Bu Tarz Benim'in Tv8'de Reytingleri Düştü

Bu salak saçma program yuzunden ver fırınanın saati değişti.İzleyemiyorum!!
Kızların seviye senin ağzını yırtarım kıvamında.Evlerden ırak

bu reyting olayı bazı evlere takılan cihazlarla mı yoksa, paralı dijitürk gibi yayın sağlayıcıların ölçümleriyle mi yapılıyor??? e yurdum insanı illaki dijitürk kullanacak diye bir kanun yok, misal Anadolu da kaç kişinin var özel yayın sağlayıcısı.... o zaman şu soru geliyor akla, siirtteki, vandaki, kastamonudaki insanlar reyting için kaale alınmıyor mu, 3 şehir midir bu reting belasını belirleyen.... kurt seyit, yalan dünya kaldırıldığından beri kılım bu reyting olayına:=)))

Bence artık reyting de değil olay sadece sosyal medyada konuşulması, forumlarda hakkında yazılar yazılması vb başarıyı belirleyen bir sürü kriter var. Reyting ölçmek koca denizden bir bardak su almak gibi yetersiz veri sağlayan geri kalmış bir yöntem.

emel diye arkadaş var orada o kız gerçek mi?

sırf onun yüzünden programı izleyemiyorum o ağzını dudaklarını kaşlarını büzdükçe tik oluşuyo bende :KK70:

emel diye arkadaş var orada o kız gerçek mi?

sırf onun yüzünden programı izleyemiyorum o ağzını dudaklarını kaşlarını büzdükçe tik oluşuyo bende :KK70:

valla dün bir yarım saat baktım hepsini nerden buldular nasıl topladılar bilmiyorum ama

o konuşmaları yok mu yok böyle bir Türkçe o nasıl bir konuşma yarabbi resmen almışlar Türkçeyi bambaşka hale getirmişler

ivananın konuşmalarını eleştiriyorduk şimdi ivana yabancı evet konuşamıyor fakatTürk olupta böyle konuşmak ne kafa anlamadım

gönüllü avukatlıktı resmen ne çekti kız onu koruyacağım diye :KK53:

şişttttt aman :eek::eek:

özledimmi ne seni görünce ivananın tülüüümmm demesini nurellanın sebastıan demesini

allahım allahım ama tadı yok ... özlem yok ayşegülün çemkirmesi yok tugcenin ota b.ka ağlaması yok

:KK70::KK70::KK70:

bir devir bizle açıldı şimdi çöküş devri sarsılıyor hahhah:KK70::KK70:

Final yayin günü milleti aptal yerine koymaya calismalarindan sonra izleyiciler sogudu ayni format ve jüri den. Yarısmacıları biraz fazla elestirmisiz hepsine helal ve tebrik olsun .
Ders almadılar hale aynı sekilde devam ediyorlar yarısmada. Bir Juri nin 300 bin civarı aldıgı yerde galibin 100 bin lira alacak olması komedi ayrıca, bandan yayın tatsız ve tutsuz.
Show Tv deki daha cazip gelir artık, yeni juri var, en azından ayaga kalkma zahmetini gosteriyorlar. Tv8 ve eski yapımcı o 3 katı bütcenin hakkını vermiyor.

X