Bu Sperm değeri ile hamile kalınır mı?

meltqueen

Üye
Kayıtlı Üye
25 Mayıs 2023
205
136
29
Merhaba kızlar. Belki aynı durumda olan birileri vardır diye buraya yazıyorum. Lütfen tecrübelerinizi benimle paylaşabilir misiniz? Spermde ileri hız sorunu yaşayıpta gebe kalanınız var mı veya son çare tüp bebek mi yaptiniz?
1000031461.jpg

Merhaba kızlar. Belki aynı durumda olan birileri vardır diye buraya yazıyorum. Lütfen tecrübelerinizi benimle paylaşabilir misiniz? Spermde ileri hız sorunu yaşayıpta gebe kalanınız var mı veya son çare tüp bebek mi yaptiniz?
Eki Görüntüle 3498025
Çok anlamıyorum canm ama ileri hareketlilik 0 diyor yani Bi tedavi ilaç vs kullanımı olmadan imkansiza yakın ileri giden yumurtana ulaşacak Bi sperm yok

İler hız 0 ve morfolojik açıdan da sıkıntılı. Doktor herhangi bir takviye önermedi mi?

İleri hareket 0.
İleri 0 hareketle doğal yolla biraz zor.

Doktorun yazdığı takviye hıza fayda etmez ki.
L-arjinin hızı arttırır.

Morfoloji 0 olmadığı sürece sorun yok. Ki sizde 0 değil %2.
Eşimin morfoloji %2 ydi. 2 çocuğum var.

Bu işler zaman alır.
Yaşlarınız gençse bekleyin. Ve simdiden hayatinizi degistireceksiniz.

Organik olmadığı surece asla tavuk yemeyecek.
Cep telefonunu asla cevinde taşımayacak.
Yatarken wifi’yi kapacaksınız.
Yemeklerin yanında mutlaka yeşillik salata vs yiyecek.
L-arjinin takviyesi kullansın. Hıza etki ediyor.
Hareketsiz yaşamı varsa değiştirecek. Hic birsey yapamiyorsa 1 saat tempolu gun icinde yürüsün.
Temiz beslenecek paketli gida vs yemeyecek.
Abarmadan kuruyemiş tüketsin.
Faydasını görür. Sayı degeri iyi sorun yok. Morfolojide %2 sorun degil. Sadece ileri hareketin artmasi gerekiyor. Bence onu da halledersiniz.

Son düzenleme:
İleri hareket 0.
İleri 0 hareketle doğal yolla biraz zor.

Doktorun yazdığı takviye hıza fayda etmez ki.
L-arjinin hızı arttırır.

Morfoloji 0 olmadığı sürece sorun yok. Ki sizde 0 değil %2.
Eşimin morfoloji %2 ydi. 2 çocuğum var.

Bu işler zaman alır.
Yaşlarınız gençse bekleyin. Ve simdiden hayatinizi degistireceksiniz.

Organik olmadığı surece asla tavuk yemeyecek.
Cep telefonunu asla cevinde taşımayacak.
Yatarken wifi’yi kapacaksınız.
Yemeklerin yanında mutlaka yeşillik salata vs yiyecek.
L-arjinin takviyesi kullansın. Hıza etki ediyor.
Hareketsiz yaşamı varsa değiştirecek. Hic birsey yapamiyorsa 1 saat tempolu gun icinde yürüsün.
Temiz beslenecek paketli gida vs yemeyecek.
Abarmadan kuruyemiş tüketsin.
Faydasını görür. Sayı degeri iyi sorun yok. Morfolojide %2 sorun degil. Sadece ileri hareketin artmasi gerekiyor. Bence onu da halledersiniz.
Tesekkür ederim yorumunuz için ancak yaşimizda gecmeye basladi artik 🥲 şubatta 30 olucaz...

Tesekkür ederim yorumunuz için ancak yaşimizda gecmeye basladi artik 🥲 şubatta 30 olucaz...
30 a geçmeye başladı mı diyorsunuz, 😂 dün beni.
Hayır asla geç değil.
Eger siz; rahim filmi çektirdiniz, hormon degerlerinize baktırdınız, ultrasonda yumurta kalitesinde sorun ise bekleyin.
Erkeklerin kadinlar gibi degil ki, 72 günde bir spermleri yenileniyor.
Yukarıda yazdımlarım ve l-arjinin takviyeyi ile gayet olumlu yönde değişir spermler.

