Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Görebilirmiyim?Namaz feracsi var istersen mekkeden geldi
Evet normal feracelerin yünlüsü .bende birtane var ama kirlenince alternatif 1 tane daha şartKışlık ferace var mı ki?
Evet normal feracelerin yünlüsü .bende birtane var ama kirlenince alternatif 1 tane daha şart
Bakınız şu şekilde.Bende sade siyahı mevcutAaa çok ilginç ya. Ben de bi bakayim. Bulsam alirim valla. Ben kaban giyiyorum ama genis pelerinli..
Bakınız şu şekilde.Bende sade siyahı mevcut
Aksine bende kaban giyemiyorum bayıyor rahat hareket edemiyorumHaaa yok ben bu tarz sevmiyorim ya . Cok kalin değil bunlar. Ben cabuk Üşüyorum. .
Aksine bende kaban giyemiyorum bayıyor rahat hareket edemiyorum
Teşekkürler zahmet verdim.Namaz feracesi deyince farklı sandım Şu mevsimde dışarıda giyebileceğim kalınlıkta değil sanırım tekrar teşekkürlerYaninds ayni desen sali var
Keçe feraceler var canım,sıcacık tutuyorKışlık ferace var mı ki?
bu feraceler gibi yumuşacık bir kaban bulabilsem bende giyerim alıştım birkere bunların rahatlığına palto kaban hak getire.inşALLAH teşekkürlerHimm ama benim kabanim cok dahat dar degil genis. Farkli bi sey.
neyse inşallah bulursun hadi bakalim.. ;-))
Teşekkürler zahmet verdim.Namaz feracesi deyince farklı sandım Şu mevsimde dışarıda giyebileceğim kalınlıkta değil sanırım tekrar teşekkürler
Keçe feraceler var canım,sıcacık tutuyor![]()
Elinizde varmı acabaKeçe feraceler var canım,sıcacık tutuyor![]()
ALLAH bağışlasın resimdeki o güzel evladı .iyi akşamlarYok estfrllah cnm namaz feracesi bu ev icinde vs gymek icin mekkeden geldi :)
Iyi aksmlar umrm blursun
ALLAH bağışlasın resimdeki o güzel evladı .iyi akşamlar
Bak şimdi merak ettim,foto atsanaBenim kabanimda keçe ayiptir soylemesi herkes soruyor nerden aldin diyegecen kizin teki fotografini cekti ehehh
![]()
Var da 36 beden size olmaz sanırım...Elinizde varmı acaba