- Konu Sahibi aksamgunesi
Selamlar ben kv ile oturuyorum size bugün neler duyduğumu anlatacağım...... Bugün sabah geç kalktım kv kalkar kalkmaz misafir geliyor kalk kek yap demez mi neyse kalktım tabi ben de sinirler tavan yapmış... O sinirle eşime dedim git marketten yoğurt süt al gitti hemen kv kapıda yakaladı bişeyler söyledi eşime 10 dk ya kalmaz eşim geldi aaa büyük görümcem.... Meğer kaynanam ablanı da getir gelirken demiş sinir oluyorum şu kaynananın benden gizli misafir çağırmasına.... Neyse misafirler geldi ( misafirde kv nin yeğeni, kızı,kızın kv si, görümcesi))) neyse oturdular çay falan içtiler ben mutfağı toparlamaya gittim bunlar hemen peşimden başladılar konuşmaya yeğen soruyo kv nasıl gelin die ama çok şaşırdım kv demezmi çok şükür allah beni iyi bir geline denk getirdi die anah dedim ne dio bu sonra bir övdü beni hiç beklemezdim ondan böyle sözler... Atıyo yalan desem benim kv ciddi yalanı sevmeyen biridir....kv yeğeni gelin alacak sordu kaynanam ayrımı alacan diye oda yok yanıma alacam dedi kv dem başladı yok yanına alma böyle zor oluyor onlar baş başa kalmak isterler yeni evliler hem kendi düzenini bilir gelin diye aaaaaa kv neler diyo dedim kv yeğeni yapıştırdı cevabı sen niye yanına aldın o zaman kaynanam başladı anlatmaya benim gelin alırken borcum vardı hala da var ben ayrı istiyordum ama borçlar engel oldu şu borç bitsin hemen maaşımdan kredi çekip ev alacağım onlara bu evde bana kalır demezmi???? Beni şaşkına çevirdi....