatanını küçültürseniz duruşu bozulur...

gerçekten mi?
peki sizce nasıl duruyor bu hali?
ilk başta gözüme batmamıştı fakat,biraz daha az kabarık olsun istiyorum.terzi bunu ayarlayamaz mı?

önde dantel var ya, dantelin dilimi etek uçlarında değil mi? eğer kabarıklığını azaltırsa herşeyi geçtik boyu uzun gelecek, dantel dilimini yukarı çekerse o da kötü görünecek. bence kabarıklığı normal, aşırı bir şey yok...

anladım...
peki birşey daha sorabilir miyim?
ben bu gelinliğin alt tarafındaki sateni,tüle çevirmek istesem çok mu imkansızı zorlarım :44:

canımmm begendımm gelinliini sanada yakışmış maşallahbence kabarıklıgıda gusel ne gusel gelin basınıda cozmussun ben hala o konudayım ya ne yapcam bılmıyorum:)

anladım...
peki birşey daha sorabilir miyim?
ben bu gelinliğin alt tarafındaki sateni,tüle çevirmek istesem çok mu imkansızı zorlarım :44:

Kesinlikle.

Ama emin olun tül bir gelinlik diktirmiş olsaydınız bu sefer de başka acabalarınız olacaktı. Gelinlik işi böyle, tek sefer giyileceği için aklınız hep sizde olmayanda kalır...

canımmm begendımm gelinliini sanada yakışmış maşallahbence kabarıklıgıda gusel ne gusel gelin basınıda cozmussun ben hala o konudayım ya ne yapcam bılmıyorum:)

çok teşekkür ederim hfceren: )tarlatana dokunmayacağım evet.
gelin başına neden karar veremedin hala?yanlış hatırlamıyorsam sende şal kullanmayı düşünüyordun değil mi?
ben en baştan şalı tercih ettiğim için zor olmadı.tek sıkıntım,terzim şalımı saten olarak yapmış ama bana çok kalın ve kaba geldiği için,bursa kumaş pazarından şifon şal aldım.
benim şalın üzerine takıda olacağı için hafif birşey olması gerekiyordu,o yüzden biraz uğraştım ama içime sindi sonunda.
senin düğünün ne zaman?gelinliğin hazır mı?

Kesinlikle.

Ama emin olun tül bir gelinlik diktirmiş olsaydınız bu sefer de başka acabalarınız olacaktı. Gelinlik işi böyle, tek sefer giyileceği için aklınız hep sizde olmayanda kalır...

aynen öyle...
bazen düşünüyorum çok mu aceleye geldi.bi ben miyim aç kurt gibi tüm modelleri görünce keşke şurasıda olsaydı diye düşünen
aslında gelinliğimi çok seviyorum.fahak dediğiniz gibi farklı modeller gördükçe acaba mı demedende duramıyorum.
hayırlısıyla bitseydi şu düğün...

hayırlı olsun civciv gelinliğin =) güzelmiş ve sana da yakışmış. gelinliğinin kabarıklığı bence de normal. başını da güzel ayarlamışsın, sana yakışmış. yalnız ben boyun kısmını tam çözemedim. açıklığı taşlarla mı kapattın? hakim yakaya doğru ilerleyen taşlar var değil mi?

çok teşekkür ederim simurg: )seni görmek güzel: )
hakim yaka yok,boğazlı gibi düşün,terzim oraya özel taşlarla donattı,başımdaki aksesuarlarla uyumlu olsun diye.
normalde hakim yaka hastasıyım ama her gelinlikte görünce bi farklılık olsun istedim: ))

çok hoş ama eteğin saten kısmı drapeli değilde düz olsa bence daha asil durur

bu galiba 10. yazışım olacak
bende aynı fikirde olduğum için eteği diktirirken,arkasını düz yaptırdım,5 sayfada bitmiş halii var: )

anladım, güzel olmuş. hayırlı olsun =)

gayet güzel ve çok yakışmış, tarlatanı küçülürse model bozulur, çok kabarık değil alt kısmı canım gayet güzel güle güle mutlulukla giy

evet. 19 mayısta kısmetse =)

wuuuuwww..
çok az kalmış: )
heyecan var mı?

gayet güzel ve çok yakışmış, tarlatanı küçülürse model bozulur, çok kabarık değil alt kısmı canım gayet güzel güle güle mutlulukla giy

çok teşekkkür ederim chnhn,haklısın,bir arkadaşta dedi,model bozulur diye,vazgeçtim o yüzden.böyle iyi.

wuuuuwww..
çok az kalmış: )
heyecan var mı?

hayır pek heyecanlı değilim =) aslında tüm çevrem olayın başından beri benden daha heyecanlı, anlayamadığım bir şekilde

bu gelinlik giyme, düğün olayı beni hayat boyu pek heyecanlandırmamıştır işin aslı =) bu da hayattaki bir süreç. biraz yorucu, korkutucu ama yeni ümitlerle dolu bir süreç. önemli olan bundan sonrası. inşallah huzurlu bir evlilik yaparız. düğün dernek...bunlar hep geçici.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…