benim gelinliğime benzeyecek. bir bak istersen:
http://www.kadinlarkulubu.com/gelin...grace-kelly-esintili-tesettur-gelinligim.html
http://www.kadinlarkulubu.com/albumler/476230-minenesin-dugunu.html
begenemedim pek civcivvalla ust kısmı hoş sade ama altında yarım drape ler aşağıya doğru aççılıyor pek hoşuma gitmedi ustunun zarifliğine altı tuhaf durmuş(nacizane fikrim moda tasarımcısıyım degerlendir bence
canım ben çok beqendim ve herşeyiyle mükemmel..bende hiçbir deqişiklik yapma..özellikle yaka kısmı aynı kalsın..gögüs kısmındaki kumaşı uzatıp hakim yaka yapsınlar..çünkü yakası çok güzel lütfen kapatma orasını..etekleride çok güzel...kıvrımları çok farklı bir hava vermiş..sıradan bir gelinlik olmaktan çıkmış...bence 4/4lük..ama kafama takılan kolları ve başı nasıl olucak hiç bilgi vermemişsin cnm...
peki kızlar,gelinliğimin üst kısmı dantelli ya?
o aksesuarla çok kalabalık olur mu? kadın ben onu ayarlayacağım dedi.
hemen hemen herkeste hakim yaka olduğu için çok sevmeme rağmen farklı boyunluk veya yaka tarzı arıyorum.
geçen sene bu aksesuarı yaptığı bayan çok beğenmiş,şalla tamamlayıp,o şalın aksesuarınıda boyuna takılanla uyumlu hale getirince çok hoş oldu dedi.
sizin düşünceleriniz neler?
ben aslında hakim yakayı çok severim ama bi çılgınlık yapıp denemekte istiyorum açıkçası: )
zira bayan o kadar anlayışlı ve iyiki sağolsun,iki türlüde denerim ssenin için yeterki içine sinsin dedi.
öğrenci olduğum için sadece bu 1 ay boşum ve haftaya başlayacağız.haftada 2 provayla 2 haftada biter dedi.
malum ölü sezondayız,şuan müşteriside olmadığı için bende boş olduğum için rahatça denemeler yapmak istiyorum,yani gelinlikle oynama konusunda esneğim yeterki kendimce mükemmele en yakını yakalayayım: )
genelde hakim yaka yapılıyor. ikinci bir seçenek bisiklet yaka. üçüncü olarak küçük bir v yaka yapıp başörtüyü içine sokabilirsin. son olarak prenses yakalar var ama şahsen çok kaba buluyorum.
Bende beğendim canım gelinliğini özellikle üst kısmı hoş, terzin güzel bi şekilde kapatabilirse kol ve boyun kısmını, harika bi gelinlik olacaktır...
Bence hakim yaka tercih etmelisin, bisiklet yaka ve v yakada türbanla boyun kısımını da kapatmak zorunda kalındığı için, gelinliği daha göz yorucu hale getirdiğini düşünüyorum, hakim yaka hem boyun kısmını güzelcene kapatıyo hem de türbanın toparlanmasını sağlıyor...
Ama tabii gelinliği sen giyeceksin, içine nasıl siniyorsa öyle yaptırmalısın
Gerçek fransız danteli değil görebildğim kadarıyla... Herkeste olabilecek sıradanlıkta ama şıklıkta bir model. Ben beğendim
ben çok beğendim gelinliği
bence dantelleri fazla çoğaltmayı düşünme
inş.içine sindiği gibi olur
mutluluklar
Çok cici bi gelinlik bence, sana da yakışacağını düşünüyorum. Zaten dantele bayılırım benMutluluklar dilerim canım
bu arada kızlar şaldan yapılma gelin başlarını nasıl buluyorsunuz?
terzinin anlattıklarını kafamda canlandırdığım kadarıyla hoş bişey olacak gibi duruyor
bu arada kızlar şaldan yapılma gelin başlarını nasıl buluyorsunuz?
terzinin anlattıklarını kafamda canlandırdığım kadarıyla hoş bişey olacak gibi duruyor
Gelinlik çok hoş. Allah güle güle giymek nasip etsin. Aslında ben de şaldan yapılma gelin başlarını araştırıyorum şu ara. Sevgili minenescim elinde bununla ilgili örnekler varsa paylaşabilir misin acaba?
bende gelinlğin üst kısmını çok begendim, alt taraftaki kıvrımlar açılıp üste uyumlu daha hoş bi parça tasarlanabilir
ben şaldan olan başları daha güzel buluyorum. ama duvağı doğru kullanmak çok önemli. eğer duvağı üstten istiyorsanız kesinlikle kristal tül kullanılmamalı, ipek tül kullanılmalı sadece. ipek tül yumuşacıktır ve yukarı doğru kabarmaz, harika durur. eğer enseden olacak ya da rahibe duvak tipi olacaksa tül pek önemli değil. bir de, açıkçası ne günlük örtüde, ne de gelinbaşında örtünün çeneden ve yanlardan çok öne çekilip, gelinin yüzünün adeta bir koridor içindeymişçesine örtüyle sarılmasını, yandan bakında insanın gözünün görülmemesini sevmiyorum. özellikle duvak olunca bu görüntü rahatsız oluyor bence. duvak da kullanılacağı için, yüz mümkün olduğunca açıkta bırakılmalı diye düşünüyorum...
Gelinlik çok hoş. Allah güle güle giymek nasip etsin. Aslında ben de şaldan yapılma gelin başlarını araştırıyorum şu ara. Sevgili minenescim elinde bununla ilgili örnekler varsa paylaşabilir misin acaba?
canım bende günlük hayatta şal kullanmayı çok sevdiğimden, gelinlikte de istemiştim, denedik ama gelinliğime yakışmadığı için yaptırmadım. Her gelinlik modeli kaldırmıyor bence.
Eşarp & şal arası bi baş yaptılar, fikir almak istersen bakabilirsin http://www.kadinlarkulubu.com/albumler/496495-tugbadem-masali.html
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?