Bu tarz pardesüyu nereden bulabilirim ?

Tuliptice

..Kün Fe Yekün..
Kayıtlı Üye
1 Mart 2012
753
1
Merhaba KK nin güzel bayanları sizlerden yardım istiyorum.
Pardesü almak istiyorum ama bir türlü içime sinen tam istediğim gibi birşey bulamadım. Yaşadığım yer çok küçük bir yer. O yüzden netten alıcam artık.
İstediğim model kiremit renginde ki gibi hatta aynısı gibi ama o elbisemiş ben onun pardesu modelini istiyorum alt kısmı bol inecek tarzda. Tarzım oldukça spor altına spor ayakkabısı yada babet giyip çıkabileceğim bi model istiyorum aslında. Sefa merve felan baktım modeller çok şık ama tam istediğim tarzı yakalayamadım. Bu tarz pardesülere mevlana tarzı diyorlarmış. Yardımcı olursanız çok sevinirim :)

merhaba canim,

armineye bak eger bakmadiysan..genelde onlarda bu cizgilerde calisiyorlar diye biliyorum...

Bi kaç model daha baktım ama çok kararsızım ALLAH kısmet ederseni yeni kapanıcam ben o yüzden eşyalarım kısıtlı olucak siyah alim diyorum ki üzerine her türlü eşarpla takarım diyorum ama yaz içinde siyah iyi olmaz diyorlar rengi atarmış felan (
Bide feraca diyorlar sanırım bunu beğendim yazın uygun gibi ama ne yapsam bilemedim :26:

kafana gore birsey bulamiyorsan diktirebilirsin bence terzide...tabii guvendigin bir yer olmasi gerekir... :26:

resimdeki siyah pardesünün benzerini yaklaşık bir ay önce anneme tekbir magazasın dan aldık.internet adresine bir bak istersen.

Son düzenleme:
hala bakıyo musun canım bilmiyorum ama siyahlının somon rengi tozluda vardı hemde uygundu. başka renkleri de vardı ama hatırlamıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…