Bu Tarz Benim'in Tv8'de Reytingleri Düştü

matmazeldepresif

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
21 Eylül 2014
7.981
11.888
http://www.sondakika.com/haber/haber-bu-tarz-benim-in-tv8-de-reytingleri-dustu-6866089/

Yarışmacılarıyla, finaliyle, transfer kavgasıyla gündemden düşmeyen Bu Tarz Benim'in Acun Ilıcalı'nın kanalı TV 8'deki yeni macerası pek de parlak başlamadı.

"Gerçek jüri üyeleri ve sunucusuyla" sloganıyla tanıtılan ve pazartesi günü başlayan Acun'un Bu Tarz Benim'i TV 8'deki ilk günü Total izleyici grubunda 1.66 ile 38. sırada, AB grubunda ise 1.22 ile 36. sırada kendine yer bulabildi.

ESKİ TARTIŞMALARDAN ESER YOK

Ancak asıl sorun, hemen her bölümü medyada ve magazin gündeminde yer bulan yarışma üzerine dün neredeyse tek satır haber çıkmaması. Yarışma şimdilik seyircide o eski heyecanı yaratabilmiş değil. Nitekim Bu Tarz Benim'in internet forumlarındaki ateşli tartışmalardan da eser yok.

SEYİRCİSİNİN İLGİSİNİ ÇEKEMEDİ

Oysa jüri üyelerinin ve bu tür programların başarılı sunucusu Öykü Serter, daha ilk bölümden yarışmacıları her açıdan 'zorladı'. Nur Yerlitaş, "Sen babanla küsmüşsün doğrumu?" gibi sorularla yarışmacıların özel hayatına dair seyircinin ilgisini çekebilecek dramatik noktalar yakalamaya çalıştı, podyuma çıkan herkesi oynattı hatta topluca halay bile çektirdi. Öykü Sertel de sunuculuk tecrübesiyle daha ilk bölümden ileride tansiyonu yükseltebilecek bir kutuplaşma olup olmadığını yokladı. Sonunda bir ara o bile 'umudu kesmiş' olacak ki, "Siz de hep aynı şeyleri söylüyorsunuz" dedi.

JÜRİ ORTALIĞI KARIŞTIRMAYA ÇALIŞTI

İvana Sert ve Kemal Doğulu da geçen yılki yarışmanın ilk bölümlerine nazaran daha canlı ve agresif olmak için ellerinden geleni yaptılar.Ne var ki, şimdilik olmadı. Nitekim geçen yılki yarışmanın kendiliğinden süren akışı içindeki o tuhaf ve doğal gerilim, Acun'un Bu Tarz Benim'in de biraz yapmacık kaldı gibi.

video da öykü serterin açılış sunumuna güldüm:KK70:

nedir yahu bu heycan diğer kanala da göndermeler yaparak:KK48::KK70:

tutmayacağını daha diğer yarışma bitmeden demiştim.insanları dalgaya almalarının sonucu budur:KK11:

nurelllaaaaa seviyoruz seniiiii:=)))) ya öykü serter acaip kaliteli bir kızdır, hiç anlam veremiyorum, geçen ağlamalar falan, tanıyamıyorum artık insanları

bende gece denk geliyorum saat 1 sıraları.sadece ordaki kabadayı gibi konuşan kıza acayip sinir oldum."kroyum emme para bende"tarzında bir kız.ağzını yaya yaya "neoluyoyeaaa" tarzını hiç sevmedim.bu sezon yarışmacı kıyafetlerindi eleştirmekten çok reality Show kıvamında olmuş.kıyafetten başka herşey konuşuluyor. son sözüm : Cık olmamış !!

Bunun olucagini daha ilk sezonun ortasinda anlamistik, bir kac hafta sonra bitecek bu yarisma sonra o gunleri, yarismacilari özleriz, kalan birkac haftanin tadini cikartalim sonra eskisi gibi olmayacak biliyordum. Her yarismacinin kendine has uslubu ve ozelligi vardi, Aysegül Özlem ve Nur gibi sıradısı kutuplasmaya yol acan tuhaf tipler, Ikizler Ezgi Aysenur gibi farklı ve iyi tarzlar, Gizem ve Tugce gibi ilginc bayanlar.
Ilk sezon olmasının ve bıraraya gelmesı zor tiplerın olusturdugu etki ile cok basarılı oldu ilk sezon.
Ondan sonra ısın ıcıne para sohret rekabet, mahkemeler, akbabalar, cakallar ve banttan final eklenince tadı ve gazı kactı artık.

İzlemem rekabet ugruna kanal degistirip kaliteyi dusurduler. Cok cansız sevmedim :KK59:

Ben tv8 de başlanacağını bilmiyordum show tv tanimtimlarinda guzelim juti gitmiş tipik insanlar gelmiş yazik derkene burada tv8de basladgini gordum . Ve eski düzenin tadi yok izleyesim gelmio :KK14:

Her gün belgesel izlediğim için değil ama bence sorulması gereken soru "Bu programın reytingleri neden bu kadar yüksekti?" olmalı, naçizane :)

bu reyting olayı bazı evlere takılan cihazlarla mı yoksa, paralı dijitürk gibi yayın sağlayıcıların ölçümleriyle mi yapılıyor??? e yurdum insanı illaki dijitürk kullanacak diye bir kanun yok, misal Anadolu da kaç kişinin var özel yayın sağlayıcısı.... o zaman şu soru geliyor akla, siirtteki, vandaki, kastamonudaki insanlar reyting için kaale alınmıyor mu, 3 şehir midir bu reting belasını belirleyen.... kurt seyit, yalan dünya kaldırıldığından beri kılım bu reyting olayına:=)))

X