canım bende günlük hayatta şal kullanmayı çok sevdiğimden, gelinlikte de istemiştim, denedik ama gelinliğime yakışmadığı için yaptırmadım. Her gelinlik modeli kaldırmıyor bence.
Eşarp & şal arası bi baş yaptılar, fikir almak istersen bakabilirsin http://www.kadinlarkulubu.com/albumler/496495-tugbadem-masali.html
canım merhaba, gelinlik çok cici.kolları da göğüs kısmındakı gıbı full dantel olsun bı kere. ustu cok kibar gelinliğin. alt kısmı cok boğmuş. dediğin gibi pileler kötü, düz olsun. sol bacağın ordaki A pile kalsın içerden yıne dantel cıksın ama o da düz olsun. dantel çok gösterişli çunku. dantelde içerden büzgü büzgü çıkarsa dikkat sana deil gelinliğin etegine kayar. benımkıde boyleydi :)) cok hos olmustu.
belden üstü sizin model olsa, beldeki çapraz drapelerin bitimindeki apliklerden aşağısı şu model olsa çok daha şık durur bence:
ben begendim cok sık bir gelinlik
Gelinliği cok beğendim bana kalırsa da hiç bir değişiklik yapmana gerek yok.Kollarını gelinliğinin modeline uygun bir şekilde diktirdin mi süppperrrr.Çok mutlu olursun inşallahhh
çok teşekkrler yorumlarınız için hanımlar: )
gelinliğimi teslim alalı 3 hafta oldu ve muhteşem oldu
şuan gördüğünüzden çok daha güzel: )
boyun kısmını hakim yaka yerine taşlarla süslettim.
evde giyip denedim bi çokta fotom var ama başı açık çekindiğim için yükleyemiyorum buraya: )
düğünden sonra paylaşacağım sizlerle inşallah: )
dış çekim düşünüyoruz,onun içinde fuşya ayakkabı ve çiçek aldım: ))
canım diktiriyormusun bu gelinliği acaba ? Bence model cok güzel gercekten :) Ankaradasın sanırım değil mi ? Sakıncası yoksa hangi modaevinde ve ne kadara diktiriyorsun acaba ?
civcivvvv :) Canım gelinliğin hayırlı olsun öncelikle bende Ankaradayım fuşya ayakkabı ve çiçek arıyorum sakıncası yoksa nerden ve ne kadara aldın veya resımlerı varsa görebılırmıyım ? Burdan veya özelden mesaj atarsan cok sevınırım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?