Bu tarz tuniği olan var mı?

Benim kabanimda keçe ayiptir soylemesi herkes soruyor nerden aldin diye :-):-) gecen kizin teki fotografini cekti ehehh :KK22::KK70:
Çok merak ettim rica etsem bir resminide benimle paylaşsanız dikkatimi çekerse ve dediğin gibi rahatsa nereden aldığını sorar temin ederim

arkadaşlar bana ferace lazm oyle kalın felanda değil süslü felanda istemiyoum sade sıradan bir ferace acil almam lazm varsa elinizde bana yazrmısınız

vQo3Jp.jpg

mrhaba bende bu var az kullanıldı ancak yiğenlerim ve benim ölçüler aynı olunca bende de giyecek başka olunca isteyen arkadaşa 30 a gönderebilirim çok gelirse konuşabiliriz özelden eminim anlaşırız 38-40 bedendir mevlana model acele karar verirseniz çok isteyen var kime hayırlıysa ona gitsin .hayırlısı olsun bakalım.

vQo3Jp.jpg

mrhaba bende bu var az kullanıldı ancak yiğenlerim ve benim ölçüler aynı olunca bende de giyecek başka olunca isteyen
arkadaşa 30 a gönderebilirim çok gelirse konuşabiliriz özelden eminim anlaşırız 38-40 bedendir mevlana model acele karar verirseniz çok isteyen var kime hayırlıysa ona gitsin .hayırlısı olsun bakalım.
Merhaba kışlıkmı acaba feraceniz içi astarlımı ? dışı kaşe yada keçe gibi görünmüyorda

merhaba kışlık içi astarlı kumaştır normal pardesünün mevlana türü kat kat üst üste pileleri olduğu için tüm vücudu sıcak tutar bende yazlık uzunu var onun içinde astar yok mesela bunda var ve bayağı farkediyor kat kat kumaşıyla beraber tam kışlık

Bir arkadaşım bunu katalogda takım olarak satıyor ama penye tarz sanırım ilgilenirseniz
model resimlerini çekebilirim

Bir arkadaşım bunu katalogda takım olarak satıyor ama penye tarz sanırım ilgilenirseniz
bulabilirsem 2 tane almak istiyorum internet satış fiyatı 50 buyüzden ikinci eli varsa bakıyım dedim arkadaşınızın ürünleride sıfır olacağından biraz pahalı gelebilir yinede fiyatını sormamda fayda var

Buarada bugün sayfanızı epey inceledim hırkalarınızı ve burma bileziği gözüme kestirmiştimki ilerleyen sayfalarda satıldığını okudum.Bir pantolon içinde kargo vs uğraşıp uğraştırmayım dedim.Ekleyeceğiniz bana uygun birşeyleriniz varmıdır?

Buarada bugün sayfanızı epey inceledim hırkalarınızı ve burma bileziği gözüme kestirmiştimki ilerleyen sayfalarda satıldığını okudum.Bir pantolon içinde kargo vs uğraşıp uğraştırmayım dedim.Ekleyeceğiniz bana uygun birşeyleriniz varmıdır?
Tabi fiyatı uygunsa söylerim zaten
nasıl kıyafetler arıyorsunuz ekleyeceğim ürün yok artık belki bir yada iki kıyafet çıkar
argo benim için sorun değil pantolondan başka beğendiğiniz bişey yok mu trençkot ve kaplarda ekledim
ev eşyaları sayfamda var belki oradan bişeyler bulabilirsiniz

Back