Bu sözleri söyleyen kaynanam mı?

ben 2 yıllık evliyim canım bende kp yok benim kv o teşekkürü hiç atlamaz canım bir bardak çayda versem hemen eline sağlık teşekkür ederim diyor..bende genelde oğlumla ilgileniyorum 11 aylık daha kv yapıyor işleri vakit buldukça bende yardım ederim hiç daha başkasına şikayet ederken duymadım....

Herkesin imtahanı farklı..Belki abarttığımı belki yalan söylediğimi düşünüyorsun..Rabbim biliyor görüyor şükürler olsun..İstersen benim konularıma bir bak o zaman daha iyi anlarsın arkadaşım..

umarım kaynanan misafirler var diye böle dememiştir gerçeklik payı vardır inşAllah cumku benim kaynanam mesela asla bize ev almayı dusunmez o anca kızını düşünür kızına damadına ev alsın rahatlıcak ben elim ya hiç ağzından size de yardım ederim dediğini bile duymadım

asla niye öyle düşüneyim ki.... bende öyle diyorum zaten ne yapayım bu da benim imtihanım.... babasızlık o kadar zor ki babam olsaydı üni okur kimseye muhtaç olmazdım... annemle halam beni evimize yakın diye verdiler ben zavallım kandım onlara 5 ay içinde hiç tanımadığım ailenin içine gelin geldim.... apar topar evlendirdiler beni sahip çıktılar güya.......

aslında kv hep söyler borç bitsin kenara para koyalım ev alın diye ama ilk defa başkasının yanında dile getirdi şaşırttı beni....benim 2 görümcemin de evi var o yüzden onlara bişey demiyor hem dese eşim hemen kocaları çalışıyor ben evlendim kendi evime harcama yaparım ancak deyip kv yi susturuyor

ne guzel işte...

Ya ne olursa olsun, sonucta kadin senin hakkinda sadece güzel seyler söylemis. Neyse ne, ister hava atmak icin olsun, ister dogru olsun, ister yanlis olsun. Insan neyi zikrederse o olurmus, bir kac kez öyle söylerse, artik kendide inanir söylediklerine, simdiden dogru söylemiyorsa. Bir insan sürekli birisini kötülürse, bunun hep devami gelir, cünki kendi ve anlattigi kisilerin tavirlari hep bunun devamini bekler.
Bir insan hep iyi konusursa veya en azindan susarsa, ozaman onunda devami gelir, birisine iyi iyi de, bir gün mutlaka onla bir sekilde gecinmeye baslarsin.

Hakkinda hayirlisi tatlim, sende kv´ni millete karsi öv, iyi de, iyi olsun insallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…