Olobilir belki daha önceki yumurtlama dönemleri de böyleydi ama ben yeni kendimi dinlediğim için farklı gelmiş olabilir :) peki ne zaman test yapmalıyım sizce kan testiYumurtlama dönemindesin büyük ihtimal. Çünkü gebelik belirtileri adete bu kadar zaman varken başlamaz ki
En iyisi adet geçince yapmak olur önceden öğrenmek daha stresli inşallah gönlünüzce olsunOlobilir belki daha önceki yumurtlama dönemleri de böyleydi ama ben yeni kendimi dinlediğim için farklı gelmiş olabilir :) peki ne zaman test yapmalıyım sizce kan testi
Evet haklısınız amin inşallah sağolunEn iyisi adet geçince yapmak olur önceden öğrenmek daha stresli inşallah gönlünüzce olsun
İnşallah teşekkür ederimYumurtlama döneminde olabilirsin calismalara devamhakinizda hayirlisi olur insallah ❤
Amin inşallah çok teşekkür ederimBu tarz belirtiler bu kadar erken çıkmıyor diye biliyorum ben de.
Arkadaşların dediği gibi yumurtlama dönemi olabilir.
Rabbim hayırlısıyla nasip etsin size de
Siz nasıl belirtiler yaşadınız acaba ?Bu tarz belirtiler bu kadar erken çıkmıyor diye biliyorum ben de.
Arkadaşların dediği gibi yumurtlama dönemi olabilir.
Rabbim hayırlısıyla nasip etsin size de
Adetime yakin zamanda göğüs hassasiyetim başlamıştı.Siz nasıl belirtiler yaşadınız acaba ?
Kaç gün geçince yaptınız testi ?Adetime yakin zamanda göğüs hassasiyetim başlamıştı.
Tam adet gunlerimde de çok bel ağrısı yaşadım. Ayakta duramıyordum o agridan. Adet ağrısı gibi karnımda da arada ağrılar oluyordu. Bir kere de midem bulanmısti ama ondan dolayı miydi bilemiyorum.
Günüm geçince test yaptım sonra.
Haftanın salı gününde falan adet olmayı bekliyordum. Cuma günü de dayanamayıp test yaptım. 5. Günü falan oluyor sanırım ya da 4. O gün beta HCG 605 çiktiKaç gün geçince yaptınız testi ?
Anladım :) teşekkür ederim yardımcı olduğun için. Umarım bebeğini sağlıkla kucağına alırsın :)Haftanın salı gününde falan adet olmayı bekliyordum. Cuma günü de dayanamayıp test yaptım. 5. Günü falan oluyor sanırım ya da 4. O gün beta HCG 605 çikti
Çok teşekkür ederim amin.Anladım :) teşekkür ederim yardımcı olduğun için. Umarım bebeğini sağlıkla kucağına alırsın :)
Adetime iki gün var ama belim çok ağrıyor ve bir haftadır da göğüs ucum çok hassas dokunsam acıyor. 6 gün kala erken gebelik testi yaptım ama negatif çıktıAdetime yakin zamanda göğüs hassasiyetim başlamıştı.
Tam adet gunlerimde de çok bel ağrısı yaşadım. Ayakta duramıyordum o agridan. Adet ağrısı gibi karnımda da arada ağrılar oluyordu. Bir kere de midem bulanmısti ama ondan dolayı miydi bilemiyorum.
Günüm geçince test yaptım sonra.
En doğru sonuç adetten sonra çıkıyor inşallah vardırAdetime iki gün var ama belim çok ağrıyor ve bir haftadır da göğüs ucum çok hassas dokunsam acıyor. 6 gün kala erken gebelik testi yaptım ama negatif çıktı
İnşallahh canım adet olacak gibii hissediyorum ıslaklık oluyor gidip bakıyorum bir şey yokEn doğru sonuç adetten sonra çıkıyor inşallah vardır
Ben de aynı şeyi yaşamıştımİnşallahh canım adet olacak gibii hissediyorum ıslaklık oluyor gidip bakıyorum bir şey yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?