P Prenses Annesii Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir. Üyelik İptali Kayıtlı Üye 24 Mart 2019 192 104 7 Temmuz 2023 Konu Sahibi Prenses Annesii #1 Kızıma mama yapmak için düşünüyorum hediye almak isteyeni asla geri çevirmem :))))
O ozlemem Guru Kayıtlı Üye 3 Mayıs 2014 2.213 4.279 8 Temmuz 2023 Konu Sahibi Prenses Annesii #2 Bu ne demek yaa.. Ağzınızla hiç tanımadığınız insanlardan hediye istemek
P Prenses Annesii Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir. Üyelik İptali Kayıtlı Üye 24 Mart 2019 192 104 8 Temmuz 2023 Konu Sahibi Prenses Annesii #3 ozlemem .!.: Bu ne demek yaa.. Ağzınızla hiç tanımadığınız insanlardan hediye istemek Genişletmek için tıkla... Espiri amaçlı yazdım anlamıyorsanız yorum yapmayın !
ozlemem .!.: Bu ne demek yaa.. Ağzınızla hiç tanımadığınız insanlardan hediye istemek Genişletmek için tıkla... Espiri amaçlı yazdım anlamıyorsanız yorum yapmayın !
O ozlemem Guru Kayıtlı Üye 3 Mayıs 2014 2.213 4.279 8 Temmuz 2023 Konu Sahibi Prenses Annesii #4 Edanur Deger .!.: Espiri amaçlı yazdım anlamıyorsanız yorum yapmayın ! Genişletmek için tıkla... 2 satırlık bir cümleden espriyi anlayamadım kusura bakmayın. Burası yorum yazmak için oluşturulmuş bi yer. Yorum yazmayın lafını da hiç anlamıyorum
Edanur Deger .!.: Espiri amaçlı yazdım anlamıyorsanız yorum yapmayın ! Genişletmek için tıkla... 2 satırlık bir cümleden espriyi anlayamadım kusura bakmayın. Burası yorum yazmak için oluşturulmuş bi yer. Yorum yazmayın lafını da hiç anlamıyorum
P Prenses Annesii Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir. Üyelik İptali Kayıtlı Üye 24 Mart 2019 192 104 8 Temmuz 2023 Konu Sahibi Prenses Annesii #5 ozlemem .!.: 2 satırlık bir cümleden espriyi anlayamadım kusura bakmayın. Burası yorum yazmak için oluşturulmuş bi yer. Yorum yazmayın lafını da hiç anlamıyorum Genişletmek için tıkla... Farkındaysanız anlamıyorsanız yorum yapmayın yazdım sizde anlamadığınıza göre
ozlemem .!.: 2 satırlık bir cümleden espriyi anlayamadım kusura bakmayın. Burası yorum yazmak için oluşturulmuş bi yer. Yorum yazmayın lafını da hiç anlamıyorum Genişletmek için tıkla... Farkındaysanız anlamıyorsanız yorum yapmayın yazdım sizde anlamadığınıza göre
E ellerimlekazidim Popüler Üye Kayıtlı Üye 11 Şubat 2023 7.584 14.061 9 Temmuz 2023 Konu Sahibi Prenses Annesii #6 Edanur Deger .!.: Kızıma mama yapmak için düşünüyorum hediye almak isteyeni asla geri çevirmem :))))Eki Görüntüle 3269102 Genişletmek için tıkla... Ne maması mesela ? Toz mama ise sıcak suyla toz karistirilmiyor mu ? Bir de çok mu aktifsiniz sürekli dışarda mısınız ? Termos alacak kadar ? Artık petrollerde bile sıcak su var uzun yola çıkarken bile
Edanur Deger .!.: Kızıma mama yapmak için düşünüyorum hediye almak isteyeni asla geri çevirmem :))))Eki Görüntüle 3269102 Genişletmek için tıkla... Ne maması mesela ? Toz mama ise sıcak suyla toz karistirilmiyor mu ? Bir de çok mu aktifsiniz sürekli dışarda mısınız ? Termos alacak kadar ? Artık petrollerde bile sıcak su var uzun yola çıkarken bile