İleri hız dışında sorun yok ki.

30 a geçmeye başladı mı diyorsunuz, 😂 dün beni.
Hayır asla geç değil.
Eger siz; rahim filmi çektirdiniz, hormon degerlerinize baktırdınız, ultrasonda yumurta kalitesinde sorun ise bekleyin.
Erkeklerin kadinlar gibi degil ki, 72 günde bir spermleri yenileniyor.
Yukarıda yazdımlarım ve l-arjinin takviyeyi ile gayet olumlu yönde değişir spermler.

İleri hız dışında sorun yok ki.
Bütün degerlerim normal. Hsg cekildi tüpler acik rahim normal. Döngülerim 28-30 günde bir. Asla gecikme olmaz ama iste olmuyor

Eki Görüntüle 3498025
merhaba bizde 1 buçuk senelik evliyiz bir türlü gebelik oluşmadı doktor sperm testi istedi eşimin sperm hareketide sizin gibi 0 çıktı doktor bize proxeed Plus diye bi takviye verdi içinde lcarnitinde mevcut ama fiyatı biraz yüksek aralık ilk haftası tekrar test verecek eşim naçizane arı sütü ve polenide tavsiye ederim size

Bizde de ileri hareketli 0, yavaş ileri hareketli %28 , doktorlar çok büyük bi problem olmadığını gebeliğe engel olmadığını söyleyip duruyorlar. Biz kendimiz gidip aldık proxeed doktora da söyledik, kullanabilir iyi olur diyor. Neden bi takviye vs verilmiyor anlamadım. Umarım işe yarar, zaten bu ay aşılamaya başlayacağım kısmetse

Eki Görüntüle 3498025
Sigara alkol varsa bırakılmalı. Tamamen ev yemekleri ve sağlıklı beslenmeyle birlikte ileri hız artabilir. Erkek spermleri kısa sürede üretilse de kaliteli üretim için kullanılan düzenli takviye kullanımı sonrası en az 6 ay sonra etki ediyor. Emre bakırcıoğlunun sitesinde yazıyor okuyabilirsiniz. Keçiboynuzu pekmezi tüketsin. Bol bol balık, yeşillik, tadında kırmızı et ve kuruyemiş. Özellikle kabak çekirdeği faydalı. Biz de 18 ay çabaladık üstelik hiçbir sorunumuz da yoktu ama ben 3 kutu proxeed plus da kullandırttım eşime kavga gürültü😂 suya katıldığı için tadı da kötü genelde ımprıly kullanımı daha kolay diyorlar. Hayırlı zamanda inş kucağınız dolar🙏🏻

Sigara alkol varsa bırakılmalı. Tamamen ev yemekleri ve sağlıklı beslenmeyle birlikte ileri hız artabilir. Erkek spermleri kısa sürede üretilse de kaliteli üretim için kullanılan düzenli takviye kullanımı sonrası en az 6 ay sonra etki ediyor. Emre bakırcıoğlunun sitesinde yazıyor okuyabilirsiniz. Keçiboynuzu pekmezi tüketsin. Bol bol balık, yeşillik, tadında kırmızı et ve kuruyemiş. Özellikle kabak çekirdeği faydalı. Biz de 18 ay çabaladık üstelik hiçbir sorunumuz da yoktu ama ben 3 kutu proxeed plus da kullandırttım eşime kavga gürültü😂 suya katıldığı için tadı da kötü genelde ımprıly kullanımı daha kolay diyorlar. Hayırlı zamanda inş kucağınız dolar🙏🏻
Merhaba.. acaba dediginiz takviye bu mu?

Eklentiler

• 1000031534.jpg
    1000031534.jpg
    86,6 KB · Görüntüleme: 31
Inanin 1 bucuk senedir cok takviye kullandik cesit cesit. Biride etki etmez mi. Alkol yok ama sigara cok tüketiyor

Bu işler çok garip. Eşi de kendi de fosur fosur sigara içen arkadaşım 2. ayında hamile kaldı. Biz alkol de sigara da tüketmiyoruz ama olmadı.
Çok haklisiniz. Insanin zoruna gidiyor ya bazilari öpüşse gebe kaliyo. Biz yumurta takip ediyoruz ona göre ilişki yasiyoruz takviye aliyoruz ama yok olmuyo

X