Bu sözleri söyleyen kaynanam mı?

aksamgunesi

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Ocak 2013
133
0
26
Ordu
Selamlar ben kv ile oturuyorum size bugün neler duyduğumu anlatacağım...... Bugün sabah geç kalktım kv kalkar kalkmaz misafir geliyor kalk kek yap demez mi neyse kalktım tabi ben de sinirler tavan yapmış... O sinirle eşime dedim git marketten yoğurt süt al gitti hemen kv kapıda yakaladı bişeyler söyledi eşime 10 dk ya kalmaz eşim geldi aaa büyük görümcem.... Meğer kaynanam ablanı da getir gelirken demiş sinir oluyorum şu kaynananın benden gizli misafir çağırmasına.... Neyse misafirler geldi ( misafirde kv nin yeğeni, kızı,kızın kv si, görümcesi))) neyse oturdular çay falan içtiler ben mutfağı toparlamaya gittim bunlar hemen peşimden başladılar konuşmaya yeğen soruyo kv nasıl gelin die ama çok şaşırdım kv demezmi çok şükür allah beni iyi bir geline denk getirdi die anah dedim ne dio bu sonra bir övdü beni hiç beklemezdim ondan böyle sözler... Atıyo yalan desem benim kv ciddi yalanı sevmeyen biridir....kv yeğeni gelin alacak sordu kaynanam ayrımı alacan diye oda yok yanıma alacam dedi kv dem başladı yok yanına alma böyle zor oluyor onlar baş başa kalmak isterler yeni evliler hem kendi düzenini bilir gelin diye aaaaaa kv neler diyo dedim kv yeğeni yapıştırdı cevabı sen niye yanına aldın o zaman kaynanam başladı anlatmaya benim gelin alırken borcum vardı hala da var ben ayrı istiyordum ama borçlar engel oldu şu borç bitsin hemen maaşımdan kredi çekip ev alacağım onlara bu evde bana kalır demezmi???? Beni şaşkına çevirdi....

eh ne diyelim gözün aydın. inşallah hava atmak için değil de gerçekten böyle düşündüğü için demiştir :)

daha ne istenir ki ben de çok istiyorum ayrı eve taşınmayı ama kvmin de istediğini bilmiyodum

artık kayınvelideler de istemiyo yanında gelin bizde ilk öyle dedik ayıp olmasın diye kaynanama sizle oturabiliriz diye tabi istemiyodum ama teklif ettim en azından.. o istemedi. sonra eşime demiş ev ev üstüne olmaz. yeni gelin rahat edemez. düzeniniz ayrı olsun falan demiş

bende dedim bu cadı kv.ler yine ne yaptı
ne güzel işte biraz sabredin bakalım borçlar bitince ayıracak mı sizi. allah gönlünüze göre versin beraber yaşamak zordur heralde.

bende dedim bu cadı kv.ler yine ne yaptı
Ne güzel işte biraz sabredin bakalım borçlar bitince ayıracak mı sizi. Allah gönlünüze göre versin beraber yaşamak zordur heralde.
sabır sabır sabır ne kadar önemliymiş.....hemde çok zor özel hayat yok rahatlık yok eve bişey alamıyosun alsan acaba oluyo içinde...

gerçekten ev ev üstüne olmuyormuş ne doğru söylemiş eskiler..... Ben benim kaynanam düşünmez öyle şeyleri diyordum ama beni yanılttı

daha farklı bi konu bekledim gene neoldu acaba dedim ama konu gerçekten çok güzelmiş sizin adınıza çok sevindim

daha ne istiyorsun :) ii iyi hadi gözünaydın umarım dediği gibi olur

ben sorun ne anlayamadım

Ne kadarlık evlisin bilmiyorum ama yeni galiba..

Çok sevinme canım benim benim kayınvalidem ooo Allah razı olsun bana iş yaptırmadı bugün yağlar ballar..Ama eve gelince yüzüme bakmaz..Allah razı olsun demez nadirdir..Sonra beni kayınpedere şikayet eder..Kayınpeder eşimi arar eşim benimle uzun uzun konuşur..Mesela bu ramazan zehir zıkkım oldu iş yapmıyormuşum diye sen beni kayınpedere şikayet et kayınpeder eşime bir ton laf.. Eşim yapamıyorsan da yapıyormuş gibi görün annem babamı dolduruyor..Oğlum 22 aylık e Oğlum o zaman 15 16 aylık..Ben oğlumu nereye bırakıp ona iş güç yapayım..önceden yapıyordum başıma 10 defa gelir ben böyle yapıyorum böyle yap diye sanki ömrümde temizlik yapmamışım..

İşin özü başkasının yanında över de över ama evde bir teşekkürü çok görür..İnşallah senin ki benim ki gibi değildir..Ki yalanı sevmez diyorsun ama kayınvalidem çok yalan söyler..

kaynanan inşallah bunları laf olsun diye söylememiştir umarım sözünde durur evinizi ayırır canım
ev ev üstüne olmaz bunu en baştan bir kızlarımız anlasa ne güzel olacak

Tam içimden kaynana kaynar kazana! derken yazını okuyunca cadı gelin gördüm kendimi :) umarım iyi niyetlidir ve lafı lafta kalmaz... Gerçekten niyeti buysa arada bi söylerdi diye düşünmekteyim en azından lafı geçerdi yüzüstü de olsa, hele bi işlerimizi yoluna koyalım, bi bakalım yaparız ederiz falan... İlk kez millete derken duyman beni tedirgin ediyor.. Kaynana diyince şöyle bi durup düşünmeli bence,, sağları solları belli olmaz bunların,, aman dostlar..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…