Bu takı sizce nasıl??

gyirmibes

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
28 Aralık 2009
179
0
116
41
Bursa
kızlar selammmm nişanlım elmas ve pırlantadan oluşan böyle bi seti düğünde takmak istiyor sizce nasıl??

Eklentiler

• $ET0001.jpg
    8,6 KB · Görüntüleme: 113
saol canımcım.. bende bişey diyemedim banada sade geldi bide sizlerinde düşüncesini alayım dedim.

valla bu tür elmaslı setler biraz daha olgun bayanlara yakışıyor bence....
ıstersen daha modern pırlanta setler var onlardan seç...

bu 1.den daha hos aslında 1.de hos ama daha olgun bayanlar takar gibi su yolu modelleri var onlara baksana benimki ondandı daha cok sevyorum gelinlikle fln guzel oluyor özel bir gunde flnda takarsın

evet arkadaşın eklediyi çok süper 1 deki modeli gördüm reklamlarda anneler günü için reklamını yapmışlar gerçektende orta yaş işi ama diyeri çok hoş

cnm ben elmas setleri beğeniyorum en önemlisi sen istiyorsan taksın sanırım seninde fikrini soruyor nişanlın

valla ben cok begenirim elmas setlerini cesit cesit modelleri var ve asla modasi gecmicek takilar gelinlige de yakisicak model de olursa harika durur herkezde olmayan sende olur

valla ben cok begenirim elmas setlerini cesit cesit modelleri var ve asla modasi gecmicek takilar gelinlige de yakisicak model de olursa harika durur herkezde olmayan sende olur

Canım nişanlım yakından çok şık olduğunu söylüyor.. bide canlısını görmek lazım..

cnm ben elmas setleri beğeniyorum en önemlisi sen istiyorsan taksın sanırım seninde fikrini soruyor nişanlın

evet şebnemcim benim fikrimi sordu nişanlım...
bi arkadaşımız var pırlanta elmas işi yapan istediğim modeli yapacaklar.
o önermiş ilk yolladığım modeli..
çok değerli bişey diye..
bende yakından göreyim kararımı ona göre vereceğim.

zevkler ve renkler tartışılmaz daha şık modeller düğün için daha hoş durabilir ama takacak olan sizsiniz sizin beğenmeniz çok önemli

o daha da güzel iste modeli begencen..internetdede arastirabilirsin modeller bi sürü cesitler var boshayallersmile

Renk ve model olarak ben pek beğenmedim tatlım ama önemli olan senin zevkin, senin beğenmen. Daha genç işi şeyler öneririm.

elması tek geçerim canım ben.çok severim ve diğer takılardan çok daha ağır durur.onun asilliği bence farlıdır yani.seninkine gelince biraz sade ben daha çok su damlası şeklinde olanları beğeniyorum.birde o şekilde bak istersen.bende düğünümde benim ailemden istiyorum. hatıra olarak kalsın ve ileride bende çocuklarıma anneannelerinden miraz olarak bırakmak istiyorum.

ben elması sevmiyorum nedense bence en iyisi pırlanta daha gösterişli duruyo ama karar senin zevkler birbirini tutmaz

bende bu modelleri çok beğeniyorum ama düğün için biraz basit kaçar gibi.. ayrıca daha gösterişli şık birşey alınmalı diye düşünüyorum. kendi düşüncem tabi. ama bu modeli beğeniyorum o ayrı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…